Şimdi Ara

Kulaklık alıcam ama çok kararsızım lütfen bana yardım edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya PHİLİPS SHE9500 çok mu kötü ya alanlar yorum fln yapmış çok güzel diye.çok şekil bi kulaklık benim gözüm onda kaldı ya aranızda kullanan yok mu
  • arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen.aranızda philips she9500 kullanan yok mu nasıl bi kulaklık.yorumunuza göre ya bunu alıcam(30ytl) yada SENNHEISER cx300 ün çakmasını alıcam(20ytl)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HasanTonbul

arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen.aranızda philips she9500 kullanan yok mu nasıl bi kulaklık.yorumunuza göre ya bunu alıcam(30ytl) yada SENNHEISER cx300 ün çakmasını alıcam(20ytl)

She9500 kötü değil ama pek iyi de değil açıkçası. Yine de cx300 ün çakmasından iyidir. 20 tl yi gidip çakma ses kalitesi kötü kulaklığa vereceğine, 40 lira ayırabilirsen hızlıaldan ep630 almak en iyisi. Hem o çakma kulaklığın 1 ay sonra bozulmayacağı veya kırılmayacağı ne malum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 5 Haziran 2009; 20:13:03 >
  • haklısın ama she9500 nedense kimse beğenmiyo halbuki ben bu zaman kadar hep philips kulaklıklar kullandım ve halada kullanmaya devam ediyorum seslerindede hiç bozulma yok.philipse güveniyorum yani ama forumda philips hakkındaki yorumları okuyunca kafam karıştı.çoğu kişi teneke diyo.(özellikle cx300 kullananlar :) galiba onları tatmin etmiyo.ama ben daha önce bir kere kulakiçi kulaklık kullandıgım için(ep630un çakması)sanırım beni tatmin eder.ep630 kullandığım için tekar almak istemiyorum
  • quote:

haklısın ama she9500 nedense kimse beğenmiyo halbuki ben bu zaman kadar hep philips kulaklıklar kullandım ve halada kullanmaya devam ediyorum seslerindede hiç bozulma yok.philipse güveniyorum yani ama forumda philips hakkındaki yorumları okuyunca kafam karıştı.çoğu kişi teneke diyo.(özellikle cx300 kullananlar :) galiba onları tatmin etmiyo.ama ben daha önce bir kere kulakiçi kulaklık kullandıgım için(ep630un çakması)sanırım beni tatmin eder.ep630 kullandığım için tekar almak istemiyorum

Öyle ama sen çakmasını kullanmışsın orijinaliyle arasında baya fark var. Yine de farklı bi görünüş istiyosun galiba. Forumda bir arkadaş sony ex-082 satıyor ve denildiğine göre ep630 dan iyi. Bi araştır istersen. Arkadaşın nicki eastwood_1981
  • kardeşim forumda sounmagic pl30 var bak 30 tl ye al bence... kmillete söleye söleye azımda tüy bitti hem sahte olma olasılığı da yok.sana bundan daha iyi tavsiye de olmaz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mx_mx

kardeşim forumda sounmagic pl30 var bak 30 tl ye al bence... kmillete söleye söleye azımda tüy bitti hem sahte olma olasılığı da yok.sana bundan daha iyi tavsiye de olmaz....

bulamadım aga nerde var

• Buyur:

http://forum.donanimhaber.com/m_32052211/tm.htm

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mx_mx

kardeşim forumda sounmagic pl30 var bak 30 tl ye al bence... kmillete söleye söleye azımda tüy bitti hem sahte olma olasılığı da yok.sana bundan daha iyi tavsiye de olmaz....

bulamadım aga nerde var
  • Philips SHE9600 al bence...
  • arkadaşlar önerileriniz için sağolun.dün philips she9500 siparişi verdim.
    siz bir çok kulaklığı denediğiniz artık bu konuda uzman oldugunuz için sizi bu tür kulaklıklar kesmiyo olsa gerek diye düşünüyorum

ben hep philips kullandım ve halada duruyolar shs4700 , she2850..
    bu iş birazda dayanıklılık işi yani tamam iyi bi kulaklığa onca para veriyosun hakediyoda ama bi kaç ay anca dayanıyo..

ben biirazda dayanıklılığa önem verdiğim için bu ürünü tercih ettim yani en azından denemek istiyorum.bundan sonrası kesinlikle ep830 yada cx300 olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanTonbul -- 8 Haziran 2009; 13:25:10 >
  • arkadaşlar philips she9500 bugun elime ulaştı.Bana göre süper bi kulaklık.tizleri midleri bassları çok dengeli.söylendiği gibi teneke denilebilecek bi ürün değil kesinlikle.EQ ayarlarını yaptıktan sonra harika ses veriyo.ilgilenenler için inceleme yapabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.