Bildirim
Kulaklık Ses Kontrolcüsü ile Fan Kontrol (YARDIM)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaparsında yanmarıskı cok yuksek -
quote:
Orijinalden alıntı: ßy Altuntas
Arkadaşlar eski kulaklığımın ses kontrol kısmını kullanarak bir fan kontrol yapabilir miyim? Bununla ilgili yardımınız lazım.. Eğer yapılıyorsa nasıl yapabilirim. İki tane resim ekliyorum daha iyi fikir sahibi olabilmeniz için.. Yardımınızı bekliyorum..
devreyi yakarsın boşuna ugrasma..
-
isresen 10 k lık bir potla bunu uygularsın -
quote:
Orijinalden alıntı: dhsacit
isresen 10 k lık bir potla bunu uygularsın
10 k lık pot nerden bulabilirm.Elektronikcilerden bulabilirmiyim?. kaldı ki buldum elimdeki kontrol ile beraber mi yapacağım yoksa sadece 10 k lık pot la mı? -
10K lık pot ta üç çıkışı var ortadakiyle istediğin herhangi birini kısa devre yap sonra anahtar gibi kullan istediğin gibi kısıp açarsın :) -
quote:
Orijinalden alıntı: istanbulcityboy
10K lık pot ta üç çıkışı var ortadakiyle istediğin herhangi birini kısa devre yap sonra anahtar gibi kullan istediğin gibi kısıp açarsın :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X