Bildirim
kulaklık hakkında sorularım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam creative tactic 3d alpha kullanıcısıydım adiliğini kendim gördüm benim başım yandı seninkisi yanmasın öyle söyleyim. O paraya 20 lira ekle forumda g930 satıyorlar onlardan alabilirsin bence. -
2. El alamam ne yazıkki. Logitech g230 alcaktım sesi az diyolar. önerceğin ürün varmı? oyun kulaklığı olması önemli değil bass lar iyi olsun rahat olsun.birde şu var 30 tl lik kulaklıkla 150 tl liğin farkı yok diyorlar aklım karıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalazugna -- 9 Aralık 2014; 23:46:25 >
Var hocam bence creative de ses kalitesi olarak pek sıkıntım yoktu gayet iyiydi o konuda ancak malzeme kalitesi çok kötü hocam ve o 30 liralık kulaklıklar ile 150 liralık kulaklıkların kulağında durması bile ayrı bi his bence hor kullanmam çok dikkat ederim çıkarıp takarken diyorsa tactic alfayı alabilirsin bence mesela ben çok hor kullandım onların malzemede iyi değil ancak kullanıcıda öemli sonuçta varsa deneyebileceğin bi yer bi dene derim g230 da iyi kulaklıktır onuda deneyebilirsin yani bide 30 liralık bi kulaklık dene farkı çok net anlayacaksın zaten. -
Bazı inceleyenler sesi az diyor.yoksa tasarımı süper. İnternetten alamam bu hafta sonu maks 170 civarı bir şey alcam.zaten 190 tl olmuş tactic 3d birde sanal 3d veriyormuş.bilemedim içime sinerse g230 alabilirin yada creative hs850 draco
Rahatsız etcem ama Seinheiser hd180 mi g230 mu sadece ses konusunda
Valla sadece g230 a biraz bakma şansım oldu onda da 5 dk falan kötü değildi ses seviyesi ancak Seinheiser hd180 i hiç denemedim o yüzden onun hakkında yorum yapaayacağım. Hani dersen ts3 skype gibi programları çok atif kullanıyorum dersen ve ayrı bir mikrofonla uğraşmak istemiyorum dersen g230 al derim. -
Aslında mikrofonu ancak yazın kullanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklık tamiri
- jbl kulaklık bataryası
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- en iyi bluetooth kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- airpods orjinallik sorgulama
- realme buds air 6 pro
- sennheiser orpheus
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X