Şimdi Ara

GT5 hakkında sorularım var, yeniyim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben oyuna yeni başladım. iki turnuva kazandım. lakin bazı turnuvalara giremiyorum. araç sınıfı uymuyor galiba.

para meselesi çok kötü. az para veriyor. yarışa ikinci el bi mazdayla başladım. parçalarını upgrade yaptım. ama para bitiyor. yeni arabaları nasıl alıcam ?

ayrıca pistler çok az. ilerledikçe yeni pistler açılacak mı ?

neden kariyer yarışlarında aracı içerdeki kokpitten süremiyorum ?

para meselesi için hile var mı ?

• Para Yapmak için aynı yarışları tekrar tekrar yapabilirsin. Ama yarışlar az para verdigi için seni tatmin etmez.

Oyunda yaklaşık 26 tane pist olması lazım. Aracı 2. elden aldıgın için standart araç olarak geçer.
    Kokpitten görmek istiyorsan araçlarını Galeriden alırsın. Oyunda toplamda 1011 araç var. Bunların 200 ü premium. Geri kalanı Standart araçtır.

Para meselesi için hile yok. İleri seviyelere geçtikçe İyi para veren yarışlar olucak. O yarışları tekrar tekrar yaparak para kasabilirsin.
  • Birisi sana renault clio'yu upgrade ederek yollasn.Onunla sezonluk etkinlikteki ilk yarışa girersin.Sarthe yolu 4 dakika falan sürüyor.119.000 para veriyor.Ordan iyi para kasarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapresyonik

Birisi sana renault clio'yu upgrade ederek yollasn.Onunla sezonluk etkinlikteki ilk yarışa girersin.Sarthe yolu 4 dakika falan sürüyor.119.000 para veriyor.Ordan iyi para kasarsın

Sarthe yolu dediğiniz tam olarak hangisi oluyor dostum? 14. seviyeye kadar gelmiştim şimdi yeniden başladım seviye 4 teyim ama 119.000 veren bir yarışa daha rastlamadım daha mı ileride?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kupa_xl

quote:

Orijinalden alıntı: Rapresyonik

Birisi sana renault clio'yu upgrade ederek yollasn.Onunla sezonluk etkinlikteki ilk yarışa girersin.Sarthe yolu 4 dakika falan sürüyor.119.000 para veriyor.Ordan iyi para kasarsın

Sarthe yolu dediğiniz tam olarak hangisi oluyor dostum? 14. seviyeye kadar gelmiştim şimdi yeniden başladım seviye 4 teyim ama 119.000 veren bir yarışa daha rastlamadım daha mı ileride?

sezonluk etkinliklerden söz ediyo. oraya fransız araçları ile girebiliyosun bi dene. elinde araç varsa yarışa girdiğinde garaj bölümünden uyan araçları gösteriyor.
  • yapmadıysan eğer özel etkinlikleri ve lisansları tamamlamaya çalış, hem para geliyor hem de hediye araçlar geliyor ve birçok yarışta işine yarayacaklar. yarışlardan gelen hediye araçları satma. 2. el galerisini de arasıra kontrol etmekte fayda var.

oyunda 2 tip modellenmiş araç var, premium (en ince ayrıntısına kadar modellenmiş) ve standart (gt4'ten port edilmiş araçlar). standart araçlarda kokpit kamerası yok.
  • küçük araç şampiyonasına gir orada sınırlama yok 3 pistten oluşuyor (londra,madrid,cape ring iç) her bir pistte birinci olursan 3.000 para veriyor 3 pistte birinci olursan 300 puan alıyorsun ve 11.000 para kazanıyorsun

not:yarışları tekrarlamakta fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen beni ekle psnden ben sana tam modifiyeli clio atayım
    CanUzun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.