Şimdi Ara

Kulaklık Alacağım Fakat İyice Kafam Karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gün önce kulaklığımı kaybettim ve kulaklık arayışı içerisindeyim. Daha önceki kulaklığım Sony'nin linkini aşağıda atmış olduğum modeliydi.

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Sony-MDREX50LPWAE-Kulakici-Silikonlu-Kulaklik-Beyaz//Ev-Elektronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000361306

Orta seviyelerde, ne çok iyi ne de çok kötü bir kulaklıktı. Şimdi kaliteyi biraz daha artırmaya karar verdim bir süre forumda dolaştım Brainwavz M1 in f/p olduğunu gördüm fakat satan kimse kalmamış. İlk tercihim eğer satan varsa bu kulaklıktan yana olurdu. Eğer bulamazsam, aynı ayarda (f/p olarak) önerebileceğiniz model var mıdır ? Fiyat Max 75 80 TL arasında düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler

• hocam brainwavz m5 geldi bugün elime bir araştır istersen diğer bir çok brainwavz modelinden hatta m3 den bile yüksek puan almış inceleme sitelerinde. m1 den daha iyidir performans olarak. tabi tarz meselesi birazda.
    sadece sorunu olup olmadığını anlamak adına(daha önce birkaç tane sorunlu m5 denk geldi o yüzden sağlamlığından emin olmak zorundaydım) açıp kendi kulak uçlarım ile kısa bir süre denedim.sıkıntı yok.fiyat bende foruma nazaran daha ekonomik. alıp deneyip satıyorum fikir sahibi olmak için.
    daha önce m1 m2 m3 m4 m5 r1 denedim. yakın zamanda da hm5 gelicek elime aksilik olmazsa.
    fiyat olarak 90 lira düşünüyorum. ilgilenirsen veya kulaklıklar hakkında sormak istediğin bişey olursa pm atabilirsin.
  • İlgilendiğin için teşekkür ediyorum. Dün daha fazla sabredemeyip mp4nation.net sitesinden M1 siparişi verdim. Artık oturup elimize ulaşmasını bekleyeceğiz. Yine de iletişimde kalmak isterim bu kulaklık geldikten sonra isteyecek birileri çıkar gibime geliyor. Bekleyip göreceğiz
  • her zaman iletişime geçebilirsiniz.
    bu sabah itibariyle hm5 ve fiio e11 de elime geçti sağ sağlim.
    maddi olarak yormayacaksa m5i benden alın geleni de açmadan kar ekleyerek satın sizin için daha avantajlı olur diye düşünmekteyim.
    amfiyi de satabilirim etrafınızda ihtiyacı olanı yönlendirin.foruma göre daha uygun fiyata vericem stok yapmadığım ve yeni birşeyler alacağım için.
  • brainwavz nasil bir kulaktir üstadim... ve hm5 ve e11 inde fiyatlarini ögrenebilir miyim..
  • hocam fiyatına göre iyi ürünler üreten yurtdışı satışı olan bir marka. Sennheiserlerin aynı fiyatlı ürünlerinden kat kat iyi oldugu söyleniyor.kalitelidir hatta garantsi bile vardır. Tarza ve fiyata göre degişen m1 m2 m3 m4 m5 alpha proalpha r1 hm3 hm5 modellerı var.son 2 model kafa üstü. M5 en çok terch edilenlerden biri.hepsinden yüksek puan almıs incelemelerde. Hm5 pahalı biraz güncel fiyatına bakmam lazı dişardayım ama tahminim 140dolardır aynı fıyata olur. Amfi de 120 tl olur m5 90tl.ayrıntılı bilgi için pm atabilirsin her zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.