Şimdi Ara

kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarda bazen kulaklık kullanmak gerekiyor. almışken şöyle 30 liraya ye falan bi şey alayım diyorum. philips SBC HP 800 önerenler oldu. bir de sizlere sormak istiyorum. ne tavsiye edersiniz??

• boşu boşuna okadar para verme derim sana ben 12 ytlye laccess diye bir kulaklık aldım mikrofonlu mukemmel bi sesi var özellikle bas ları cok ii vuruyor hayran kalırsın emin ol teknosa larda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimşit

bilgisayarda bazen kulaklık kullanmak gerekiyor. almışken şöyle 30 liraya ye falan bi şey alayım diyorum. philips SBC HP 800 önerenler oldu. bir de sizlere sormak istiyorum. ne tavsiye edersiniz??

bende var o kulaklıktan çok temiz ses veriyor.imkanın varsa dinle öyle satın al
  • lacsess ler biraz göze hoş görünmüyor gibi geliyor bana.mikrofon olması -bana göre- itici bi olay zaten. yani ne bileyim bana hep sadri alışık ın uzaylı turist ömer filmini hatırlatır hep.

ne kadardır acep bu pilipisin fiyatı.

veya başka kulaklık önerecek olan varmı?
  • başka bi ürün tavsiyesi olan varmı.
  • cosonic in 64 ohm 110 dB lik bi ürünü 18 lira.

bana bi bit yeniği var gibi geldi bu ucuzluğa. acaba yazılan veriler doğrumu. ve cosonic nedir ne değildir
  • öneri ve uyarılarılarınızı beklemey devam ediyorum....
  • Paran varsa zalman ın 5.1 real surround kulaklığı var. ama amfisiyle kullanılması tavsiye ediliyo. amfi+kulaklık 200 YTL gibi yüksek bi fiyata satılıyo. benim önerim bu. ama normal fiyatta bişi arıyosan philips in SBC HP 800 modelini alabilirsin.
  • philips sbchp250 var bende,yeni aldım,sesi az geliyo haberin olsun..
  • WILLIAMs ----> sağol abi. 200 çok kaçar. hp 800 yok buralarda. (kocaeli) hp 805 i de 42 tyl ye buldum , 38 e falan kapatırız herhalde. Acaba normal fiyatı ne kadardır bunun.

hakank ----> uyarın için teşekkürler. zaten hp 195, 200 de falan pek randıman yok biliryordum, 250 de öğrenmiş olduk.
  • 42 milyon a hp 805 buldum philips. herhalde 800 den daha performanslıdır. di mi?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: cimşit

42 milyon a hp 805 buldum philips. herhalde 800 den daha performanslıdır. di mi?

genelde üst modeller daha iyi oluyor ama denemeden bilemezsin.
    Bence al.Pişman olmazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.