Şimdi Ara

Kulaklık devleri kapışıyor ! [g633 vs razer kraken 7.1 karşılaştırması ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar neymiş bu gaming kulaklık diye amazondan aldığım g633 ve razer kraken 7.1 kulaklık elime ulaştı , ilk olarak kutu açılımlarından başlayalım

razer ın paketlemesi ile logitech arasında çok bir fark yok ikiside eşit bana kalırsa ama razer ufak 1 tık önde, razer biraz daha kumaşlı mı denir tüyli mü denir öyle bir plastik üstüne metaryal kullanmış , logitech ise direk plastik ile geliyor, kutudan çıkan şeylere bkaarsak logitech ekstradan bir 3.5 mm adaptörle geliyor başka da bir fark yok.

yine razerla başladık onla devam edelim aldığımızda diğerine göre kulaklık daha bir hafif geliyor elime ( ağırlıklarına bakmadım hissettiklerimi söylüyorum ) , kulağa takmayı gözlükle ve gözlüksüz olarak ele alalım , gözlüksüz taktığımda herkesin aksine bana rahat geldi sıkma gibi bir problem yaşamadım. Gözlükte ise kısa kalın çerçeve gözlük kullanıyorum , gözlükçerçeesini başınızda hissediyorsunuz , kısa kullanımda çok bi problemi olmadı ama uzun kullanımda ne olur onu bilmiyorum çünkü daha uzun kullanmadım. yine de çok büyük bir etkisi yok . Hani dikkat etmesem umrumda olmaz öyle diyim . Razer da kulağa değen yastıklar deri, bu biraz kulağı ısıtsada daha iyi yalıtım sağlıyor.

Logitech de ise rahatlık anlamında ilk taktığımız anda 1 tık önde bu konuda geniş kulak bölümleri kulağımın tamamını kaplamasında faydası oldu , (idealden biraz uzun kulaklarım var ) . Bunda razerın aksine gözlüklü kullanımda fark neredeyse yok, gözlüklü ya da gözlüksüz çok rahat , kulağı razer kadar ısıtmıyor .

incelemenin bu kısmında logitech 1 adım öne geçiyor , uzun kullanımlarda fark artabilir

sırada müzik dinleme ve müzik testleri

Burda razerı ilk taktığınızda cidden vaaaov diyorsunuz hani ciddi ciddi bana özel mi bilmiyorum ama sesi fullediğimdeki o ses o basslar özellikle o basslar kulağı titretiyor resmen bunu , sony nin ps4 headseti ve g633 kullanmama rağmen hiç biri bu etkiyi vermedi. klasik müzikten snoop doga , snoop dogdan müslüm gürsese çok çeşitli müzikler dinlerim ama her birinde razer farkla eziyor logitechi ayarlamalar vs dahil fark etmiyor. razerın %70 - %65 ses seviyesi performansı logitechde %100 e denk geliyor. bunun altını çizmek istiyorum . ses yalıtımı olarak da ses seviyesindeki bu farka rağmen fark yok , Yani razer %40 oranında fazla sesi olmasına rağmen aynı ses dışarı çıkıyor. Bu da önemli bir ayrıntı

bu bölümde müzik olarak razer ciddi fark yaratıyor, bass , ses seviyesi , yalıtım. Hepsinde önde

tasarım, tuşlar, opsiyonlar

ledler logitech de cidden çok hoş razer da rgb olmuş olmamış fark ettirmiyor neredeyse çok küçük bir alanı kapsıyor ama logitech bu konuda mükemmel bir iş yapmış , buna rağmen razerımı kütüphane de vs kolayca kullanabilirim ama logitecch bunun için biraz fazla caf caflı (kişisel görüşümdür ) .
    Razer da tuş yok bu bana göre müthiş bir eksi , kulaklıktan ne sesi ayarlayabiliyosunuz ne bir şey yapabiliyorsunuz . Bir tek mikrafon açama kapama opsiyonummuz var . Logitech ise tuşla donatmış kulaklığı ve istediğin gibi atayabiliyorsun ses açma kapama mikrafon telefonla bağlanma , 3.5mm girişi ,çok iyi.

logitech bu konuda net olarak önde

dayanıklık

Bana yere düşse kırılmaz hissini razer daha çok verdi logitech de kulaklıkların döner kısımları çok hassas gibi duruyor ve plastik olarak kırılmaya müsait izlenimi veriyor. razer da ters haraket yapmazsanız kolay kolay kırılacağını sanmam tabi bu iş biraz da şans işi ama kişisel görüşüm olarak ikisinide elde tutunca razer önde. kulaklıklaın kabloları ikiside aynı ikiside örgülü o konuda aralarında fark yok

sanal 7.1 performansları

logitechde bazen karışabiliyor ama razer da hiç karıştırmadım sağ sol ön arka çaprazlar razer yine burada öne geçiyor . BUrada cs go da razerın mikrafonunu çalıştıramadım , naparsam yaapyım çalışmadı bu sorunu bilen varsa yardım etsin lütfen,

not. cs go oynadım sadece

yazılım

razer da kulaklığı çalıştırmak için bütün ses aygıtlarını devre dışı bırakmam gerekiyor , neden bilmiyorum . BU çok can sıkıcı bir durum kulaklıı her alışında bunu yapmak çıkartınca tekrar eski haline çevirmek, çözümünü bulamadım bilgisayardan mı kaynaklı onu da bilmiyorum ama , logitech de öyle bir sorun olmuyor takıyorsun çalışıyor çıkarıyoesun normal devam ediyor, cs go da razerın mikrafonu çalıştıramadım logitech de ise direk geldiği saniyeden itibaren kullandım. neden bilmiyorum ilk taktığımda razer da bu kadar yazılım problemi yaşamak benim işletim sistemimden kaynaklı mı bilmiyorum ama logiteche göre baya düşündürdü.

sonuç :

yüksek ses , güçlü basslar , daha iyi müzik, daha iyi bir 7.1 deneyimi istiyorsanız kesinlikle razer diyorum.
    daha çok konfor, rahatlık , pratik kullanım , makro tuşlar , arıyosanızda burada logitech karşımıza çıkıyor,
    Razer ps4 te pc ye göre daha kötü performans veriyor logitechi daha deneyemedim ps4 te deneyince yazarım bu da ayrı bir not olarak sonuçta yer alsın.

sınırlı bir bütçede birini alacak olsam ben razera giderdim , ama logitech ile dağlar kadar fark yok, belli konularda birbirlerini nötralliyorlar. hangisini almak kullanım isteğinize göre değişecektir yukarıda yazdığım gibi.

bu incelemeyi de burada sonlandırıyorum. Mikrafonları test edemedim kusura bakmayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.