Şimdi Ara

USB KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar logitech ten başka usb kulaklık bulamadım.fakat onunda bas seslerde creative veya philips kadar iyi olduğu konusunda şüphem var.logitech kullananlar varsa cevap yazsın lütfen.

• Plantronics gamecom 777
  • arkadasim ben philipsin shg-8050 titresimli oyun kulakligini almistim 130 TL ye aldim 1 gün sonra pili bitti. sesi igrenc derecede cikmaya basladi garantiye verdim garantideki teknik servis müdürü buna sarjli pil alacaksin dedi 1000 amperlik gittim onun sarj cihazini aldim pillerini aldim 50 TL de ona verdim . bir türlü son ses acamadim kulaklikta minnacik ses aciyordum sonra ses bozuluyordu. Philips alma bence.. bende benimkini 50 tl ye sattim 100 tl zarar ettim .. bende g35 bakiyorum logitech harici donanimda 1 numara
  • 100-150 tl'ye alınan kablosuzdan o kadar hayır gelir. Bence sennheiser falan dinlemeden bakma. bir çok kulaklığı tecrübe etmiş biri olarak. marka olarak güvendiğim plantronics vardır. en ucuz ürününde bile 50 tl inanılmaz işçilik ve malzeme kalitesi vardır. Nitekim dediğim kulalkık oyun kulaklığı sanırım tam aradığın şey. incelem sitelerini biraz karıştır.

testfreaks.com gibi.
  • kablolu kulaklikti cikislar altin kaplama. ama dedigin gibi hayir gelmedi. Philips kulaklikta cok geride demek istedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetaLdetH

kablolu kulaklikti cikislar altin kaplama. ama dedigin gibi hayir gelmedi. Philips kulaklikta cok geride demek istedim..

:)

@CDY
    Aynı şekilde logitech'ide pc ses sistemlerinde başarılı bulmuyorum. z5500 ise bağlantı seçenekleri sayesinde bu kadar meşhur. Ben plantronics için ürün değil marka tavsiyesi verebilirim. Philips te ses sistemlerinde çok zayıftır. Özellikle kulaklıklarının neredeyse tümünde ses aşırız tiz ve yok denilecek kadar bass vardır. mp3 playerları ise aşırı kısık seslidir. pc ses sistemlerinde ise genelde başarılı frekanslar arası dengesi vardır dinlerken yormaz ama ses kalitesi çokta iyi değildir. Yani ürünün işin ehlinden almak gerek. sennheiser, plantronics .... gibi firmalar sadece kulaklık üretir işi budur ve başarılıdırlar haliyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 9 Mayıs 2010; 21:35:45 >

• creative a5200 ilk 5+1 ses sistemimdi sonra x530 aldim sonra x540 aldim. gigaworks 12 gün kullandim. sonra z5500 aldim digitalden bagladim kaldim abi. Bana göre basarili tabi 5500 'ünde eksik yanlari var. mesela ön panel ledlerinin yanmasi sorunu gibi. herneyse dedigin markalardan model bakacagim da ben istanbul da oturmuyorum nihayetinde servisi nasildir. türkce destek alabiliyormuyuz vs. insan tedirgin oluyor nihayetinde pek bilgiye ulasamadiginda. cevaplarin icin tskler bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bluetooth kulaklık
    6 ay önce açıldı
    Ugreen USB Ses Kartı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla ben creative s.b arenayı merak ediyodum çok nette de forumlardanda arastırdımhttp://creativeci.wordpress.com/ cok beğendim ama en cok canlı deneyince sasırdım kafaya tam oturuyor usb'den baglanıyor,sess küçük hoparlör gibi koy masaya dinle tavsıye edrm arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.