Şimdi Ara

Kulaklığımı kaybettim :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Ben de hazır konusunu bulmuşken soruvereyim Ath cks99 kullanıyorum, bu fiyat civarında önerebileceğiniz kulaklıklar neler?

• Yeni kulaklık aldıktan sonra ortaya çıkar merak etme.

• Hangi türleri dinliyorsunuz?

• Columbia kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da önerin lütfen. Benim dinlediğim türler genelde Rap, Pop, Trance, Trap ve House.
  • Bugun 5s in sarzini kaybettim kabloyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Columbia

Tabii önerelim ama ilk hangi türleri dinlediğinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

En başta drum&bass olmak üzere genellikle house,chillout,rock ( çok nadir ama rap ve dubstep)

Daha önce kullandığım kulaklıklar;
    -Creative EP630
    -Apple EarPods
    -Sennheiser CX200
    -Sennheiser CX300-II
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

Yeni kulaklık aldıktan sonra ortaya çıkar merak etme.

Keşke öyle olsa da Levent sokaklarında kaybettiğim için geri geleceğini sanmıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finkster

quote:

Tabii önerelim ama ilk hangi türleri dinlediğinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

En başta drum&bass olmak üzere genellikle house,chillout,rock ( çok nadir ama rap ve dubstep)

-Creative EP630
    -Apple EarPods
    -Sennheiser CX200
    -Sennheiser CX300-II

Daha çok bas ağırlıklı türler dinliyorsunuz anladığım kadarıyla ve de bütçenizin max 300 tl olduğunu düşünürsek,audio technica cks1000 veya sony ex650 bakabilirsiniz.

Bahsettiğim ex650 tam olarak f/p ürünü olduğunu söyleyebilirim başlangıç sınıfı sony iem'ler gibi f/p oranı kötü değil.Ürünü birkaç ay incelemek için kullandım ve de fiyatını sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum sıcak sesli yumuşak baslı bir ürün diye özetleyebilirim kendisini ancak earsonics velvet almak için sattım maalesef

Cks1000 alacaksanız ise türkiyeden sakın almayın özellikle internetten alacaklarınızın geneli maalesef çakma,sahte ürünler.Amazon japonya ya da cdjapan'dan almanızı öneririm.Aynı şekilde fiyatını hakettiğini düşünüyorum özellikle sahne genişliği fiyatının üzerindeydi baya beğenmiştim.

Eğer bas ağırlıklı olmasına pek önem vermiyorsanız ikisinden de bir gömlek üstün rha ma750i var fiyatına göre performansı oldukça yüksek ve de sesi genel olarak diğer ikisine göre daha berrak daha perdesiz.Tek problemi bazı kişilerde fit problemi çıkrabiliyor.Baya övülen bir ürün yurtdışında türkiye de apple store"larda satılıyor.

Edit:Bahsettiğim ürünlerin hepsi cx300'den en az iki gömlek üstün diyebilirim üçü de cx300 den sonra baya memnun edecektir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Columbia -- 20 Mayıs 2016; 1:45:34 >

• HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Finkster

quote:

-Creative EP630
    -Apple EarPods
    -Sennheiser CX200
    -Sennheiser CX300-II

Daha çok bas ağırlıklı türler dinliyorsunuz anladığım kadarıyla ve de bütçenizin max 300 tl olduğunu düşünürsek,audio technica cks1000 veya sony ex650 bakabilirsiniz.

Bahsettiğim ex650 tam olarak f/p ürünü olduğunu söyleyebilirim başlangıç sınıfı sony iem'ler gibi f/p oranı kötü değil.Ürünü birkaç ay incelemek için kullandım ve de fiyatını sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum sıcak sesli yumuşak baslı bir ürün diye özetleyebilirim kendisini ancak earsonics velvet almak için sattım maalesef

Cks1000 alacaksanız ise türkiyeden sakın almayın özellikle internetten alacaklarınızın geneli maalesef çakma,sahte ürünler.Amazon japonya ya da cdjapan'dan almanızı öneririm.Aynı şekilde fiyatını hakettiğini düşünüyorum özellikle sahne genişliği fiyatının üzerindeydi baya beğenmiştim.

Eğer bas ağırlıklı olmasına pek önem vermiyorsanız ikisinden de bir gömlek üstün rha ma750i var fiyatına göre performansı oldukça yüksek ve de sesi genel olarak diğer ikisine göre daha berrak daha perdesiz.Tek problemi bazı kişilerde fit problemi çıkrabiliyor.Baya övülen bir ürün yurtdışında türkiye de apple store"larda satılıyor.

Edit:Bahsettiğim ürünlerin hepsi cx300'den en az iki gömlek üstün diyebilirim üçü de cx300 den sonra baya memnun edecektir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir

Öncelikle öneriler için teşekkür ederim. Evet bas ağırlıklı bir kulaklık istiyorum ama bahsettiğim baslar tahta gibi (çat çat ) yada boğuk ( buğm buğm ) olmamalı. CKS serisinin bütün incelemelerini okudum ve bas performansını gerçekten çok merak ediyorum. Söylediğiniz modeli ( CKS1000) alacağım sanırım eğer fikrim değişmez ise. Onun dışında şuanlık kulak üstü olan AKG K451 kullanıyorum ve bunun gibi sesi dengeli olan bir kulakiçi kulaklık istemem açıkçası, doğru olan dengeli sestir ama benim istediğim basın bir tık önde olması ve vurduğu zaman insanı derinlere götüren , müzikten keyif almamı sağlayan bir türde olması. Olay sadece bassta bitmiyor tabi tiz seslerin berraklığı ve mid-bass ların hoş tınılarının müziğe renk katması da önemli. Eğer bahsettiğiniz CKS1000 bu söylediğim özelliklerle uyuşuyorsa almayı düşünüyorum.

• quote:

Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim hocam.

100-300 arası . Eğer çok üst düzey bir performans söz konusu ile 400'ü zorlayabilirim sanırım
  • Bahsettiğim iki ürünün bas şiddetleri cx300 ile aşağı yukarı aynı olup bas kaliteleri ise cx300'e göre daha hacimli ve daha toktur.Cx300 ün baslarında dağılma vardı mesela midleri fazla eziyordu,bunlarda o durum yok ama üçü de v shape kulaklıklar yani baslar ve tizler önde midler geride.

Cks1000 en mantıklısı bence de sizin için ancak bu forumdan ya da başka yurtiçi forumdan veya türkiyeden almayın belirttiğim malum sebep yüzünden buna çok dikkat edin hocam.

Bende cks1100 var bulabilirseniz mesela ona da bakabilirsiniz bütçenizi zorlarsanız,cks1000'in yeni modeli.Ben de satıyorum kendisini 5 saat kullandım yatıyor evde kaç aydır uymadı zevkime

Edit:Aslında akg k451'in basları oldukça şiddetlidir ve de basları mid ve tizleri ezdiğinden eleştirilen bir üründür sizi kesmemiş olabilir mi acaba

Son olarak urbeats düşündüğünüzü gördüm aman diyeyim hocam beats kulaklık dünyasında alınacak son markadır açık ve net söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Columbia -- 20 Mayıs 2016; 2:17:00 >

• Al bi' kz ate kafalar raad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 20 Mayıs 2016; 2:28:11 >
  • Bende kulaklik tavsiyesi istiyorum

Genelde yabanci Rap dinlerim onun disinda da slow muzikler (lana del rey tarzi, linkin park 21 pilots falan

• Wiz_Khalifa kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz nedir?

• Hocam ben de genelde rap hiphop tarzi dinlerim, gecenlerde tavsiye uzerine cx5.00 aldim harbiden cok iyi. Fiyati 300 civariydi sanirim.

• quote:

Hangi türleri dinliyorsunuz?

Müzik konusunda pek seçici değilim, her türü dinliyorum desem yeridir. Bunların içinde blues da var, pop da. Önemli olan ise filmlerde iyi performans vermesi. Şu anki kulaklığımı 200'e almıştım fakat 250-300 civarına çıkabilirim.

• quote:

Bütçeniz nedir?

100-150 lira ve telefondan dinliyorum muzikleri telefon htc m8, su an kullandigim kulaklik apple'in kulakligi

• Geçmiş olsun yenisini alırsın üzülmene değmez

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.