Şimdi Ara

Kulaklık+Mikrofon Tavsiyesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

lotodan para çıkarsa bunu alacağım.türkiyedeki satış fiyatı 500tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Kulaklık+Mikrofon Tavsiyesi.

lotodan para çıkarsa bunu alacağım.türkiyedeki satış fiyatı 500tl

amerikada peynir parasına alıyorsun bunu. parmesan peyniri
  • 150 dolar abd satış fiyatı.

razer naga yı da 70 dolara almıştım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

Bi türlü ısınamadım su kulaklıklara en güzeli hoparlörle dinleyip mikrofonla konusmak bence

Bende aynen... Hem fazla takınca işitme kaybıda yapıyor.

saçmalık
    doğru kulaklıkla uygun seviyede kullanıcaksın. 5 liralık kulaklığın sesini sonuna kadar açıp "ecibücü ecibücü fak fak fak" şarkılarını dinlersen sağır olursun tabi.

"ecibücü ecibücü fak fak fak"

• Bende 100TL civarı kulaklık bakmıştım. Uzun süreli arasıtmalarım sonucu altaki kulaklığa karar verdim. Bu fiyata alınabilecek 3 ürün var zaten. Biri ceative fatality diğeri creative 3d tactic alpha, son olarakta PLANTRONICS Gamecom 377.

Ben 3d tactic'i seçtim ve çok memnunum. Dış sesleri nerdeyse tamamen engelliyor. Kulaklık kullanmaktan çok rahatsız olamama rağmen bu kulaklıkla 4-5 saat aralıksız oyun oynayabildim. Microfonu fatality'de olduğu gibi çıkartılabiliyor. Herhangi bir terleme yapmıyor, zaten kulaklığı eline aldığında çok kaliteli malzemeden yapıldığını anlayabiliyorsun. İncelemelerde bu fiyat arasında en iyi sesin 3d tactic'te olduğu yazıyor. Zaten kullanıpta memnun kalmayan yok gibi.

Daha önce bende alt tarafı kulaklık ne gerek var 100-150TL vermeye diyordum ama kullandıktan sonra oyun oynamak için en ideal sesin kulaklık olduğu kanısına varıyorsun. Eğer imkanın varsa çok daha iyilerine bakmanı tavsiye ederim. Mesela PLANTRONICS Gamecom 777 gibi...

creative 3d tactic alpha
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/creative-3d-tactic-alpha-siyah-kulaklik.aspx

PLANTRONICS Gamecom 377
    http://www.sanalmarketim.com/urun/330c35a742ecd7ba3689cca5601eeed9/PLANTRONICS-Gamecom-377-Gaming-Kulaklik-

Bu arada kulaklığı aldıktan sonra ilk isin x-fi ses kartı bakmak olucak. Üstüne 150-200TL daha masraf yapman çok olası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 1 Kasım 2011; 11:38:08 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.