Şimdi Ara

Kulaklık alıcam ama çok kararsızım lütfen bana yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kaç gündür kulaklık bakıyorum internetten ama bi türkü karar veremedim
    daha önce gg dan creative ep630 almıştım 10 milyonasahte oldugunu tahmin ettim tabi ama yinede aldım çünkü bir kulaklık için 100-150 milyon verecek biri değilim.herneyse ep630 benim ilk kulakiçi deneyimim oldugu için olsa gerek ki bana muhteşem geldi inanın kullanmaya başladıktan sonra orjinal olduguna inanmaya başladım gerçekten harika bişeydi 3 ay kullandım ama bi hafta önce sağ kulaklıkta kesintiler meydana geldi gidip geliyodu ses ve şimdi hiç gelmiyo forumda araştırdım herkeste bu sorun varmış.
    herneyse şimdi yeni bi kulakiçi kulaklık arayışındayım ama bütçem yeterli değil malum öğrenciyiz
    PHİLİPS SHE9500 almayı düşünüyodum ama sizin philips hakkında düşündüklerinizi okuyunca çok şaşırdım.ben iki kez philips kullandım ama kulakiçi değildi.tiz ve midleri iyiydi fakat basslar yetersizdi.kulakiçi kulaklıkda philipsin bass performansı nasıl bilmiyorum.yani (sahtede olsa)ep630dan sonra kullanıcagım kulaklığın beni bass açısından tatmin etmesini istiyorum.
    birde yatay sürücülü SONY MDR EX300 i gördüm buda çok şık bi kulaklık ama performansı nasıl bilmiyorum.
    arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum fakat şunu belirteyim benim bütçem kısıtlı maximum 50 ytle kadar açılabilirim
    bana kalkıpta SENNHEISER cx300 fln demeyin lütfen yada deyin alırım ama sahtesini
    telefon olarak nokia 5310 xpress music ve mp3 player olarak da eski bi model olan beko mp 220 kullanıyorum
    yardımınızı bekliyorum yorumlarınızı takip ediyorum bu işten baya iyi anlıyosunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanTonbul -- 1 Haziran 2009; 14:50:02 >

• yardım edebilicek birisi yok mu ya biran önce iyi kötü bişey alıp kurtulmak istiyorum şu derten össde yaklaştı şu işi halletmem lazım arkadaşlar
  • CX 300 demeyin dediysen önerim yine Ep630 olacaktır bi ay önce 50 liraya aldım dolar durumuna göre 99.90a satıldığı da olmuştu...
  • yüzlerce kulaklık içinden sadece bu iki marka mı iyi ben bunu anlamıyorum.ep630 u olan herkesin bi kaç ay sonra sağ veya sol kulaklıklarından biri çalışmaz hale geliyo.cx300 ise çok pahalı.piyasada 20 ytlye sahteleri var ama daha insan güvenemiyo tabikide.gerçi ep630 un sahtesi gibi kaliteli ise onada razıyım.
  • Orjinali kesinlikle daha sahtedir. Ama Türkiye'den garantili alırsan, garantiyi kullanabilirsin. (Creative'in teknik servisi nasıl en küçük bir fikrim yok)

Ama Philips almanı tavsiye etmem, senin istediğin bas vuruşlarında güçsüz kalabilir. (Kullanmadım, Philips'in genel ses karakteri üzerinden yorum yapıyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HasanTonbul

yüzlerce kulaklık içinden sadece bu iki marka mı iyi ben bunu anlamıyorum.ep630 u olan herkesin bi kaç ay sonra sağ veya sol kulaklıklarından biri çalışmaz hale geliyo.cx300 ise çok pahalı.piyasada 20 ytlye sahteleri var ama daha insan güvenemiyo tabikide.gerçi ep630 un sahtesi gibi kaliteli ise onada razıyım.

İlk kulakiçi kulaklık deneyimin olduğu için Ep 630 un sahtesi sana iyi gelmiştir arkadasım. Eğer bütçen kısıtlı ve orjinal kulaklık almak istiyorsan GG deki Semato nickli satıcıdan al. Forumda bir sürü müşterisi var bugüne kadar alıp da orjinal demeyen olmadı onun ürünlerine. Ben dahil....

Bu arada tabiki tek iyi olan kulaklıklar bu ikisi değil ama senin bütçen ve kulakiçi istemen doğal olarak bu kulaklıklara yönlendiriyor...

• eyw sagolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yüzlerce kulaklık içinden sadece bu iki marka mı iyi ben bunu anlamıyorum.ep630 u olan herkesin bi kaç ay sonra sağ veya sol kulaklıklarından biri çalışmaz hale geliyo.cx300 ise çok pahalı.piyasada 20 ytlye sahteleri var ama daha insan güvenemiyo tabikide.gerçi ep630 un sahtesi gibi kaliteli ise onada razıyım.

sen düzgün kullanamadıysan yapcek bişe yok.. ben 1 yıl kullandım ipod yere düşerken yere çarpmasın diye çekince kablosu kırıldı attım... 2.sini kullanıyorum ve gayet de memnunum... Memnun değilsen başka marka bul...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaCKeRBoY64

quote:

sen düzgün kullanamadıysan yapcek bişe yok.. ben 1 yıl kullandım ipod yere düşerken yere çarpmasın diye çekince kablosu kırıldı attım... 2.sini kullanıyorum ve gayet de memnunum... Memnun değilsen başka marka bul...

bende ona uğraşıyorum zaten.başka önerebiliceğiniz bi marka varmı diyorum
    önce bi okusaydın keşke ne yazdığımı...

• Benim sana önerim memnun olacağın bir kulaklık istiyorsan bütçeni de göz önüne alıp kulakiçi modeller yerine kafaüstü olanlara
    yönelmen. Daha kabadırlar,zor taşınırlar ve dışarı ses verirler. Ama ilk kriterin ses kalitesiyse bu yönde karar vermelisin. Koss ksc75
    i ebay da kargo dahil 20dolara bulabilirsin. Frekans karakteristiğini bir yere bırak , bu kulaklık o fiyat aralığındaki tüm kulakiçilerden
    daha doğal ses verir. Yine grado igrado , koss portapro gibi modeller seni fazlasıyla mutlu edecektir. Eğer iem almakta kararlıysan türkiye
    içinden sennheiser cx200 iyi bir seçim olabilir. Yurtdışından alacaksan 50 dolar civarında Head-Direct re2 düşünülebilir. Ama tekrar etmekte
    bir sakınca görmüyorum , 50 liralık bir bütçe için en iyi alternatif kargo dahil 20 dolar gibi bir fiyata koss ksc75 almaktır..
    Linki;

http://cgi.ebay.com/KOSS-KSC75-CLIPON-HEADPHONES-FOR-IPOD-NANO-ZUNE-ALL-MP3_W0QQitemZ360132440065QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item53d990f001&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witness -- 2 Haziran 2009; 0:21:40 >

• önerilerin için sağol ama bende zaten o tip kulaklıklar var.çengelli,enseden.kafadan...ben ilk kez ep630 aldım ve sahtede olsa en iyi performansı onda gördüm.yani kulakiçi kulaklıklarda..bi kaç arkadaş pm attı satıyolarmış cx300 sony falan.onları değerlendirmeyi düşünüyorum
  • Senin aldığın Sahte ep 630 kulaklık bulk (poşette) ambalajlıdır.. ben de denemek için almıştım sesi orjinaline göre çok boğuktur ve mid sesi neredeyse hiç duyamazsın..
    Ne de olsa, 10 liraya anca o kadar işte..!! Creative ep 630'un orjinalini hızlıal dan 45 liraya alabilirsin.. orjinalinin kalitesi ve işçiliği çok farklı olarak daha iyidir..
    Bir de sennheiser cx200 strret modeli var; bas-mid-tiz sesleri biraz daha dengelidir o da D&R da 65 lira.. ama ep 630'un ses derinliği ve basları biraz daha iyi gibi sadece midler de biraz eksikliği var ama tiz seslerde süper diyebilirim..
    Bir çok kere denemek için sahte kulaklık alan birisi olarak diyorum ki; 3-4 defa sahte kulaklık alıp paranı ziyan edeceğine, bir kere para ver;orjinalini al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 2 Haziran 2009; 0:35:28 >
  • Evet @fruxun da dediği gibi biraz fazla ver, sağlam kullan ama orjinalini kullan...

Eğer 15e filan alcam diyorsan

http://www.nivangroup.com/asp/show_stock.asp?product=PHİLİPS_SHE2650_KULA&view=2

bunu tavsiye ederim... Arkadaşlar bozmadan önce 2 yıla yakın kullandım bassları filan gayet iyidir...
  • 50 liraya kadar su ikisinden biri olabilir.
    kulakici olsun demiyorsan illa ki, Koss KPH15 derim:http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=7539
    kulakicinde israrciysan da sparkplug; yalitimi da iyi bunun tabi:http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=7537
    ikisi de mp3 playerla vs dinlemek icin ideal.

biraz butce asimi yaparsan da, daha once de denmis, sennheiser CX200 streetII'dir olay derim ben de. o da su:http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=9288

hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unwz -- 2 Haziran 2009; 11:22:41 >

• Sparkplug alma, KOSS'un yüzkarasıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Evet @fruxun da dediği gibi biraz fazla ver, sağlam kullan ama orjinalini kullan...

Eğer 15e filan alcam diyorsan

http://www.nivangroup.com/asp/show_stock.asp?product=PHİLİPS_SHE2650_KULA&view=2

bunu tavsiye ederim... Arkadaşlar bozmadan önce 2 yıla yakın kullandım bassları filan gayet iyidir...

şu an bende bu kulaklık zaten var xD dediğim gibi ben kulakiçi istiyorum.
    hemen hemen herkes yine cx200 yada cx300 de hemfikir.
    iyisimi biraz daha beklemek para biriktirmek galiba

• bence sen bi össden çık iyi bi sonuçla ailene westone um3 aldır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sultanomar

bence sen bi össden çık iyi bi sonuçla ailene westone um3 aldır

oo paşam sen ne diyonxD bi kulaklık beni keser mi össden bi çıkım casper nırvana 4 çekirdekli aldırıcam
  • şimdi dediğin westone um3 e baktımda dediğin şey neredeyse laptop kadar pahalıymış haa
  • en iyisi sen hizlial com'dan ep630 al 41 tl'ye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.