Şimdi Ara

kulaklık konusunda yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi diyeceksiniz yığınla konu var niye açıyorsun ve çoğu kullanıcıda cvp vermek istemeyecek. günlerdir forumdaki kulaklık topiclerinin hepsini okudum ama hep bir kaç model üzerine yoğunlaşılmış. baba kulaklıklarda zaten bizim bütçeyi aşar. bu yüzden bana uygun model pek göremedim.

bas - mid - tiz ' in dengeli olduğu , fakat bass ın kendini biraz daha fazla hissettirdiği ve bunu da mid ve tiz den ödün vermeden yapan bi kulaklık istiyorum. fiyatı 50 -70 ytl ye kadar olan... (baya bi çok şey istiyormuşum gibi geliyor :) )

creative ep630 ve sennheiser cx300 harici olursa iyi olur.(çünki bu modeller hakkında baya bi başlık var zaten ve hepsini okudum)

• O zaman en aşşağı UM1 alacaksın. 50 ile 70 arası ep630 ve cx300 var. Ama bu ikisi arasından dersen Ep630 derim
  • teşekkürler odysseyy. konuda 2 cvp gözüküyordu ama tıklayınca sadece senin cvp vardı neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakaboli

teşekkürler odysseyy. konuda 2 cvp gözüküyordu ama tıklayınca sadece senin cvp vardı neden acaba ?
    @jakaboli

çünkü ben de mesaj atmıştım, ama forum her zamanki gibi asp hatası verdi..

tekrar yazayım..

bass-mid-tiz'in dengeli olması ve bassın bir adım önde olması nasıl oluyor? dengeden bahsedersen hepsinin eşit olması gerek.. ama mid ve tiz'i iyi olan ve bass'ı bir adım önde olan bir kulaklık önerisi isterden sennheiser IE4 derim.. maden cx300 ve ep630 istemiyorsun.. yalnız fiyatı 100ytl'nin üzerinde, onu da belirteyim.. imzamdaki sennheiser IE4 yazısına tıklayarak yazdığım incelemeye ulaşabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 4 Aralık 2006; 10:43:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

@jakaboli

çünkü ben de mesaj atmıştım, ama forum her zamanki gibi asp hatası verdi..

tekrar yazayım..

bass-mid-tiz'in dengeli olması ve bassın bir adım önde olması nasıl oluyor? dengeden bahsedersen hepsinin eşit olması gerek.. ama mid ve tiz'i iyi olan ve bass'ı bir adım önde olan bir kulaklık önerisi isterden sennheiser IE4 derim.. maden cx300 ve ep630 istemiyorsun.. yalnız fiyatı 100ytl'nin üzerinde, onu da belirteyim.. imzamdaki sennheiser IE4 yazısına tıklayarak yazdığım incelemeye ulaşabilirsin..

Alıntıları Göster
    peki ben şöyle bir şey sorsam. büyük olasılıkla crea A9un mp3 playerını alcam. Benim kullanım amacım koşu yaparken mp3 dinlemek. onun için bana hangi kulaklığı tavsiye edersiniz. 150 YTL'yi geçmezse iyi olur. koşarken kulağımdan düşmesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Skepo

peki ben şöyle bir şey sorsam. büyük olasılıkla crea A9un mp3 playerını alcam. Benim kullanım amacım koşu yaparken mp3 dinlemek. onun için bana hangi kulaklığı tavsiye edersiniz. 150 YTL'yi geçmezse iyi olur. koşarken kulağımdan düşmesinde

Alıntıları Göster
    A9la koşmak?Kulaklık kulağından düşmez ancak A9 düşebilir...İEM kulaklık alırsan sorun ortadan kalkar kulağından cıkma gibi bir problemde olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: snairs

A9la koşmak?Kulaklık kulağından düşmez ancak A9 düşebilir...İEM kulaklık alırsan sorun ortadan kalkar kulağından cıkma gibi bir problemde olmaz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: snairs

Korkma düşürmem Bi araştırayım bakim sağolasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skepo -- 4 Aralık 2006; 11:21:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Skepo

izolasyonlu kulaklıklar kulağa sıkışarak girdiğinden koşma esnasında kulaktan düşme olmuyor..(en azından bende olmuyor) izolasyonlu olarak sennheiser IE4 modelini sana da tavsiye edebilirim..(bütçene göre tabi) eğer daha ucuz birşeyler istersen creative ep630 veya sennheiser cx300'e de bakabilirsin..

• quote:

quote:

izolasyonlu kulaklıklar kulağa sıkışarak girdiğinden koşma esnasında kulaktan düşme olmuyor..(en azından bende olmuyor) izolasyonlu olarak sennheiser IE4 modelini sana da tavsiye edebilirim..(bütçene göre tabi) eğer daha ucuz birşeyler istersen creative ep630 veya sennheiser cx300'e de bakabilirsin..

Alıntıları Göster
    @EXcom_Zkko benim demek istediğim bass doygun ve tok hissedilsin ama kulaklık bunu mid ve tizi örtmeden yapsın ..

anlatabildim mi acaba :)

• quote:

@EXcom_Zkko benim demek istediğim bass doygun ve tok hissedilsin ama kulaklık bunu mid ve tizi örtmeden yapsın ..

anlatabildim mi acaba :)

Alıntıları Göster
    sanırım bu kulaklığı tavsiye ediyorsun...

114,95 YTL + KDV.

• quote:

sanırım bu kulaklığı tavsiye ediyorsun...

114,95 YTL + KDV.

Alıntıları Göster
    @jakaboli

sennheiser IE4 dedim..

@Skepo

eğer peşin düşünüyorsan metan'dan daha uygun bir fiyata alabilirsin..www.metan.com mail veya telefon yoluyla ulaşıp, IE4'ün fiyatını öğrenebilirsin.. en son 55 euro idi.. (kdv dahil) zam geleceğeni sanmıyorum..

• quote:

@jakaboli

sennheiser IE4 dedim..

@Skepo

eğer peşin düşünüyorsan metan'dan daha uygun bir fiyata alabilirsin..www.metan.com mail veya telefon yoluyla ulaşıp, IE4'ün fiyatını öğrenebilirsin.. en son 55 euro idi.. (kdv dahil) zam geleceğeni sanmıyorum..

Alıntıları Göster
    @EXcom_Zkko bu özelliklere yakın iem olmayan kulaklık yokmu hiç ? kulakiçi modellerden...

bu yüzden demiştim cx300 ve ep630 olmasın diye.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakaboli -- 4 Aralık 2006; 11:56:37 >

• quote:

@EXcom_Zkko bu özelliklere yakın iem olmayan kulaklık yokmu hiç ? kulakiçi modellerden...

Alıntıları Göster
    malesef yok.. olsa tükan senin zaten :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jakaboli

px100'ün bassları övülüyor baya.. ama onun da yeni versiyonlar da basslar nispeten düşükmüş eskisine göre.. kendim dinledim, oldukça iyi ses veren bir kulaklık.. bolca da ölüven bir kulaklık..

edit: kulakiçi yazısını görmemişim..

saprofit'e katılıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 4 Aralık 2006; 12:04:22 >

• quote:

quote:

px100'ün bassları övülüyor baya.. ama onun da yeni versiyonlar da basslar nispeten düşükmüş eskisine göre.. kendim dinledim, oldukça iyi ses veren bir kulaklık.. bolca da ölüven bir kulaklık..

edit: kulakiçi yazısını görmemişim..

saprofit'e katılıyorum..

Alıntıları Göster
    vay be demek yok öyle bi kulaklık :) yaaw bende iem kulaklıkları sevemedim gitti ..

• quote:

vay be demek yok öyle bi kulaklık :) yaaw bende iem kulaklıkları sevemedim gitti ..

Alıntıları Göster
    heheh.. valla bende um1 var şu an ama izolasyonu bana fazla geldi.. arkadaşları dinliycem diye müzik dinleyemiyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bi kere alışsan earbud'ları kulağına sokmazsın..

• quote:

quote:

bi kere alışsan earbud'ları kulağına sokmazsın..

Alıntıları Göster
    EXcom_Zkko

Sennheiser CX 300 Black Kulaklık - 1 adet - 73,12 YTL bu kulaklığın siparişini verdim... İnşallah iyidir.

• quote:

EXcom_Zkko

Sennheiser CX 300 Black Kulaklık - 1 adet - 73,12 YTL bu kulaklığın siparişini verdim... İnşallah iyidir.

Alıntıları Göster
    quote:

EXcom_Zkko

kulağından düşme gibi bir problem olmaz cx300'le.. genelde beğenilen birmodel..

• quote:

quote:

EXcom_Zkko

kulağından düşme gibi bir problem olmaz cx300'le.. genelde beğenilen birmodel..

Alıntıları Göster
    73ytl mi? fazla geldi bana sanki.. nerden siparişini verdin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.