Şimdi Ara

Kulak içi kulaklık takamıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar o zımbırtı yı takıyorum çıkıyor iphone kulaklığı alıcam ama çok pahalı ne yapabilirim yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de var

• Kulaklığın başlığını değistirebiliyorsan küçüklerini takın hocam. Bunun dışında çengelli kulaklıklar var onları da deneyebilirsin.

• Al benden de o kadar, o kulaklık benim kulağımda durmuyor bir türlü. Ve ayrıca çok rahatsız edici, kullananları da anlamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik kulakliklarda bende de oluyordu.

• Philips shq1200 alın iphone kulaklığı gibi, ne kulakiçi ne de diğer türlü ikisi arasında bişey çok iyi kulaklıktır

• aynı sorun bendede var bir türlü içeriye girmiyor arkadaş zorla girsede geri çıkıyor benim yoksa benim kulaklar çok mu küçük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Philips kancalı kulaklık kullanıyorum NP

• Kulağı değişmen lazım
  • Aynı sorun bende de vardi.Allahtan kulakligin kulaga giren tıpasini x m ve s diye ayırmıslar en kucugu ile degistirdim çıkma mikma yok ama sendr yok o kulakliktan hayir gelmez at gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burna takmayı denemenizi öneririm. Denendi işe yaradı. Ses te iyi geliyor

• kulaklık slikonlarını doğru seçmek önemli genellikle baslatı daha iyi duymak için kulak içi kulaklık kullanıyorum(standart) iphone kullakları ise daha fazia yiz ağırlıklı ve sesi iyi yalıtmıyor özellikle cx200 ile karşılaştırınca

• Aynı sorun bende de vardı, özellikle koşarken yürürken çıkıyordu kulakiçi kulaklık. Klipsi kulak içi kulaklık aldım önce sonra sennheiser cx 680 aldım. Kulaktan düşmüyor öneririm. Klipsi alabilirsin ya da dediğim modelin şekline bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 13 Eylül 2015; 21:26:03 >
  • Kulak dışı kulaklık tak

• Çoğu kişi de varmış yalnız değilmişim en iyisi kafa üstü de biryer gidilmiyor işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.