Şimdi Ara

kulaklık silikon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar brainwavz m1 kullaklığım vardı. tekli en büyük silikonuu kullanıyordum ama birini kaybedince ortaya geçmek orunda kaldım. o tam oturmadığı için kulağıma yeni bir silikon almam çok iyi olacak. ucuz kaliteli bir silikon var mı bildiğiniz. çin malı fln olsa da olur kaliteliyse..

bu arada brainwavz ın silikonları uzun geliyordu benim kulağıma. bundan dolayı derinliği kısa genişliği orta-büyük arası bişey önerirseniz çok memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

http://lendmeurears.com/index.php?cPath=19&osCsid=a9de0291a64cbcca913d20a4a417e39c

Buradan aabilirsiniz.. Güvenilir bir sitedir..

hocam şimdi birşey sorucam. ben iki hafta önce ebay üzerinden hong kong dan 2 $lık birşey aldım. daha gelmedi ama şu yeni gümrük kanunu vardı ya iki ayda bir fln deniliyordu. o sıkıntı olur mu bunu alırken. annemin babamın ismine falan mı alsam? 2 3 $ lık bişey için vergi mergi çıkmasın sonra.. ne dersiniz.

bi de paid registered postage diyor. sanırım kargo parası alırım mı diyor daha önce alışverişiniz oldu mu burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 28 Ekim 2011; 19:57:07 >

• Bana 2-3haftada bir yurtdışından kutu geliyor; şimdiye kadar çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım. 200 300 dolarlık bir ürün olsa neyse de 2 3 dolarlık ürünü gümrükte tutacak adamın gidip yüzüne tükürmek gerekir, ki 2-3 dolarlık ürünün vergisi de olmaz. Postanızın gümrükte kalması gibi bir ihtimal bence yok, içinizi ferah tutun.

Sitede kayıtlı posta için 2-3 dolar civarında ücret istiyorlar, onun dışında ek ödeme yok.
  • quote:

Bana 2-3haftada bir yurtdışından kutu geliyor; şimdiye kadar çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım. 200 300 dolarlık bir ürün olsa neyse de 2 3 dolarlık ürünü gümrükte tutacak adamın gidip yüzüne tükürmek gerekir, ki 2-3 dolarlık ürünün vergisi de olmaz. Postanızın gümrükte kalması gibi bir ihtimal bence yok, içinizi ferah tutun.

Sitede kayıtlı posta için 2-3 dolar civarında ücret istiyorlar, onun dışında ek ödeme yok.

3,15 $ a 3 çift silikon + kablo toplayıcı siparişi vericem. kargo için seçenekler var. rest of asia 2,34 europe 3,90 best way 3,90 $ farkları ne? bi de middleeast var. ne seçicem şimdi bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 28 Ekim 2011; 21:29:04 >

• Europe seç sağlam olsun
  • quote:

Europe seç sağlam olsun

best way de var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablolu kulaklık önerisi ?
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

quote:

Europe seç sağlam olsun

best way de var

İpleri o kadar da onların eline bırakma ama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

quote:

Europe seç sağlam olsun

best way de var

İpleri o kadar da onların eline bırakma ama

3,51 $ a 3,90 $ kargo tuttu

• Alınan malzemeden daha çok kargo parası çıkınca insan bi garip oluyor ama yapacak bişey yok işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.