Şimdi Ara

Kulaklığımı kaybettim :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Satın almak isteyen ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finkster

quote:

Orijinalden alıntı: Columbia

Kaybettiğin cx300 olsun hocam ya o fiyatlarda sony ex650 var ve de çok daha fiyatını hakeden bir ürün.Al keyfine bak

Hocam cx300 bütçesinde ( 100-300'de olabilir performansı iyi olsun) kulaklık tavsiyeleriniz var ise pm atabilirsiniz. Sony'nin ses kalitesinden hiç memnun değilim maalesef. Şuana kadar pek çok sony kulaklık kullandım , denedim ama hiçbiri tatmin etmedi. urBeats almayı düşünüyorum ama ona gelen yorumlarda pek güzel değil

Cx200 vardı bende bozulunca urbanears'a geçtim çöp valla. Sennheiser'dan başkası yalan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Columbia kullanıcısına yanıt
    150 lira civarı hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Ostry kc06a öneririm dinlediğiniz türlere göre fiyatına göre güzel üründü.Bas ağırlıklıdır ancak ath cks77x gibi abartılı bas vermez,perdeleme yapmaz.Yurtdışından daha uyguna temin edebilirsiniz.Sennheiser cx serisi gibi fiyatını haketmeyen ürünlere bakmayın bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Columbia -- 21 Mayıs 2016; 15:42:36 >
  • Blues,jazz,klasik gibi türlerde o fiyat aralığında shure se215 oldukça iyidir.Mid ağırlıklı bir ürün baslar biraz daha geri planda,tizleri ise sönük.Ancak sizi memnun edecektir.Türkiye fiyatları bence fahiş amazondan almanızı tavsiye ediyorum son olarak.

• Wiz_Khalifa kullanıcısına yanıt
    Rha ma600,ostry kc06 veya kc06a öneririm size.
    Eğer bas ağırlıklı olsun derseniz direkt kc06a ve ma600 bakın.Yurtdışından bahsettiğim fiyatlara getirtebilirsiniz amazon gibi sitelerden,türkiyede fiyatları biraz daha pahalı.

• Son olarak kulaklık tavsiyesi isteyen arkadaşlar pm atabilirler,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Malum bu forumun kulaklık bölümünde oldukça fantastik tavsiyeler veriliyor orada takılmıyorum bu yüzden pek

Teşekkürler

• BOSE

Hocam peki bu kulaklığı deneyebileceğimiz yer var mıdır İstanbul'da?

• HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Hocam türkiye'de kulakiçi kulaklık deneme kabini yok denecek kadar az.Sennheiser bircom ofisinde var bir tek bildiğim daha da yok sanırım kulakiçi deneme kabini.Maalesef herkes denemeden incelemelerden yola çıkarak alıyor,bende dahil.Mesela earsonics velvet'i hakkında bir iki şey bilerek aldım düşünün beğenmesem intihar ederdim herhalde

Size önerdiğim ürünleri almak isterseniz @fastfalcon selçuk hocam ostry ürünlerini satıyor,güvenilirdir ondan alabilirsiniz yurtiçinden almak isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Columbia -- 22 Mayıs 2016; 22:38:55 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.