Şimdi Ara

Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dinlediğim müzik türü rap partilere falanda gidiyorum şekilli birşey olursa çok sevinirim önerilerinizi bekliyorum.(Bu paraya kulaklık mı alınır git pazardan al diyen fakir olursa küfür yer söyleyim)

• quote:

Orijinalden alıntı: zad06

Bütçem 100-150 TL

Dinlediğim müzik türü rap partilere falanda gidiyorum şekilli birşey olursa çok sevinirim önerilerinizi bekliyorum.(Bu paraya kulaklık mı alınır git pazardan al diyen fakir olursa küfür yer söyleyim)

Şekil mekil onu bunu bırak da, sen gerçekten kaliteli ses duymak istiyorum sesi bana olduğu gibi verebilecek kulaklık istiyorum diyorsan bunun bir üst modelini kullandığım kulaklığı öneririm sana. Şekli önemli değil sesi önemli. SONY kalitesi de ayrı bir olay zaten. Şimdiye kadar kullandığım en iyi kulaklık. Zaten stüdyo kulaklığı bu müzik yapılan stüdyolarda kullanılıyor. Profesyonel. Adamın biri kalkıp sana demiyecek ki olum bune kocaman kulaklık takmışsın avare misin sen. Sen de çıkarıp koyacaksın masaya dinle de bir öyle konuş diye. Mudur olduktan sonra iyice bir giydirirsin artık

http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/sony-mdr-v6-mdr-v6-dj-studio-kulaklik-mp3-mp4-59462144

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megablaster -- 7 Ağustos 2012; 2:39:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Kulaklık tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Mikrofonlu kulaklık önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.