Şimdi Ara

Kulaklık Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Kulaklıklar hakkında engin bilgilere sahip biri değilim benim ilk almak istediğim model philips shp 8500 idi fakat tr sınırlarında bulamadım cok uzun araşdırmama rağmen ve media mrkt 85 - 90 lira arası satışa sundu 2 kat arttı fıyat bu yuzden bu kulaklıkdan vaz geçdim şuanda kafamda 2 kulaklık var yada kulaklıkları hem oyun hem müzik dinlemek için kullanacağım ..

Kulaklık Seçimi

Sennheiser Hd 485

Kulaklık Seçimi

Plantronıcs Gamecom 777 5.1

Eğer Varsa Başka Önerileriniz Açığım Saygılar..

• bu ara DH forumda kulaklık konusu tavan yapmış durumda,kullanacağın cihaza uyumlu olmasına özen gösterki, empedans olayı tutarsa kulağa daha ,kulak doldurucu hoş sesler gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 27 Mart 2010; 15:11:29 >
  • bu ikisi arasından 777 yi al derim. diğerini bayağı bir kötüleyeni gördüm.
  • PC350 aldiycem ama fiyat biraz pahalı Plantronics belli zamandan sonra kulakta ağrı yapıyormuş ve sanırım win7 64bit driverı daha adam gibi cıkmamış.
  • sennheiser öneren yok yani win7 64 driver adam gibi çıkmadıysa geçmiyelim ozaman .)
  • Konu Günceldir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rey Leon

Konu Günceldir..

hd485 in konusu sanırım forumda vardı ordan bakabilirsin.
  • 777
  • bence Plantronıcs Gamecom 777
  • bencede gamecom 777 oyunlarda bicilmis kaftan muzikte seni tatmin edecektir emin ol birde STEELSERİES kulaklıklarına baq 7.1 olanları bile war ve su anda sitelerde en iyi progame kulaklık olarak SteelSeries 5H V2 USB olarak gosteriliyor ama butcem cercevesinde 777 i alacagım cokta para vermeye gerek yoq bence
  • 777
  • Sennheiser Hd 485'i alıpta beğenen hiç kimseyi görmedim. Diğer kulaklık hakkında bi fikrim yok ama Sennheiser'ın şu kulaklığından alma derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.