Bildirim
Kulaklığım bozuldu, nerede tamir ettirebilirim?
Amazon.com.tr: adidas Ürünlerinde Sepette %20 promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A3W37UPZCRUOVB
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sayın sevdak bey/hanım. Kulaklığınızın bozuk tarafını ss atarsanız veya içten bir problemse anlatabilirseniz sorunu daha kolay ve kısa sürede çözebilecek durumda olmamıza olanak etmiş olursun. -
Merhaba, dıştan hiçbir problem yok ama ses bozuk geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sevdak
Merhaba, dıştan hiçbir problem yok ama ses bozuk geliyor.
Kargo ile gönderebilirsen. Onarabilirim...
ADANA'dayım. -
Teşekkür ederim ama İstanbul'da bir yere vermek istiyorum. -
makas bant ve çakmakla halletseniz?
edit: az önce google^da baktım üstad o ne yav ben şu ana kadar kulaklığa 5 liradan fazla vermedim 200-300 tl yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 6 Haziran 2015; 0:01:58 > -
hahah ben de zaten 2. el almıştım. belki marka alırsam yıllarca gider dedim ama daha 5-6 ay falan olmuştu. içime taş oturdu resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sevdak
Teşekkür ederim ama İstanbul'da bir yere vermek istiyorum.
Rica Ederim.
- İstanbul'da Hayyam Pasajına gidebilirsin, orada fotoğraf makinası ve kamera tamiratları v.s. yapıyorlar...
...ince işler ile uğraştıkları için yeterince dikkat edeceklerini düşünüyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X