Şimdi Ara

Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maksimum 100 tl kulak içi kulaklık almak istiyorum. Benim için ses kalitesi, sahne genişliği, sağlamlık önemli. Daha önce philips'in 15 tl ve 40 tl lik kulaklıklarını kullanmıştım. İkisi de kabloda temassızlık yüzünden gitti. Jak kısmı düz olan kulaklıkları daha çok beğeniyorum. Önerdiğiniz kulaklığın jak kısmı düz olsa daha iyi olur ama illaki öyle olmak zorunda değil.

Üsttekileri kendimi kontrol etmeye çalışarak yazdım. Yazdıklarımı okuyunca gerçekten de kendimi iyi kontrol ettiğimi anladım. Çünkü içimde git adam gibi bir kulaklık al. 200-300 tl gibi olsun diyen biri var. Şu iki üç driver'ı olan universal fit diye anılanlardan. Ne kadar fark ettiğini bilmediğim için şimdilik 100 tl den fazlasını bir kulaklığa vermeyeceğim. Çok az bilgim var. Bu forumun bu bölümünü baya gezdim okudum falan ama ne alacağımı bulamadım.

Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de önerdiğiniz kulaklığı nerden alabileceğimi yazabilirseniz çok güzel olur.

• meelectronics m6 yı araştır kafana yatarsa satabilirim sana...
  • CX-200 alabilirim aslında.
  • meelectronics m6 bir araştırayım önerin için teşekkür ederim
  • meelectronics m6 güzel bir kulaklık alabileceğim bir yer bulamadım ama. Nerden alabilirim bu kulaklığı

ayrıca yeni kulaklık araştırmalarım devam ediyor yardım ederseniz sevinirim
  • Ya Ankara'da Metan tarzı kulaklık satan bir yer yok mu?
  • Merhaba dilerseniz aşağıdaki linkten ilanıma göz atabilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_56340531/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56340531
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paraya kıyıp cx 300 alayım diyorum ne dersiniz
  • dayanıksız diyolar ayrıca ses kalitesi olarak ta parasını haketmiyormuş. bende sıfır brainwavz m4 var aynı markanın diğer modelleri de forumda satılıyor.iyi bi alternatif olabilir. soruların için msj atabilirsin. yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenzita

paraya kıyıp cx 300 alayım diyorum ne dersiniz

m6 nın sesi cx300den iyi (iki kulaklığıda denedim)...o paraya cx300 alacağına brainwavz al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 10 Şubat 2012; 21:56:45 >
  • Dr Ali yardımların için teşekkür ederim acaba brainwavz kulaklıkları nereden alabilirim ve hangisini öneriyorsunuz?

meelectronics m6 nasıl bir kulaklık acaba kaça satarsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.