Şimdi Ara

Kulak içi kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sennheiser CX 275S mi yoksa Sennheiser CX 300S mi satın almalıyım? Veya daha iyi öneriniz var mı? Ses kalitesi benim için çok önemli, bass lar dan ziyade tizlerin kalitesi önemli.

Müzik tarzım şu:
    DJ Yahelyoutube
    Juan Verdera & Yahel - La Historia
    https://www.youtube.com/watch?v=8wyrpmdMXHE

M.I.K.E. Pushyoutube
    Blackmaster - Faith Forever
    https://www.youtube.com/watch?v=8ktE9Egnqro

Konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Ses sistemleri yazıyor ama alt konulara bakınca ''kulak içi kulaklıklar'' mevcut değildi.

• Hocam uzun süre ben de araştırdım F/P ürünü bir kulaklık. Epey inceleme izledim, yorum okudum ve Xiaomi Hybrid Pro aldım. 3 haftadır kullanıyorum ve gerçekten memnun etti beni. Özellikle tiz kalitesi çok iyi.
  • Teşekkür ederim yorum yaptığınız için. Kulak içi kulaklık alırken Desibel değerine dikkat etmelimiyim? önerdiğiniz kulaklıktan çok daha yüksek Desibel seviyesi olan Sennheiser CX 275S var, acaba Desibel değerinin diğerine kıyasla tizde farkı ne olur diye düşünüyorum :S

Ya kulak içi kulaklık almak ekran kartı almaya benzemiyor ki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylül kabus

Teşekkür ederim yorum yaptığınız için. Kulak içi kulaklık alırken Desibel değerine dikkat etmelimiyim? önerdiğiniz kulaklıktan çok daha yüksek Desibel seviyesi olan Sennheiser CX 275S var, acaba Desibel değerinin diğerine kıyasla tizde farkı ne olur diye düşünüyorum :S

Ya kulak içi kulaklık almak ekran kartı almaya benzemiyor ki :(
    Hocam kullanıcı yorumları okumakta fayda var. Aslında gönül ister ki hepsini canlı olarak deneyimleyelim ama kulak içi kulaklıklarda olmuyor işte...
  • Ckr7 yi bi arastiriver..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

Ckr7 yi bi arastiriver..
    Kimse satmıyor hocam.
  • Valla ben geçen hafta Sennheiser CX 275S almak gibi bir hata yaptım.Hata derken söyle anlatayım.kulaklik sadece mid ve tiz frekansı üzerine tasarlanmış sanki.film ve bas iceren müzik dinlemek için kesinlikle ideal değil.Tizler kulağınızı tirmaliyor resmen.ama Hans zimmermann in praq konserini yada solo gitar dinledigimde mest ediyor.dolayisiyla basla isim olmaz diyorsaniz alabilirsiniz.ben tekrar alırmıyım hayır.Ne alirim bilmiyorum.Bu kıyaslamayi kafaustu sony kulakliga göre yaptığımı da ifade edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon74 -- 24 Aralık 2019; 13:59:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuraya kulaklık inceleme siteme bakın ve kararınızı kendiniz verin. Bu arada düşünün, Cx serisine neden hiç yer vermemişim acaba?

Kulaklığım.net Kulaklık İncelemeleri
    Ana Sayfa
    http://kulakligim.net

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.