Şimdi Ara

Kulaklık önerisi (HD 555?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurtdışından kulaklık getirtmek istiyorum. Daha önceden px 200 kullanıyordum. Kulaklıgı genelde laptop ta yada mp3 player (iriver t30) da film ve müzük içinkullanıcam. Forumda ki araştırmalarım sonucunda Sennheiser hd 555 te karar kıldım. Yanında birde FiiO E5 kulaklık amfisi almayı düşünüyorum. Bunların yanında ilave kablo almam gerekirmi? Yada yaklaşık bu fiyata önerebilceğiniz başka seçenekler varmı? Birde amazondan almayı düşünüyorum, Amerikadaki arkadaşıma yollayıp ordan kargolatmayı düşünüyorum, bunun haricinde aracı şirketler varmış, o senin yerine alıp adresine yolluyormuş. Biraz uzun oldu ama neler önerirsiniz, aşağıya linkleri ekledim, şimdiden teşekkürler..

http://www.amazon.com/Sennheiser-HD555-HD-555-Audiophile-Headphones/dp/B0001FTVDQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266778854&sr=8-1
    http://www.amazon.com/FiiO-E5-Headphone-Amplifier/dp/B001P9EQH8/ref=pd_sim_e_4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majic -- 21 Şubat 2010; 21:52:59 >

• Hocam eğer değerlerini yanlış hatırlamıyorsam, o kulaklığı bu amfiyle süremezsiniz. Onun kapasitesini oldukça aşar kulaklık... İlla o kulaklığı alacağım diyorsan, başka sağlam bir amfi bulman gerekir ki, onun için de FiiOE5'ten 3-5 kat daha maliyetli bir şey olur.

Ayrıca o kulaklığı sokakta kullanmayacaksın değil mi?
  • Hd555 sürülmesi zor olan bir kulaklık değil. Eğer sürmekten maksat yüksek ses çıkışıysa herhangi bir mp3 çalar bu işi rahatlıkla yapabilir ve E5 ile de oldukça iyi seviyeye gelir. Ayrıca E5 her ne kadar ucuz ve kalitesiz gibi gözükse de sesi oldukça hacimli hale getirebiliyor. Kulaklığa gelince ise film için çok iyi bir tercih ve müzik olarak da klasik,jazz,blues,rock vb tarzlarda çok iyi ama trance,house,techno,club gibi tarzlarda biraz bass yönünden eksik kalabilir. Tabi kullanılan kaynağın bass gücüne göre de değişir bu durum.
  • ok1907 hocam bir de benim başlığa el atsanız, özel mesaj da atamıyorum
  • Tamam pardon görmemişim yeni msj atmışsınız. Bakıyorum sizin başlığa
  • hd 555 ebay de var aşagı linki ekliyorum kargosu uygun 4 dolar, ama urunun sahte olma ihtimali varmı??
    teşekkürler

http://cgi.ebay.com/SENNHEISER-HD555-HD-555-Headphone-iPod-Mp3-CD-TV-Dj_W0QQitemZ220544104094QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item335973f69e#shId
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Hd555 sürülmesi zor olan bir kulaklık değil. Eğer sürmekten maksat yüksek ses çıkışıysa herhangi bir mp3 çalar bu işi rahatlıkla yapabilir ve E5 ile de oldukça iyi seviyeye gelir. Ayrıca E5 her ne kadar ucuz ve kalitesiz gibi gözükse de sesi oldukça hacimli hale getirebiliyor. Kulaklığa gelince ise film için çok iyi bir tercih ve müzik olarak da klasik,jazz,blues,rock vb tarzlarda çok iyi ama trance,house,techno,club gibi tarzlarda biraz bass yönünden eksik kalabilir. Tabi kullanılan kaynağın bass gücüne göre de değişir bu durum.

ha sana bi sorum var hocam bu yuın g2a nasıl porta proya göre tf de bi puanlaman olmuştu galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Hd555 sürülmesi zor olan bir kulaklık değil. Eğer sürmekten maksat yüksek ses çıkışıysa herhangi bir mp3 çalar bu işi rahatlıkla yapabilir ve E5 ile de oldukça iyi seviyeye gelir. Ayrıca E5 her ne kadar ucuz ve kalitesiz gibi gözükse de sesi oldukça hacimli hale getirebiliyor. Kulaklığa gelince ise film için çok iyi bir tercih ve müzik olarak da klasik,jazz,blues,rock vb tarzlarda çok iyi ama trance,house,techno,club gibi tarzlarda biraz bass yönünden eksik kalabilir. Tabi kullanılan kaynağın bass gücüne göre de değişir bu durum.

ha sana bi sorum var hocam bu yuın g2a nasıl porta proya göre tf de bi puanlaman olmuştu galiba

G2A çok kaliteli bir kulaklık. Portapro'da fena değil ama G2A seviyesinde değil. Yapısı sebebiyle bass olarak portapro kadar kuvvetli değil ama derinden ve yeterli bassları var. F/p olarak portapro 8 alırsa g2a 10 alır. Her tür müziğe gidiyor aslında ama tizlerini portaprodan daha fazla beğendiğim için genelde bol basslı techno,club tarzı parçalar harici her türlü müzikte g2a'yi tercih ediyorum. Bassları MP3 çalardan artirinca techno için de çok iyi oluyor. Kısacası ucuz fiyata süper işler yapan bir kulaklık g2a. Tabi burn in den sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 23 Şubat 2010; 16:44:31 >

• ben hd555, cowons9 ve fiio e5 uyumundan gayet memnunum. hd555 amfi istiyo ama doyurmasi kolay bi alettir. cowon s9 ve fiio e5 ile hd555 de %90a yakin performans aliyorum ama bu kombinenin her ohm degeri yuksek acik kulakliklarla iyi olcak diye dusunmeyin, gidipte sennheiser hd6xx-8xx , beyer dtxxx, akg k7xxx serisi gibi aletler boyle kombinasyonlar denerseniz tamamen hayal kirikligi olur. Ama hd555 icin fiio sadece cowonda ise yariyo, bilgisayardan da tam performans alamazsin hd555 ve fiio e5 ile, ilginc gelebilir ama kesinlikle denenmistir. hd555'i masaustunde kullanicaksan amfi alman sart yoksa bu ne dersin bide disari canli yayin yaptigini biliyosundur sanirim. gece falan alt komsular bile gelebilir ah bu acik kulakliklar

• quote:

Orijinalden alıntı: majic

hd 555 ebay de var aşagı linki ekliyorum kargosu uygun 4 dolar, ama urunun sahte olma ihtimali varmı??
    teşekkürler

http://cgi.ebay.com/SENNHEISER-HD555-HD-555-Headphone-iPod-Mp3-CD-TV-Dj_W0QQitemZ220544104094QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item335973f69e#shId

orjinal olma ihtimali düşük hong konglu satıcılara pek güvenmemek lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.