Şimdi Ara

Kulaklık Kulaklık Kulaklık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten arkadaşlar bizim burda bahsini yaptığımız CX300 olsun EP630 olsun kanal içi segmentin giriş seviyesi ürünleri oluyo 0rtalama 10-20 db izolasyon sağlığo arkadşın bahsettiği modeller ise 30db e kadar sorunsuz izolasyon sağlıyo aradaki farkı siz düşünün.
    quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

quote:

Orjinalden alıntı: NeCOo

yüksek seste müzik dinlemek gerçekten tehlikeli ilerisi için. Ama izolasyonlu bi kulaklık olmadan mümkün değil ki kısık seste dinlemek.. Otobüste mesela, dış sesler karışıyor kısınca sesi.

Sağlık için kısık seste dinlemek, kısık sesle dinleyebilmek için de izolasyon gerekl,. peki bu izolasyonlu kulaklıklarınn zaman içinde küçük bi cızırtı dahi yapma şansları var mı??gerçekten sinir bozucu bir ses çünkü.. Bir de bu ürünlerin garanti kapsamlarına bu da dahil mi??Sonra kullanıcı hatası deyip o kadar paranın üstüne soğuk su ikram etmesinler.

Eğer adam gibi para verip gerçek IEM alırsan (Westone UM1,Altec Lansing im716,Shure E3c,Zen Aurvana vb.) o zaman patlamada, çatlama, cızırtı gibi yan etkiler görülmez, çünkü bu aletlerin diyaframı yok, balanced armature driver denilen bir teknoloji kullanılıyor ve patlatman zor biraz yapısı gereği

• quote:

Orjinalden alıntı: NeCOo

yüksek seste müzik dinlemek gerçekten tehlikeli ilerisi için. Ama izolasyonlu bi kulaklık olmadan mümkün değil ki kısık seste dinlemek.. Otobüste mesela, dış sesler karışıyor kısınca sesi.

O yüzden mx200 tarzı bi kulaklık almak bana sağlıksız gibi geliyor. Evde falan tamam da,, dışarda izolasyon şart.

Sağlık için kısık seste dinlemek, kısık sesle dinleyebilmek için de izolasyon gerekl,. peki bu izolasyonlu kulaklıklarınn zaman içinde küçük bi cızırtı dahi yapma şansları var mı??gerçekten sinir bozucu bir ses çünkü.. Bir de bu ürünlerin garanti kapsamlarına bu da dahil mi??Sonra kullanıcı hatası deyip o kadar paranın üstüne soğuk su ikram etmesinler.

kulaklıktaki herhangi bi ses bozukluğu garanti kapsamına girmeli, ki benim cx300 girdi.. ve değişim kararı verildi.. ileri de cızırtı yapma gbi bi sorun olup olmadığını uzun süre kulanmış kişileri sormak en doğrusu.. pek sanmam ama, belli de olmaz hani.. her cihazın bi ömrü var..

• ya bişey sorcam konuyla biraz alakasız ama
    ben hep tepeden askılı kulaklıklar kullandım(80'lerden kalma)
    benim için kulaklığın bana rahat vermesi ve kulağımdan düşmemesi
    acaba bu izolasyonlumudur kulakiçimidir her ne deniyosa bu kulaklıklar
    yrüken filan düşen cinstemi?
  • izolasyonlu kulaklıklar kulak kanalı girişine oturur.. ve hafifçe sıkıştığı için kulaktan düşme gbi bi olay söz konusu olmaz..
  • kulaklıklarda garanti olmuyormu yaw... bozulunca hemen çöpe mi.?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.