Şimdi Ara

Kulaklık Seçimi ? (mic.li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese selamlar... ben 2ay once CreaTive 'nin Fatal1ty Game. Kulaklığını aldım şanssızlık dun kulaklık bozuldu.. ve yeni kulaklık almak zorunda kalıyorum.. sizlere sorum bana hangi kulaklığı(mikrofonlu) önerirsiniz.Fiyat olarak 90-100 ytl geçmesse memnun olurum..

Oyun olarak Fps (call of duty 2) oynuyorum yani oyuncu olarak bir kulaklık alıcam..

Önerilerinizi bekliyorum ?

iyi Günlerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3rN_Heartagram -- 22 Ocak 2009; 10:57:16 >

• creative fatal1ty seçtiğine göre donanım tercihlerimiz yakın. ben de ilk fatal1ty de karar kıldım. sonradan vazgeçip steelseries e yöneldim. ben tek ürün alıp bu işten artık kurtulayım dedim steelseries 5H aldım kargosunu bekliyorum. kaç gündür deli gibi araştırdım modelleri. ya rahat olmuyor ya da ses kalitesi düşük kulaklıkların. ilk almayı düşündüğümde steelseries 3H ile fatal1ty arasında kaldım. sen fatal1ty de sorun yaşamışsın. istersen 3H modelini al. ben 3H yerine 5H modelini tercih ettim çünkü daha konforlu. 3H için çok hafif asla ağrı yapmadı diyorlar. benim aklıma tam olarak yatmadı sipariş vermiştim 3H iptal ettim. Sen de bir bakıver. ama ben çok araştırdım o parayla 3H ve fatal1ty harici hiç boşuna bakma derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.