Şimdi Ara

kulaklık sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende uap22t kullanıcısıyım. Aldığımda vista idi işte onun nazını çekemedim xp yaptım. Herşey yolunda ama küçük ama benim ihtiyacım olan sorunu bir türlü gidermedim.

sorun şu : kulaklık takıyorum msı ses kontrol penceresi çıkıyo karşıma ordan kulaklık seçiyorum ama ses hem dışarı veriliyor hemde kulaklığa çevredekileri rahatsız etmemek adına kulaklıkla çalışmam lazım ama onu takmamın bir anlamı kalmıyo ses driverini yanlış yükledim sanırım tekrar denedim gene MSI yazılımı yüklendi bir değişiklik olmadı. Başka hangi yol kaldı bir tavsiyesi olan varsa paylaşmanızı rica ediyorum .

teşekkür ederim.

• ftp://152.104.238.19/pc/audio/Vista_R204.exe bu driver ı yükle sorun düzelir
  • tmm birsürü teşekkür ederim indiriyorum sonucu açıklarım inşallah olur tekrar sağolun :)
  • evt indirdim kurmaya çalıştım ama olmaı malesef hiç bir sürücüyü desteklemiyor diye bir hata verdi:(
    vistayı destekliyo sanırım bende xp yaptığım için olmadı :(
  • kusura bakma arkadaşım XP olduğunu görmemişim şimdi onun driver ını veriyorum :)
    ftp://61.56.69.18/pc/audio/WDM_R204.exe
  • birsürü teşekkür edeirm tekrar uğraştırdım bunu denicem sonucu açıklarım tekrar sağolun :)
  • tmm bu driver işe yaradı artık istediğim gibi çalışıyo sağolun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.