Şimdi Ara

Kulaklığı telefona takınca vokalin sesi gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
97.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuyu buraya açmamın sebebi anlatacağım sorunu yaşayanların çıkma ihtimalinin KONU DIŞI'nda daha yüksek olduğundandır.

sorun şu kulaklığın ucunu telefona takınca telefonda vokalin sesi gelmiyor. şu instrumental altyapılı müzikler olur ya aynı onlar gibi. hatta tam olarak nasl bir ses çıktığını söylemem gerekirse. sağ alttaki REALTEK ses kartı varya, heh işte orada karaoke diye bir bölüm var ona tıkladığımızda bilgisayarda açtığımız müziğin vokalinin sesi geri planda kalır enstrümanlar ön plana çıkar. heh ulan işte kulaklığı sonuna kadar itsem bile böyle bir sorun yaşıyorum ama kulaklığı 2, 3 milimetre yuvasından çıkartınca ses düzeliyor ama öyle de yaşanmaz ki aga. cebimize koyuyoruz, istemsiz headbang yapıyoruz derken hopp kulaklık çıkıveriyor yerinden. her kulaklıkta olmuyor böyle yardımınızı bekliyorum

• An itibariyle bu sorunu bende yaşadım, araştırmalarım sonuç vermedi. Kulaklığı yarım takınca ses normal tam takınca boğuk ses geliyor ve vokalin sesi çok azdı.

Çoğu insan başka sitelerde bu sorun için kulaklık uyumsuz demiş ancak Iphone telefona kendi kulaklığını takıyorum.

Kurcalarken ayarlar-genel-erişilebilirlikten sesi sağ sol kulaklığa iletme çubuğunu sağ yada sola çekince ses düzeldi. Üstelik tam sağda yada tam solda dahi her iki kulaklığada tam ses geliyor. Sorunu bilmiyorum ancak benim ki böyle çözüldü.

Aynı sorunu yaşayanlar için de konuyu hortlattım. :)
    Yapay Zekanın Yanıtı

Kulaklıktan Sadece Müzik Sesi Gelmesi Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

Kulaklığını telefona taktığında yalnızca müzik sesi geliyorsa ve şarkı sözlerini veya diğer sesleri duyamıyorsan, bunun birkaç nedeni olabilir. İşte olası nedenler ve çözümleri:

• Kulaklık Jakı Sorunu: Kulaklık jakı gevşek veya hasarlı olabilir. Kulaklığı telefona tam olarak taktığından emin ol. Jakı temizlemek için bir pamuklu çubuk kullanmayı da deneyebilirsin.

• Telefon Ayarları: Telefonunun ses ayarları, yalnızca müzik sesinin çıkmasına neden olabilir. Ayarlar menüsünü kontrol et ve tüm seslerin açık olduğundan emin ol.

• Kulaklık Sürücüleri Eski: Kulaklık sürücülerinin güncel olmadığı durumlarda, telefonun kulaklıktaki tüm sesleri çalmakta zorlanabilir. Sürücüleri üreticinin web sitesinden güncellemeyi dene.

• Kulaklık Arızası: Kulaklığın kendisinde bir arıza olabilir. Kulaklığı farklı bir cihazda test etmeyi dene. Arıza devam ediyorsa, kulaklık tamir edilmeli veya değiştirilmelidir.

• Telefon Arızası: Sorun, telefonun kendisinde olabilir. Farklı bir kulaklıkla test etmeyi dene. Sorun devam ediyorsa, telefonu tamir ettirmen gerekir.

• Uygulama Uyuşmazlığı: Bazı uygulamalar, tüm seslerin kulaklıktan çıkmasını engelleyecek şekilde yapılandırılmış olabilir. Farklı bir uygulama kullanmayı dene veya uygulama ayarlarını kontrol et.

Bu çözümleri denedikten sonra sorun devam ediyorsa, daha fazla yardım için cihaz üreticisiyle iletişime geçmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ses boğuk bi şekilde arkadan geliyo dimi.Büyük ihtimalle telefonun jack girişini bozmuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Ses boğuk bi şekilde arkadan geliyo dimi.Büyük ihtimalle telefonun jack girişini bozmuşsun.

ben de öyle denedim ama başka kulaklık takınca ses gayet güzel, üçüncü bir kulaklık da taktım o çalışmadı. yani bazıları tür olarak birbirine benzese de çalışmayabiliyor. ve şöyle birşey diyeyim kulaklığın üzerindeki müzik değiştirme hedesine basılı tutunca nefis çalıyor şarkılar. ben jackın bozuk oldugunu düşünmüyorum açıkçası yine de eyv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

quote:

Ses boğuk bi şekilde arkadan geliyo dimi.Büyük ihtimalle telefonun jack girişini bozmuşsun.

ben de öyle denedim ama başka kulaklık takınca ses gayet güzel, üçüncü bir kulaklık da taktım o çalışmadı. yani bazıları tür olarak birbirine benzese de çalışmayabiliyor. ve şöyle birşey diyeyim kulaklığın üzerindeki müzik değiştirme hedesine basılı tutunca nefis çalıyor şarkılar. ben jackın bozuk oldugunu düşünmüyorum açıkçası yine de eyv.

Alıntıları Göster

O zaman şu siyah halkalar varya onlara zarar vermiştirsin.Başka kulaklık yerine, senin kulaklığı başka telefonda dene.Temassızlık falan vardır.

• quote:

O zaman şu siyah halkalar varya onlara zarar vermiştirsin.Başka kulaklık yerine, senin kulaklığı başka telefonda dene.Temassızlık falan vardır.

hocam şimdi dikkat ettim de kulaklık LG firmasına ait. ve az önce yeni alınmış bir nokia telefonunda bile aynı problem oldu. galiba sorun kapitalizmde. illa nokia kulaklık satın alcaz ehehe

• quote:

quote:

hocam şimdi dikkat ettim de kulaklık LG firmasına ait. ve az önce yeni alınmış bir nokia telefonunda bile aynı problem oldu. galiba sorun kapitalizmde. illa nokia kulaklık satın alcaz ehehe

O dediğini samsung yapar apple yaparda nokia yapmaz be :)

Gariban onlar :)
  • quote:

quote:

%100 aynı sorun bende de var.kulaklıkların birbirine uyumluluğu yüzünden de olabilir samsung kulaklığı benim telefona olmuyordu mesela boğuk geliyordu vokalin sesi . kulaklığı değiştirdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Şu karaoke şeysini Realtek'den nasıl ayarlıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinuğur

Şu karaoke şeysini Realtek'den nasıl ayarlıyoruz?

karaoke isimli bir yer var sağ altta paneli açar açmaz karşına çıkar ayrıca;

• benim telefonda da aynı sorun var garantiye verecem de bekliyorum ayrılmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 14 Aralık 2012; 21:34:54 >

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Jack'ında bozukluk falan yok, sadece jack uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Ya beyin jimnastiğiyle yaptığın şekilde kullanacaksın ya da linkteki kablodan alacaksın.

http://www.mp4nation.net/headphones-amps/headphones-earphones-1/fiio-audio-products/fiio-lu1-3-5mm-smart-adapter-cable-ofc

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Jack'ında bozukluk falan yok, sadece jack uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Ya beyin jimnastiğiyle yaptığın şekilde kullanacaksın ya da linkteki kablodan alacaksın.

http://www.mp4nation.net/headphones-amps/headphones-earphones-1/fiio-audio-products/fiio-lu1-3-5mm-smart-adapter-cable-ofc

Alıntıları Göster
    afyon kulaklıgını 5800 a takınca sadece vokal geliyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

benim telefonda da aynı sorun var garantiye verecem de bekliyorum ayrılmak istemiyorum
    yemin ediyorum aynı durumdayız ama benim kulaklıkla ilgili çünkü hem pc'de hem telefonda aynı durum eskiden de telefonda sorun olmuyordu, pc'de çok az bir şey çıkarınca tam oluyor ama telefonda uymuyor ya tam takılıyor yada gereğinden fazla çıkıyor, bir türlü fırsat bulup servise veremedim yarın veririm belki inşallah çok bir şey istemezler
  • hayır benim anlamadığım müzik değiştirme tuşuna basılı tutunca nasıl müzik HD çalıyor? neyse şu an kulaklıkla aram iyi. benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlara faydalı olur umarım capsler
  • kulaklik veya telefon nokia degil mi?

• quote:

hayır benim anlamadığım müzik değiştirme tuşuna basılı tutunca nasıl müzik HD çalıyor? neyse şu an kulaklıkla aram iyi. benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlara faydalı olur umarım capsler

çok sağol bendede o problem oluyordu elim orada gezmekten bıkmıştım iyi yöntem oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

quote:

hayır benim anlamadığım müzik değiştirme tuşuna basılı tutunca nasıl müzik HD çalıyor? neyse şu an kulaklıkla aram iyi. benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlara faydalı olur umarım capsler

çok sağol bendede o problem oluyordu elim orada gezmekten bıkmıştım iyi yöntem oldu

Alıntıları Göster
    Dün babamın mp3 üne kulaklık aldım adam muzik değiştirme tuşuna basınca daha iyi çalışlıyor git değiş bunu dedi

bende o tuşu basılı hale geireyim derken kırdım atım kulaklığı çok ufacık bir tuş vardı bantla lastikle olmadı

10dk da 15 tl buhar oldu

• Rica ederim faydam dokunduysa ne güzel. Mr pringles tel nokia kulaklk lg .

• quote:

Rica ederim faydam dokunduysa ne güzel. Mr pringles tel nokia kulaklk lg .
    microfonlu kulaklıklardaki genel sorun .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.