ses sistemleri kisminda acmistim konuyu ama buraya yonlendiriler selamlar ev kosullari guzel bir hoparlor sistemine uygun olmadigindan film/oyun ve mp3 icin kulaklik ariyorum yurtdisindan cok uygun HD 650 getirme imkanim var bu kulakligi bilgisayarda kullanmak icin amfi ses karti filan ne onerirsiniz nasil bir sistem lazim cok bilgisizim bu konuda kulaklik harici alacagim parcalarin fiyati 600 ytl yi gecmezse iyi olur
sennheiser px100 veya px200 düşünebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: halitkin
sennheiser px100 veya px200 düşünebilirsin
px200 muhteşem bir stereo ses veriyor bende tavsiye ederim. ama dışarda(metro ,otobüs vs..) kullanma dövebilirler
kulaklik zaten belli de ona benim bilgisayari uydurmaya calisiyorum daha cok
quote:
Orjinalden alıntı: ducky
kulaklik zaten belli de ona benim bilgisayari uydurmaya calisiyorum daha cok
o halde konuyu bigisayar parçaları bölümüne açarsan daha iyi olur
simdi ben bu hd 650 denen kulakligi alsam dumduz mp3 playerima ya da bilgisayara baglasam yeterli performansi alamiyomusum galiba baska konularda onu duydum o yuzden bu konuyu burda actim
O kadar para mı yatıracaksın kulaklığa:) Ama standart ses çıkışının o kulaklığı besleyebileceğini sanmıyorum. Sennheiser hd 202 alabilirsin uygun fiyata. Bütçeni söylersen daha iyilerini önerebilirim. Bir de ses kartın ne? Amfi vs kullanıyormusun?
sennhesisser hd202 kullaniyorum kulakligi cok sevdim evde ses acamiyorum komsuya ona buna gidiyor diye bunun ust modelini alayim dedim baktim en iyisi hd650 gibi duruyor ben de bunu 400 ytl ye buldum amfim filan hicbirseyim yok ses kartim onboard DTS filan verebilen asus commandonun ustundeki kart ama degistiririm gerekirse butce olarak toplam 800 u asmazsa hemen alabilirim yoksa aklimda bulunur gelecek aylarda kulakligi aldiktan sonra yavas yavas eklerim
Hocam sen hd650 demişsin, son noktayı koymuşsun zaten:) 15.000 dolarlık orpheus'tan sonra alabileceğin en iyi kulaklıklardan biri bu:) Ülkemizde 700-750 ytl bu kulaklık, yurtdışından iyi fiyata getirebilirsen hiç durma zaten. Ama bu kulaklık öyle 16,32 veya 64 ohm falan değil tam 300 ohm! Nasıl beslenir bu kulaklık sağlıklı, kaliteli bir biçimde iyi araştırmak lazım. techo-fi.net forumlarında daha iyi cevap verebilen çıkar şimdi ne söylesek yalan olur bu kadar üst seviyeyi hayal bile edemiyorum ben şimdilik:) Ama bu kulaklığı Pc'de kullanmak hakaret gibi olur herhalde ya:) İyi bir ses sistemi /amfiye bağlayıp orjinal cd ile dinlemek lazım anca o frekans aralığında, ses kalitesinde verebilecek bir bilgisayar zor. Hem pc de pro. ses dinlemek önerilmiyor zaten çok yoldan geçiyor ses... Ama creative x-fi, m-audio gibi bir ses kartıyla hakkını biraz olsun verebilirsin gibi. Besleme konusunu ise tam bilemeyeceğim çok aç bir kulaklık olsa gerek, 300 ohm ohhşşş
http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=281.0 bu adresi incelemeni öneririm. 300 ohm değil de max 50 ohm olanlar var güçlü ses verebilen, onlara bakarsan bilgisyarda ve çoğu mp3 playerda bile sürebilirsin sennheiser hd 4.. serisi gibi. techno-fi forumları bence senin ilacın. Buradaki pro kullanıcılar genelde oraya gitti.
tesekkurler gunman233 oradaki forumda baya bunla ilgili topic var hd650 nin almakla bitmedigini ogrenmis oldum yaklasik 3000 dolarlik masraf yapmak gerekiyormus tam performans icin ben bu isi ertelerim bu durumda
Niye canım, hd 555 falan alsaydın, 650 şart mı
bu cok derin bir konuymus ayalrca arastirma yapmak lazim gibi geldi insanlar hd650 ye tapiyorlar o forumda bile insanlar hd650 yle oyun oynamak istemezsin bu ferrari alip migros ev arasi kullanmaya benzer tarzi benzetmeler yapmis ben daha cok techno trance muzik dinliyorum buna uyumlu olur mu bilmiyorum acaba en iyisi hd650 yi alip sonra ben bu kulakligi aldim ama igrenc ses veriyor ne yapicam diye foruma atlamak mi gene ?
techno-fi de başlık aç hemen bana kalırsa. Forumda trafik pek yoğun değil ama birkaç günde aydınlatırlar seni derdini iyice anlatırsan. hd 650 güzel ama inan iyi ses için onu alman gerekmez alternatif çok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme