Şimdi Ara

Kulaklığı telefona takınca vokalin sesi gelmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
97.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokiayla alakalı. nokia kulaklığı mp3 e taksan tamamen aynı şeyler olcağını görürsün
  • Youtube türkçe karaoke olarak aratıyorum. Sonra windows movie maker açarak kamera ve ses kaydı ile doğaçlama söylüyorum. Genelde fena değil fakat, sesler çok kötü çıktığı için kayıt kötü oluyor. Yine karaoke söyleyenlere bakıyorum stüdyoda ses kaydı yapmış gibi kaliteli ses çıkıyor sesim fena değil ama kayıt kalitesini kesin çözmem lazım..

Bilgisayar, mikrofon vs ne yapmam gerekir ki adam gibi bir ses alabileyim. Ve böyle bir sistem için ne kadar parayı gözden çıkarmam gerekir?

Nasıl söyledim?

nasıl söylemişim.
  • horttttt

kulaklık ucunun uzunluğu ile alakalı olabilir,
    bkz: 2 boğumlu, 3 boğumlu kulaklık ucu
  • vokal kim?
  • An itibariyle bu sorunu bende yaşadım, araştırmalarım sonuç vermedi. Kulaklığı yarım takınca ses normal tam takınca boğuk ses geliyor ve vokalin sesi çok azdı.

Çoğu insan başka sitelerde bu sorun için kulaklık uyumsuz demiş ancak Iphone telefona kendi kulaklığını takıyorum.

Kurcalarken ayarlar-genel-erişilebilirlikten sesi sağ sol kulaklığa iletme çubuğunu sağ yada sola çekince ses düzeldi. Üstelik tam sağda yada tam solda dahi her iki kulaklığada tam ses geliyor. Sorunu bilmiyorum ancak benim ki böyle çözüldü.

Aynı sorunu yaşayanlar için de konuyu hortlattım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: endoplazmik bir kulum

vokal kim?

• quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Ses boğuk bi şekilde arkadan geliyo dimi.Büyük ihtimalle telefonun jack girişini bozmuşsun.

ben de öyle denedim ama başka kulaklık takınca ses gayet güzel, üçüncü bir kulaklık da taktım o çalışmadı. yani bazıları tür olarak birbirine benzese de çalışmayabiliyor. ve şöyle birşey diyeyim kulaklığın üzerindeki müzik değiştirme hedesine basılı tutunca nefis çalıyor şarkılar. ben jackın bozuk oldugunu düşünmüyorum açıkçası yine de eyv.

Kulaklığı telefona takınca vokalin sesi gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetTayfunx

An itibariyle bu sorunu bende yaşadım, araştırmalarım sonuç vermedi. Kulaklığı yarım takınca ses normal tam takınca boğuk ses geliyor ve vokalin sesi çok azdı.

Çoğu insan başka sitelerde bu sorun için kulaklık uyumsuz demiş ancak Iphone telefona kendi kulaklığını takıyorum.

Kurcalarken ayarlar-genel-erişilebilirlikten sesi sağ sol kulaklığa iletme çubuğunu sağ yada sola çekince ses düzeldi. Üstelik tam sağda yada tam solda dahi her iki kulaklığada tam ses geliyor. Sorunu bilmiyorum ancak benim ki böyle çözüldü.

Aynı sorunu yaşayanlar için de konuyu hortlattım. :)
    Eyvallah senin sayende kulaklığı kullanmaya başladım.

Ayarlar /Genel/erişebilirlilik/ sola yada sağa farketmez komple kaydırınca düzeldi.

Konu hortlancak ama kusura bakmayın. Arkadaşa teşekkür etmem lazımdı.

• Ayarlar /Genel/erişebilirlilik/ sola yada sağa farketmez komple kaydırınca düzeldi.Ama neden bu şekilde düzelme oldu onu da çözemedim doğrusu.Sanırım stereo ve mono çalışma ile alakalı bir durum? (kulaklık modeli marshall)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_72_123 -- 14 Ocak 2020; 13:55:53 >
  • Gom Player için konuşuyorum eğer Gom Player'da gelmiyor ses ayarlarından ses çıkışını orijinalden 2.0'a getirin düzeliyor. Kendim buldum bunu da. Hort olacak ama hiçbir yerde yok diye yazayım dedim belki birinin işine yarar, kusura bakmayın.

• Arkadaşlar sıkıntıyı şöyle çözebilirsiniz kualklık jakını çıkartmaktan ziyade (çünkü rahatsızlık veriyor) jakın tarı kısmını biraz törpüleyin ama çok hasar vermeyin özellikle siyah kısım zarar görmesin sarı kısımın iletişimini zamanla oluşan pislik tabakası yalıttığı için sinyal gitmiyor sadece müzik gidiyor sarı kısmımları törpüleyin yanlış hatırlamıyosam en uçtan sayarak 3. sarı katman orası insan seslerinin çıkmasını sağlayan yer

• Erişilebilirlik ayarlarından mono ses i aktif hale getirince düzelmesi gerek :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.