son nokta budur heralde demin bir arkadasımdan duyduguma gore gb dupeleyen 1 program ve merchanda 999 dan konulan ıtemlerı 1 coın den ceken program yapmıslar :(( ne kadar dogru ne kadar yalan bılmıyorum..Aldıgım tavsıye ye gore sakın ıtemlerınızı 999 dan koymayın 998 den koyun..cok kısının bası yanmıs....
program acıklaması oyle her keriz sitesinde var böyle $eyler ama program 100 kb ve prorat serverindan ba$ka bi$i deil
öyle şey mi olur yav olsa da bende 999m edecek item yokki :D
quote:
Orjinalden alıntı: Ademar
son nokta budur heralde demin bir arkadasımdan duyduguma gore gb dupeleyen 1 program ve merchanda 999 dan konulan ıtemlerı 1 coın den ceken program yapmıslar :(( ne kadar dogru ne kadar yalan bılmıyorum..Aldıgım tavsıye ye gore sakın ıtemlerınızı 999 dan koymayın 998 den koyun..cok kısının bası yanmıs....
sen ne çok şey duymuşsun öyle
Yalan bunlar inanma zaten
quote:
Orjinalden alıntı: killdevil
quote:
sen ne çok şey duymuşsun öyle
ben dusunmedım yazdıklarımı ıyı okumanı rıca edıyorum DUYDUKLARIMA GORE VE NE KADAR DOGRU NE KADAR YALAN BILMIYORUM DEDIM SADECE DUYDUM VE SIZINLE PAYLASTIM!!!
999 olan seyi 1 coinden alanını bilmiyorum dupe yapan program denilen sey de xtrapa hata verdirip kapatıyor eski yontemler ile dupe yapılıyor xtrap oyunda iken hata verip kapattıgında oyun kapanmıyor hala acık kalıyor
bnm hiç öle itemim olmadığı için ve olmayacağı için bişi olmaz
programın ismini alablir miyiz
şaka tabi ki böyle bir şey olursa oyunun cıkı çıkar
anti parantez le eklemek gerekirse böyel bir programı yapmak için üstün bir hack bilgin olması gerek ve ufak bir şey olması da imkansız hiç bir hacker da bir oyun için o kadar zamanını data yazmak için harcamaz(ticari menfaati yoksa)
quote:
Orjinalden alıntı: bassguitarx
anti parantez le eklemek gerekirse böyel bir programı yapmak için üstün bir hack bilgin olması gerek ve ufak bir şey olması da imkansız hiç bir hacker da bir oyun için o kadar zamanını data yazmak için harcamaz(ticari menfaati yoksa)
999 dan koyunca 1 coinden çeken program 998 den de çeker sen merak etme
arkadaş doğru sölüo ben dün 5 tane gb aldım pazardan :D 100m ye sonra geri sattım yani serverlarda gbg var
YA ÖYŞE İEYMI OLUR BIR KERE 999M E KOYAN ADAMA BIR SEY OLMAZ MANTIKLI OLUN KOYAN ADAMA 999M GELIR ALAN KİŞİDEN 1 COINS GIDER BEN INANMIYORUM DA BOYLE BIR PROGRAMA AMA OLSA BENIM DEDIGIM GIBI OLUR İŞDE OZAMAN DUPE OLUR DIGER TURLU ADI DUPE OLMAZ HIRSIZLIK OLUR
dıezın halı berbat herkes bes parasız gezıyo ama hadı ben parasızdımda dıgelrinde parası bıttı
quote:
Orjinalden alıntı: HxmenZ
999 dan koyunca 1 coinden çeken program 998 den de çeker sen merak etme
onun la ılgılı bır bılgım yok kac tan cekerse ceksın yarın obur gelıp 999 dan ıtem sattım ama 1 coın gelmıs dıye baslık acmasında kımse
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bassguitarx
yaw ben diesdeyim pot param dahi yok ah böyle olacağını bileydim o billi 12 m ye almazdım
artık çok şey biliyorsunuz sizi öldürmek zorundayım
quote:
Orjinalden alıntı: silver_clapenteus
artık çok şey biliyorsunuz sizi öldürmek zorundayım
yakışırrrr
arkadaşın dediği doğru ben internet kafeden arkdaşlar vardı bedavaya para aldım nede sonrun deil yapıp yapıp veriyorlar ama 999.999.999 konuldumu 1 coine gitmesi inandırıcı gelmedi
yalan mi doru mu bilmiorum fkt bnde +7 ironx vardi we 150 m den fln koymustum adamin biri geldi 999 mden koy alicam dedi bnde ilk once baska biseyi al 999 dan inayim dedim adam kabul etmedi bilmiorum orda amaci neydi ama bn koymaidm