Şimdi Ara

Kulaklık+Mikrofon Tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlar.Bayadır bakınıyorum teknoloji marketlerinde de gözüme çarpan birşey olmadı.Artık yavaş yavaş lazım olmaya başladı güzel bir tane almak istiyorum.Kullandıklarınız nelerdir? Tavsiye edebilecekleriniz.

Mesela GG'de Ps3 için gördüm Blutooth kulaklık.Bunu PC'de çalıştırabilir miyim? (fiyatı 60 lira)

Bütçem maksimum 100lira ona göre tavsiye ederseniz sevinirim.

• http://www.sanalmarketim.com/urun/b82d9964fc579a01f71d9dbb9283e19d

çok iyi birşey değil ama 100 tl için güzel bir kulaklık
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=17414&mr=1&productid=mrrprd_bd850358

bunu kullanıyorum 3 senedir. daha yeni bozuldu gidip hemen tekrar bundan aldım. ses kalitesi input da output da çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=17414&mr=1&productid=mrrprd_bd850358

bunu kullanıyorum 3 senedir. daha yeni bozuldu gidip hemen tekrar bundan aldım. ses kalitesi input da output da çok iyi.

Hocam o tür kulaklıklar terleme yapmıyo mu ya?
    Bi' de o keçeli kısım aşınırsa felan berbat oluyor.
    Derisi aşındı mı?

• @celades
    Araştırıyorum dostum çok teşekkür ettim.Güzele benziyor.

@ToughGui
    Aynısını çok kullandım hocam.Geceleri gitarla çalışırken takıyodum.Öneriyosan bundan bakiyim,hemde fiyatıda iyi.
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=17414&mr=1&productid=mrrprd_bd850358

Bende de vardı oyun oynarken kullanıyordum ama hem çok terleme yapıyor hem benim ki 8. ayın sonunda itibaren parçalanmaya başlamıştı sürekli boynumda siyah parçalar topluyordum.

• evet o kulak bölgesindeki siyah kaplamayı koparmamak lazım. kulağınıza yapışıyo parçalandıkça. ben terleme sıkıntısı yaşamadım daha.

EDIT: daha önce kullandığım diğer headphone'lar hep kırıldı takıp çıkarırken. elimde kalmayan sağlamlığına garanti verebileceğim tek headphone bu. ayrıca ses kalitesi çok iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 31 Ekim 2011; 15:00:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

http://www.sanalmarketim.com/urun/b82d9964fc579a01f71d9dbb9283e19d

Aynısnı kullanıyorum ses kalitesi fiyatına göre çok iyi ayrıca mikrofonun takılıp çıkarılabilmesi harika bir şey en çok da bu özelliği yüzünden almıştım kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

quote:

Orijinalden alıntı: celades

http://www.sanalmarketim.com/urun/b82d9964fc579a01f71d9dbb9283e19d

Aynısnı kullanıyorum ses kalitesi fiyatına göre çok iyi ayrıca mikrofonun takılıp çıkarılabilmesi harika bir şey en çok da bu özelliği yüzünden almıştım kesinlikle tavsiye ederim.

bende 3-4 aydır bunu kullanıyorum arkadaşın dediği gibi çıkarılabilir mikrofon çok güzel, bişeyler atıştırırken mikrofonu söküp rahat edebiliyorsun, saatlercede kullansanda kulakta ağrı yapmıyo tavsiye ederim.ama bi oyuncu kulaklığı olduğu için baslar çok iyi ama tizler çok iyi değil

• Migros'da 3 TL olanı al.

Guild olarak yaptığımız bir espri sadece hoparlör kullananlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Migros'da 3 TL olanı al.

Guild olarak yaptığımız bir espri sadece hoparlör kullananlara.

Burada gülecek miydik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 1 Kasım 2011; 1:52:18 >

• Bi türlü ısınamadım su kulaklıklara en güzeli hoparlörle dinleyip mikrofonla konusmak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

Bi türlü ısınamadım su kulaklıklara en güzeli hoparlörle dinleyip mikrofonla konusmak bence

Bende aynen... Hem fazla takınca işitme kaybıda yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

quote:

Bi türlü ısınamadım su kulaklıklara en güzeli hoparlörle dinleyip mikrofonla konusmak bence

saçmalık
    doğru kulaklıkla uygun seviyede kullanıcaksın. 5 liralık kulaklığın sesini sonuna kadar açıp "ecibücü ecibücü fak fak fak" şarkılarını dinlersen sağır olursun tabi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

quote:

saçmalık
    doğru kulaklıkla uygun seviyede kullanıcaksın. 5 liralık kulaklığın sesini sonuna kadar açıp "ecibücü ecibücü fak fak fak" şarkılarını dinlersen sağır olursun tabi.

5 liralıkta olsa 5000 liralıkta olsa önemli olan ses şiddetidir hocam.. senin dediğine göre full hd film izleyince gözler bozulmaz divx izleyince bozulur gibi duruyor:)

Bu arada bende kulaklık takamayanlardanım tabi ki sesi kulağımıza takmadan duymak gibisi yok gerçek hayatta olduğu gibi..

• Ya aslında bende kulaklığı sadece FPS oyunlarında severim.Ama vent'te olunca içeriden geliyorlar kim konuşuyor böyle diye.Mecburen kulaklık alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Ya aslında bende kulaklığı sadece FPS oyunlarında severim.Ama vent'te olunca içeriden geliyorlar kim konuşuyor böyle diye.Mecburen kulaklık alıcam.

aynen öyle.bir de bazıları saçma sapan espiriler yapıp argo konuşunca evdekilere mahçup oluyorsun ben de sadece ventteyken kulaklık kullanıyorum
  • @celades
    yok hocam hepsi yabancı benim guilddekiler.Daha çok merak uyandırıyor.Hintli felan var "kim bu araplar" muhabbeti bile geçti
  • Madem mecbursun @ToughGui nin önerisini al derim.. bütçe fazla olursa dehşet öneriler var tabi
  • Ben zararı oldugu icin demedim ama ben kafamda o seyle rahat edemiyorum sahsen hoparlör kullanmak daha iyi oluyo bence ama evdeki kisiler seslerden rahatsız oluyorsa yapıcak bisey yok mecbur kulaklık kullanılıcak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.