Şimdi Ara

Kulaklık Kulaklık Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaww benim bi philips marka ku laklığım wardı 27 ytlye almıştım noolmuş sa olmuş patlamış gitti 27 ytlem yeni kulaklık ne alabilirim mp3 calara yardım ederseniz mutlu olurum su an panasonic üzerinde karar kıldım ne alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gegedan -- 10 Ağustos 2006; 23:14:13 >

• ilk önce bütçeni
    nasıl bir şey istediğini (iç izalasyon falan) söyle de ona göre tavsiyelerde bulunalım.
  • baba bası manyak weren bişey olsun yeter yanii benim param yetse gidecem dj kulaklık alacam ama o kadar para yok 20 ytl dolaylarında kazıklanmak istemiorum bi de o war anti mdrciyim bu arada
  • bass'ı fena diildir mdr'lerin.. anti mdr'ci olduğuna göre mid olarak da bişeyler bekliyosun sanırım.. mid olarak büyük beklentin yoksa bandridge bhp-150 veya 159 alablirsin.. (ikisi de aynı alet, renke farkı var..) bass olarak fazlasıyla tatmin eder, aynı zamnda izolasyonlu bi kulaklıktır.. yazıcıoğlu işhanında biraz da pazarlık edersen 20-25 ytl civarı bulablirsin..
  • baba ben ankarada oturuom o senin dediğin yer nerde
  • aa oturduğun yeri sormadan patır kütür cevap yazdım.. arkadaşım ankarada bulablilirmisin bilmiyorum.. yok galiba..
  • o senin dediin yer nere acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istanbul kadıköy'de..
  • haa ok yok mu oneren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gegedan -- 10 Ağustos 2006; 23:58:50 >
  • benimm başka bi sorum olacak. Arkadaş Philips kulaklık patladı demiş.. Bu kulaklıkların patlamayını yok mudur??Ya da biz mi bilinçsiz kullanıyoruz,, aletin kaldıramayacağı şiddette mi müzik dinliyoruz??

Peki nasıl seçebilirizz bunu?? Yani bu malzeme kalitesiyle ilgili olan bir şey mi ve bu da pahalı olanın bu açıdan daha güvenilir ve kaliteli olduğu anlamına mı gelirr???

Şimdi 15-20 milyona bi sennheiser mx-200 ya da bandridge alsak,, onlar da son seste 2 ay mı dayanır en fazla?? bu soruu kafamıı kurcalıyorr yardımcıı olabilecek vardır umarım..

Başlığı açan arkadaşa da faydalı olur die düşünüyorum... ((50 ytl'ye alacağımız kulakta da aynı şey olursa nolacakk.. ))
  • bandridge bhp 150, senn cx300 gbi iem kulaklıklar , kulakiçi kulaklıklardan farklı olarak drive kullanırlar.. ben şahsen bandridge'leri koca müzik setine bağladım ve baya işkence yaptım, hiçbişey olmadı.. kaldı ki bu kulaklıkta son ses müzik dinlemek kulaklıktan çok kulağını patlatablir..

kesinlikle malzeme kalitesi ve kulaklığın kapasitesiyle ilgili bi olay.. 1 milyonluk kulaklıklar aynı işkenceyi görseydi çoktan çöpü boylamıştı..
  • Birde arkadaşlar özellikle vurgulamak istediğim bir konu var hepimiz genciz son ses müzik dinliycez eyvallah ama şunuda unutmayınki ilerki yıllarda bunun sıkıntısını farklı farklı çekicez kimimiz sabah kaltığımızda duyma yetisini tamamen kaybedicek kimi kısmen ama bunlar olucak üzülerek söylüyorum. Bu yüzden dinlerken uzun süre son ses dinlemekten kaçınalım biraz daha makul takılalım olmadı illa yüksek ses derseniz dinlediğiniz süreyi kısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

Birde arkadaşlar özellikle vurgulamak istediğim bir konu var hepimiz genciz son ses müzik dinliycez eyvallah ama şunuda unutmayınki ilerki yıllarda bunun sıkıntısını farklı farklı çekicez kimimiz sabah kaltığımızda duyma yetisini tamamen kaybedicek kimi kısmen ama bunlar olucak üzülerek söylüyorum. Bu yüzden dinlerken uzun süre son ses dinlemekten kaçınalım biraz daha makul takılalım olmadı illa yüksek ses derseniz dinlediğiniz süreyi kısın.

çok yerinde konuştun mystical.. bu konuda sıkıntılarım vardı(yani yüksek seste müzik dinlemekten kendimi alamıyordum) taaki cx300 alana kadar.. sanırım izolasyonunda etkisiyle, artık son ses dinlemiyorum ve dinlemediğim için de mutluyum.. belirli bi seviye de tatmin olabliyorum, çok dikkat edilmesi gereken bi konu.. duyma bozukluğu yaşamak istemiyorum şahsen, kimse de istemez..

• Bu konu aynı sigara kullanım gibi, kullanırken değil sıkıntısı daha sonradan vuku bulan bir durum kesinlikle dikkatli olmakta fayda var.
    quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

Birde arkadaşlar özellikle vurgulamak istediğim bir konu var hepimiz genciz son ses müzik dinliycez eyvallah ama şunuda unutmayınki ilerki yıllarda bunun sıkıntısını farklı farklı çekicez kimimiz sabah kaltığımızda duyma yetisini tamamen kaybedicek kimi kısmen ama bunlar olucak üzülerek söylüyorum. Bu yüzden dinlerken uzun süre son ses dinlemekten kaçınalım biraz daha makul takılalım olmadı illa yüksek ses derseniz dinlediğiniz süreyi kısın.

çok yerinde konuştun mystical.. bu konuda sıkıntılarım vardı(yani yüksek seste müzik dinlemekten kendimi alamıyordum) taaki cx300 alana kadar.. sanırım izolasyonunda etkisiyle, artık son ses dinlemiyorum ve dinlemediğim için de mutluyum.. belirli bi seviye de tatmin olabliyorum, çok dikkat edilmesi gereken bi konu.. duyma bozukluğu yaşamak istemiyorum şahsen, kimse de istemez..

• mx200 al o fiyata elimden cok gecti ben iriver urunleri satıyorum onların yanında gelio ordan biliyorum alanlar cok bi memnun. ben kendim de test yaptım guseldi baya su bandridge hakkında pek bi fikrim yok denemeden de bişi demek istemem ama kesinlikle bandridge yerine mx200 benim kendi sahsi tercihim olacaktır. mx200 u internetten de siparis edebilirsin .
  • mx200 mid konusunda bandridge'e takla attırır..
  • yüksek seste müzik dinlemek gerçekten tehlikeli ilerisi için. Ama izolasyonlu bi kulaklık olmadan mümkün değil ki kısık seste dinlemek.. Otobüste mesela, dış sesler karışıyor kısınca sesi.

O yüzden mx200 tarzı bi kulaklık almak bana sağlıksız gibi geliyor. Evde falan tamam da,, dışarda izolasyon şart.

Sağlık için kısık seste dinlemek, kısık sesle dinleyebilmek için de izolasyon gerekl,. peki bu izolasyonlu kulaklıklarınn zaman içinde küçük bi cızırtı dahi yapma şansları var mı??gerçekten sinir bozucu bir ses çünkü.. Bir de bu ürünlerin garanti kapsamlarına bu da dahil mi??Sonra kullanıcı hatası deyip o kadar paranın üstüne soğuk su ikram etmesinler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeCOo

benimm başka bi sorum olacak. Arkadaş Philips kulaklık patladı demiş.. Bu kulaklıkların patlamayını yok mudur??Ya da biz mi bilinçsiz kullanıyoruz,, aletin kaldıramayacağı şiddette mi müzik dinliyoruz??

Peki nasıl seçebilirizz bunu?? Yani bu malzeme kalitesiyle ilgili olan bir şey mi ve bu da pahalı olanın bu açıdan daha güvenilir ve kaliteli olduğu anlamına mı gelirr???

Şimdi 15-20 milyona bi sennheiser mx-200 ya da bandridge alsak,, onlar da son seste 2 ay mı dayanır en fazla?? bu soruu kafamıı kurcalıyorr yardımcıı olabilecek vardır umarım..

Başlığı açan arkadaşa da faydalı olur die düşünüyorum... ((50 ytl'ye alacağımız kulakta da aynı şey olursa nolacakk.. ))

Onu kulaklığın kapasitesi belirliyor, sen kapasitenin üstüne çıkıp zorlarsan, EQ ile gıdıklarsan aleti çatlar da patlarda Benim de çok patladı öyle benim iRiver meşhurdur o konuda, az kulaklık patlatmadı Patlama derken bass vurdukça kulaklığın için çıt çıt diye bir parça zıplıyor galiba. Neyse ben EQ ile yüksek ses dinlediğimde uzun süreler diyaframlı kulaklıkların patladığını gördüm

• quote:

Orjinalden alıntı: NeCOo

yüksek seste müzik dinlemek gerçekten tehlikeli ilerisi için. Ama izolasyonlu bi kulaklık olmadan mümkün değil ki kısık seste dinlemek.. Otobüste mesela, dış sesler karışıyor kısınca sesi.

Sağlık için kısık seste dinlemek, kısık sesle dinleyebilmek için de izolasyon gerekl,. peki bu izolasyonlu kulaklıklarınn zaman içinde küçük bi cızırtı dahi yapma şansları var mı??gerçekten sinir bozucu bir ses çünkü.. Bir de bu ürünlerin garanti kapsamlarına bu da dahil mi??Sonra kullanıcı hatası deyip o kadar paranın üstüne soğuk su ikram etmesinler.

Eğer adam gibi para verip gerçek IEM alırsan (Westone UM1,Altec Lansing im716,Shure E3c,Zen Aurvana vb.) o zaman patlamada, çatlama, cızırtı gibi yan etkiler görülmez, çünkü bu aletlerin diyaframı yok, balanced armature driver denilen bir teknoloji kullanılıyor ve patlatman zor biraz yapısı gereği

• sesin çok çıkması değil kalitesi önemli bence. yani bu bir takım oyunu. ister taşınabilir olsun isterse ev sistemleri olsun sıralama şu şekilde.
    hoparlör-kulaklık + bağlantılar + kablo + anfi + kaynak + medya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.