Şimdi Ara

Yeni aldığım kulaklık kulağımı çok acıtıyor. (Kulakiçi değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
28.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu donanımsal olmadığı için buraya açtım. Gerçekten bu tarz kulaklıklar kulağı acıtıyor mu? Önceki kulaklığımda hiç böyle bir sorun yoktu. Aldığım kulaklık bu;
    www.vatanbilgisayar.com
    Snopy Sn-338 Siyah/kırmızı Mikrofonlu Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/snopy-sn-338-siyah_kirmizi-mikrofonlu-kulaklik.html

Sanırım sert deri dediğimiz kulaklıklardan, acaba bu yüzden olabilir mi? Özellikle sol kulağımı çok acıtıyor, kıkırdıkların olduğu yeri. (Kepçe ve meme üstü, tam ben de bilmiyorum neresini acıttığını)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulak Üstü Kulaklık Kullanımı ve Kulak Ağrısı

Kulak üstü kulaklıklar, müzik dinlemek veya film izlemek için popüler bir seçenek olsa da, bazı kullanıcılar uzun süreli kullanım sonrasında kulak ağrısı yaşarlar. İşte kulak üstü kulaklıkların neden kulak ağrısına neden olabileceği ve bunu önlemek için alınabilecek adımlar hakkında bilgiler:

• Sıkı Kulaklıklar: Kulak üstü kulaklıklar kafaya bastırır ve kulağı tamamen kapatır. Çok sıkı kulaklıklar kulak kıkırdağına ve sinirlere baskı uygulayarak ağrıya neden olabilir.

• Kulaklık Kulağımı Acıtıyor: Kulaklık kulağınızı acıtıyorsa, muhtemelen kulağınızın şekline tam olarak uymuyor olabilir. Kulak yastıklarının yumuşak ve kadifemsi olmasına ve kulaklarınızı rahatça sardığına emin olun.

• Kulak Üstü Kulaklık Kulağımı Acıtıyor: Kulak üstü kulaklıklar kulak kepçesini tamamen kapattığı için, kulağın içindeki hava basıncını artırabilir. Bu, kulak ağrısına ve baş dönmesine neden olabilir. Kulaklıklarınızı periyodik olarak çıkararak kulağınıza hava almasına izin verin.

• JBL Kulaklık Kulağımı Acıtıyor: Belirli kulaklık markaları veya modelleri, diğerlerinden daha fazla kulak ağrısına neden olabilir. Örneğin, JBL kulaklıklar sıkı kulak yastıklarına sahip olabilir ve bu da bazı kullanıcılar için ağrıya neden olur.

• Kulaklık Kafamı Sıkıyor: Kulak üstü kulaklıklar kafaya baskı uyguladığından, bazı kullanıcılar baş ağrısı veya baş sıkışması yaşayabilirler. Kulaklıklarınızı başınıza tam olarak oturması için ayarlayın ve çok sıkı olmadığından emin olun.

• Kulaklık Kulağı Acıtıyor: Kulak içi kulaklıklarla karşılaştırıldığında, kulak üstü kulaklıklar genellikle kulak kıkırdağına ve sinirlere daha az baskı uygular. Ancak, kulakların şekli farklı olduğu için, bazı kullanıcılar yine de kulak ağrısı yaşayabilirler.

Kulak Ağrısını Önleme Adımları:

• Kulaklıklarınızı aşırı yüksek sesle kullanmaktan kaçının.
    • Kulaklıklarınızı uzun süre takmayın. Periyodik olarak çıkararak kulağınıza hava almasına izin verin.
    • Kulaklıklarınızın kulağınıza rahatça oturduğundan emin olun.
    • Çok sıkı veya çok gevşek kulaklıklar kullanmaktan kaçının.
    • Kulak içi kulaklıkları tercih edin. Kulak üstü kulaklıklara göre genellikle daha az ağrıya neden olurlar.
    • Gerekirse, kulak ağrısını hafifletmek için reçetesiz satılan ağrı kesiciler kullanabilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Keşke daha iyi bişey alsaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01.23

Keşke daha iyi bişey alsaydın

Hocam kalite önemli değil benim için ben profesyonel bakmıyorum olaya yani beni idare etsin yeterli bozulursa yenisini alırım aynı fiyatlara, ben bu kafadayım ama bu kulağı acıtmasının sebebini öğrenmeye çalışıyorum benim gibi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

quote:

Orijinalden alıntı: 01.23

Keşke daha iyi bişey alsaydın

Hocam kalite önemli değil benim için ben profesyonel bakmıyorum olaya yani beni idare etsin yeterli bozulursa yenisini alırım aynı fiyatlara, ben bu kafadayım ama bu kulağı acıtmasının sebebini öğrenmeye çalışıyorum benim gibi olan var mı?

Alıntıları Göster
    hocam bunu
    www.vatanbilgisayar.com
    Phılıps Shp1900/10 Hifi Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-shp1900_10-hifi-kulaklik.html
    alsaydın keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk25

şu vatandan alışveriş yapmayın arkadaşlar adamlar ürünleri indirim varmış gibi gösterip pahalıya satıyorlar gidin teknosaya golda

Gold bilgisayarda satılan ürünlerin çoğu gold garantili marka veya yetkili servis değil.Teknosa ise müşteri memnuniyeti konusunda çok geride bir firma.Ayrıca vatana göre genel olarak pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulan64ude

hocam bunu
    www.vatanbilgisayar.com
    Phılıps Shp1900/10 Hifi Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-shp1900_10-hifi-kulaklik.html
    alsaydın keşke

Hocam ondan ziyade bu ikisi nasıl sizce ?

1)http://www.vatanbilgisayar.com/sn-r1-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik-kirmizi_siyah.html

2)http://www.vatanbilgisayar.com/snopy-rampage-sn-r2-siyah_kirmizi-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik.html

Nedense kafa bantlı olan kulaklıkları tercih edesim var, sizin verdiğiniz güzel ama kafa bantlı değil tepesi.

• Spycho kullanıcısına yanıt
    görüntüye bakma hocam, sesin kalitesine bak. snopy pek iyi bir marka değil bence. philips in 20-30 tl lik kulaklıkları iş görür diye düşünüyorum. müzik dinlemek için alacaksanız sennheiser alın ama fiyatı pahalı onlarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık kulağımda durmuyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

görüntüye bakma hocam, sesin kalitesine bak. snopy pek iyi bir marka değil bence. philips in 20-30 tl lik kulaklıkları iş görür diye düşünüyorum. müzik dinlemek için alacaksanız sennheiser alın ama fiyatı pahalı onlarında

Hocam üstte de yazdım ses kalitesi benim için önemli değil anlamam bu işlerden, şu an baktığım şey kulağı acıtmaması, şu anki kulaklığımın neden acıttığı. Yani kısaca rahatlık.
    snopy denemediğim için bilemicem. mağazaya git, kulaklıkları dene ona göre al. görüntüsünden rahat olup olmadığı anlaşılmıyo
  • quote:

snopy denemediğim için bilemicem. mağazaya git, kulaklıkları dene ona göre al. görüntüsünden rahat olup olmadığı anlaşılmıyo

Hocam aslında deneyebiliyor muyuz kulaklıkları mağazada? Ben ne bileyim orada görevli bakarken denemeye şahsen çekindim, hani benim gibi herkes kafasını, saçını, pisliğini onlara değdirmiş olursa ne olur diye düşündüm o yüzden utandım denemeye. Deneyebiliyor muyuz sizce?
  • quote:

quote:

Hocam aslında deneyebiliyor muyuz kulaklıkları mağazada? Ben ne bileyim orada görevli bakarken denemeye şahsen çekindim, hani benim gibi herkes kafasını, saçını, pisliğini onlara değdirmiş olursa ne olur diye düşündüm o yüzden utandım denemeye. Deneyebiliyor muyuz sizce?

büyük mağazalarda denersin ama bende denk gelmedim hiç kulaklık denenen mağazaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulan64ude -- 3 Ocak 2015; 18:25:34 >

• quote:

quote:

quote:

büyük mağazalarda denersin ama bende denk gelmedim hiç kulaklık denenen mağazaya

İstanbul'daki Topkapı şubesini biliyor musun? Onu kastediyorum ben. Sakat iş ya, çok kalabalık bide görevliler dibinde oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İstanbul'daki Topkapı şubesini biliyor musun? Onu kastediyorum ben. Sakat iş ya, çok kalabalık bide görevliler dibinde oluyor.

yok hocam ben uşak ta yaşıyorum, istanbul a gitmedim daha önce. görevlilerden yardım iste, hizmet edecekler sana, işleri ne onların

• İci sertse normaldir yapacak bisey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

İci sertse normaldir yapacak bisey yok

Anladım hocam işte öğrenmek istediğim de bu tarz bir şeydi, yani bende mi sorun var veya kulaklığın deri kısmı sert olduğundan dolayı mı böyle diye merak ediyordum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thestell

İci sertse normaldir yapacak bisey yok

Anladım hocam işte öğrenmek istediğim de bu tarz bir şeydi, yani bende mi sorun var veya kulaklığın deri kısmı sert olduğundan dolayı mı böyle diye merak ediyordum.

Alıntıları Göster
    Arkadaş hiç alacağınız ürün hakkında netten yorumlarını okumaz mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: burrnn

Arkadaş hiç alacağınız ürün hakkında netten yorumlarını okumaz mısınız?

Okudum herkes memnundu. O yüzden açıyorum işte konuyu. Siz hala kulaklığın kalitesine taktınız kafayı, ben rahatlıktan söz ediyorum.
    Başta bilmen gereken snopy profesyonel bir marka değil buna oranla beklentinin fazla olması gibi bir durum olamaz. ses konusunda birkaç yoruma baktım pekte olumlu yorum göremedim.(Vatan ın yorum kısmından baktıysanız yapcak birşey yok) ek olarak resimde görüldüğü kadarıyla kulağı tamamen içine alacak bir yapısı yok, ki taç kulaklıkların genel sorunudur. Kulağı kapatmazsa ağrıtır. Kalite kavramıla konuşmuşsunuz pardon ama kaliteden kastınızı anlamadım? ses mi rahatlık mı ikiside malzemenin kalitesine bağlı?
  • quote:

Başta bilmen gereken snopy profesyonel bir marka değil buna oranla beklentinin fazla olması gibi bir durum olamaz. ses konusunda birkaç yoruma baktım pekte olumlu yorum göremedim.(Vatan ın yorum kısmından baktıysanız yapcak birşey yok) ek olarak resimde görüldüğü kadarıyla kulağı tamamen içine alacak bir yapısı yok, ki taç kulaklıkların genel sorunudur. Kulağı kapatmazsa ağrıtır. Kalite kavramıla konuşmuşsunuz pardon ama kaliteden kastınızı anlamadım? ses mi rahatlık mı ikiside malzemenin kalitesine bağlı?

Kalite konusunda benim aklıma öncelikle ses, bass, mikrofon gibi şeyler geldiği için 'rahatlığı' kalite olarak saymadım. Evet galiba burda bir iletişim sorunumuz olmuş olabilir.
  • quote:

quote:

Kalite konusunda benim aklıma öncelikle ses, bass, mikrofon gibi şeyler geldiği için 'rahatlığı' kalite olarak saymadım. Evet galiba burda bir iletişim sorunumuz olmuş olabilir.

Alıntıları Göster
    Bende aldım bir tane kulak üstü 150 tl ye, kullanamıyorum kulak kepçemi filan acıtıyor sıkıyor bir süre sonra dayanılmaz acı veriyor. Bu kulaklıkları yapan firmalar kontrol etmiyor mu bunu, kulağımda takamadığım sürece ne anlamı kalıyor ki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.