Şimdi Ara

Kulaklık Alcam Tam Anlamıyorum Lütfen Yardım Edinn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleykum Kardeşlerim. Ben Laptopuma bassı çok iyi olan bir kulaklık almak istiyorum.Biraz araştırma yaptım şu ikisi arasında kaldım

MDR-XB300

http://www.sony.com.tr/product/ekstra-bass-dj-kulakliklari/mdrxb300l.ae/teknik-ozellikler#tab

SHIBUYA SHL5205BK/10

http://www.philips.com.tr/c/kulakliklar/citiscape-koleksiyonu-shibuya-shl5205bk_10/prd/;jsessionid=B9B71E58169D460C1434ED883C28C909.app120-drp1

Sizce hangisini alayım ?? Bide bu kulaklıklar laptobuma uyum sağlarmı ?? Sizin önerdiğiniz bir kulalklık varmı bass için ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum iyi günler :)

• Philips markasını kulaklık sektöründe şahsen başarılı bulmuyorum. Lcd tv panelinde ve diğer elektronik alanlarda başarılılar ama kulaklıkta henüz değil...

Bu verdiğiniz iki model arasında tabii ki MDR-XB300 daha mantıklı. Ek olarak XB300 serisinin üstlerini de düşünebilirsiniz... Laptop ile uyum konusunda sıkıntı olmaz, kulaklık girişine takacaksınız nihayetinde...

Bunlara ek olarak ses performansını artırmak istiyorsanız laptop ile kullanmak üzere creative x-fi harici ses kartını da almanızı öneririm. Nihayetinde laptopların dahili ses kartlarının performansı sınırlı oluyor biliyorsunuz...
  • Teşekkür Ederim İlginiz için :) Peki bass olarak çok iyi mi sony MDR-XB300? yani phlips almayayım demi o zamn. Bide başka önerebileceğiniz kulaklık varmı ses kalitesi ve bassı gayet iyi olan ?
  • xb300 denemedim, xb700 denemiştim ve fena değildi. Ancak kulaklıklardan alacağınız verim beslendiği kaynağa göre değişir, bilginiz olsun. Yani bir cep telefonuna bağlayıp alacağınız verim ile kaliteli bir mp3 oynatıcıya takıp alacağınız verim bir olmaz. Hele ki harici amfiler ile kulaklıkları destekleyenler bile oluyor...

Kulaklıkta sadece bass hedefli olmayın derim. Yani bizde nedense toplum olarak bass a ilgi var ama bu yolda mid ve tizlerin güzelliği atlandığı için aslında dinlediğimiz müziğin kalitesini düşürmüş oluyoruz farkında olmadan.

Yine de eğer ilk önceliğiniz bass ise, kafaüstünden ziyade kulakiçi modellere yönelebilirsiniz. Hem kafaüstü olsun, hem güçlü bass versin derseniz bütçe oldukça yükseliyor açıkçası...
  • Creative X-fi Surround 5.1 Pro Ses Kartını önerdiğiniz için alacağım ki dediğinize göre bu sayede ses kalitesi oldukça yükselecek :) Ek olarak sizce XB700 mü yoksa önerebileceğiniz farklı bir kulaklık varmı ben kulakiçi istemiyorum :) Bide XB700 türkiyede satılmıyor sanırım internette bulamadım kolay alınabilir bir ürün olması da önemli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tremregs -- 27 Ekim 2012; 16:42:34 >
  • Şimdi biz iyi hoş xb300 xb700 konuşuyoruz ama bunları bulmak ayrı bir mesele.

Benim yakın zamanda denediğim ve bass olarak da -en iyisi değil tabii- memnun kaldığım sennheiser px 200 II yi önerebilirim.

http://www.sanalmarketim.com/urun/8db0b054ccc40040b9e4ae2b44def96c/SENNHEISER-PX-200-II-Kulaklik-Siyah

Daha uygun fiyatlara var mı bilmiyorum, bakmak lazım. Ben bu attığım kulaklığın sınıfında Koss PortaPro kullanıyorum ama px-200 II bass olarak biraz daha önde. Aralarındaki fiyat farkını da unutmamak lazım tabii. PortaPro kampanya ile 99 tl te gelmişti ama px-200 daha pahalı. Bütçe durumunuzu bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama benim beğendiğim bir modeldi...

Fırsatınız olursa her ikisini de deneyip, beğenirseniz almanızı öneririm. Çünkü herkesin beklentisi farklı olduğu için hayal kırıklığına uğramanızı istemem.

Kulaklıkta en iyiyi almalıyım psikolojisine sakın girmeyin bu arada, çok zararlı çıkarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 27 Ekim 2012; 16:45:09 >

• Allah razı olsun çok sağolun gerçekten çok yardımcı oldunuz Evet bu ürünleri bulmak zor PX 200 II yi alayım o zamn ben artı bide Creative X-fi Surround 5.1 Pro Ses Kartını alırsam sanırım benim için yeter artar bile :) Herhangi bir soru sormak istersem size nasıl ulaşabilirim :) Bide Koss Porta Pro dışarıya çok ses çıkarıoömu yani yurtta kalıorum arkadaşlarım rahatsız olmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tremregs -- 27 Ekim 2012; 16:52:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim.

Siz ilk etapda ses kartını değil de kulaklığı alın dilerseniz. Eğer tatmin olmazsanız ses kartı da eklersiniz sonradan. Ayrıca kulaklığı aldıktan sonra direk notebook a takıp notunu vermeyin :) Farklı kaynaklar var ise elinizde onlarla denemenizi öneririm. Özellikle sizde ya da çevrenizde ipod touch varsa onunla deneyebilirsiniz.

Aklınızda olması için iletiyorum, kulaklığı beslemek için harici amfiler de var ama bu ekipmanlar profesyonel anlamda ses kalitesine önem verenler için genellikle. Siz şimdilik yavaştan bi giriş yapın, zamanla gerisi gelecek zaten.

Bana forumdan pm aracılığı ile ulaşabilirsiniz, vaktim oldukça yardımcı olmaya çalışırım.

Unutmamanız gereken tek şey şu: Bir şeyin en iyisine sahip olmanız gerekmez, size yeterli olan zaten sizin için en iyi olandır.

İyi forumlar.

Revizyonunuzu şimdi gördüm, sesi biraz yükseltince portapro dışarı ses veriyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 27 Ekim 2012; 17:02:24 >

• hmm ozaman ben PX 200 mı yöneleyim o ses verio mu dışarı ?
  • Sizin ne kadarlık bir dışarı ses vermeden bahsettiğinizi bilemiyorum ama PX 200 II PortaPro'ya oranla bu konuda biraz daha iyi. Yani nihayetinde kafaüstü kulaklıklardan bahsediyoruz, illaki az çok dışarı ses verecektir.
  • Bir arkadaşımda px-200 II alacağına Beyerdynamic DTX 300 p al diyor dışarı daha az ses verir bası iyidir diyor sizce ne yapayım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tremregs

Bir arkadaşımda px-200 II alacağına Beyerdynamic DTX 300 p al diyor dışarı daha az ses verir bası iyidir diyor sizce ne yapayım ??

O model hakkinda hic bir bilgim yok, simdi sizden duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.