Şimdi Ara

Kulaklık hakkında bilgisi olan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• çer çöpe para verme 2. elden cloud 2 bak bulamazsan en kötü cloud 1 bile alabilirsin.
  • >snopy

>çağ atlamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Yani amacım uzun vadeli olarak kullanmak değil dediğim gibi standart bir kulaklikla oynuyordum oyunu zaten. Gözüme Daha şık gozukdu bana gore bu çağ atlamak oluyor :))

• attıklarında 20tl lik kulaklık yanlarında yazan fiyata bakma :) razer kraken usb var bende 2 senedir kullanıyorum taş gibi 190tlye almıştım.Kuzen logitech g930 mu ne aldı kablosuz amazondan 230liraya geldi burda kaç para allah bilir . Yani plot twist : araştır önce
  • Bence kulak ici kaliteli bir kulaklık al o fiyata aynı işi görüyor

• ikinci el bölümüne gir referansı bol şahıslardan ikinci el tertemiz kulaklık al 180 tl snopy çöpüne para mı verilir.

kullandığım msi ds502 kulaklığın aynısını yapmışlar bide töbe est.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requaizen -- 15 Mart 2017; 22:57:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 200tl logitech g430 alabilirsin 2nci el bölümünde ilan aç
  • logitech g230 alabilirsin ben 2 yıldır kulanıyorum hiç bir sorun yaşamadım sadece yazın terletiyor biraz
  • Bunlar çöp yani :) aslında 250₺ ye çokta iyi kulakliklar yok. Yorumlariniz için teşekkurler son olarak snopy dediğiniz kadar kotu mu yahu ? :))

• KomutanIogar kullanıcısına yanıt
    yani 200 lira civarı orta seviye kalıyor. sanalmarketimden 210a cloud stinger bakabilirsin ben kullanıyorum herhangi bir sorunu yok. önceden g230 kullanıyordum. ses ve mikrofon kalitesi bakımından konfor bakımından g230dan iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.