Şimdi Ara

Kulaklık Alacağım.(Yardımlarınızı bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kulaklığım bozuldu 2 hafta önce, yeni bir kulaklık alacağım forumda baya araştırma yaptım EP-630 baya övülmüş.Şimdi açıkçası tiz miz diyolar fazla bilmiyom ne oluyo ama ben genellikle Pop-Hiphop-Arabesk falan dinlerim Rock dinlemem.Sizin önereceğiniz varmı ? Bu arada bütçemde 60 tl öğrenciyim :(

Şimdiden cevap veren,vermeyen herkeze teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mutaw

Öncelikle Herkeze merhaba arkadaşlar.

Kulaklığım bozuldu 2 hafta önce, yeni bir kulaklık alacağım forumda baya araştırma yaptım EP-630 baya övülmüş.Şimdi açıkçası tiz miz diyolar fazla bilmiyom ne oluyo ama ben genellikle Pop-Hiphop-Arabesk falan dinlerim Rock dinlemem.Sizin önereceğiniz varmı ? Bu arada bütçemde 60 tl öğrenciyim :(

Şimdiden cevap veren,vermeyen herkeze teşekkür ederim...

Kulağın içine doğru giden kulaklıklar kulağı bozuyor kulaklığın içine süngerli yada süngersiz olarak giden kulaklıklar daha iyi.

Kafabandı olarak : Sony MDR-ZX300 alabilirsin.

Yada on-ear olarak (kulağın içine girenler değil) : Sennheiser MX-365, MX-375 (önerim), MX-470 (16 Ohm MX-375'ten sonra önerceğim olur ama ses netliği/kalitesi 16 Ohm olduğuna rağmen biraz daha iyiymiş MX-375'e göre)

8 aydır MX-80 kullandım bozuldu tekrar alırdım ama bende öğrenciyim 20TL ayıracak param bile yok onun için servise yolladım MX-170 yollacaklar aslında gözüm MX-365 veya MX-375'de...

MX-80 çok güzel hatta harika ama 126dB olması kötü çünkü fazla yüksek dinlersen kulakların bozulabilir.Ürün kaldırıldı ama Torium'da son 3 tane kaldı. Türkiye'deki Teknosa'larda kalan son 3 MX-80 orada :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 20 Mayıs 2013; 15:11:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.