Şimdi Ara

Kulaklık tavsiye gerek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir kulakiçi kulaklık almayı dusunuyorum bütçem 50 tl ve altı ağırlıklı olarak rap (sagopa kajmer) dinlerim, rap dinlediğim için dengeli bir kulaklık gereklı tizz benım için onemlı ve birde sonny nwz b 172 mp3 de kullanacagım tavsiyeleriniz nelerdir ?

• kullanmadım ama biri şimdi gelip creative ep-630 diycek adım gibi eminim kötüleyen görmedim daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargalarrr

kullanmadım ama biri şimdi gelip creative ep-630 diycek adım gibi eminim kötüleyen görmedim daha.

evet diyebilirde ep 630 bass yonunden ıyı ama ep 660 da bass yıne ıyı ama ep 630 daki tizz lere gore daha ıyı oldugunu duydum sımdı kararsızım ep 630 mu 660 mı ?
  • bthn28 B kullanıcısına yanıt
    yok ep-660 biraz sıkıntılı bi seri forumda kullanana pek denk gelmedim 630dan daha iyi olcağını düşünmüyorum. Ayrıca eq ayarından tiz meselesini çözersin. Çünkü hassasiyeti iyi bi kulaklık yükseklerde de bozulmuyo ses.
  • quote:

yok ep-660 biraz sıkıntılı bi seri forumda kullanana pek denk gelmedim 630dan daha iyi olcağını düşünmüyorum. Ayrıca eq ayarından tiz meselesini çözersin. Çünkü hassasiyeti iyi bi kulaklık yükseklerde de bozulmuyo ses.

evet peki bundan başka 50 tl ve dusuk fıyatlarda onerebılecegınız kulaklıklar varmı ? ep 630 cogu yerde ıyı dıyo ama endıselıyım hala.
    http://www.teknosa.com/urunler/110261532/panasonic-rp-hje290e-k-kulaklik
    bi de bu var teknik özellikleri yakın. Yine kullanmadım ama burda da incelemesi vardı kullanan arkadaşlar baya beğenmiş. 50 lira altı istediğiniz için kullandığm kulakları öneremiyorum söylentilerden gidiyorum hem de 30 tl ve ücretsiz kargo. Bence alınabilir bi ürün.

edit: yüzde 57 indirimliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargalarrr -- 8 Haziran 2014; 19:25:47 >

• quote:

http://www.teknosa.com/urunler/110261532/panasonic-rp-hje290e-k-kulaklik
    bi de bu var teknik özellikleri yakın. Yine kullanmadım ama burda da incelemesi vardı kullanan arkadaşlar baya beğenmiş. 50 lira altı istediğiniz için kullandığm kulakları öneremiyorum söylentilerden gidiyorum hem de 30 tl ve ücretsiz kargo. Bence alınabilir bi ürün.

peki sence bu mu (panasonic) daha iyidir ep 630 mu yoksa ep 660 mı ?

ya şimdi hepsinin teknik özellikleri aşağı yukarı aynı ama ses tecrübesi aynı olmayabiliyo biraz da zevkle alakalı bi mesele. Durum böyle olunca kullanım tecrübelerini göz önünde bulundurmalısın 660 ve panasonic için pek bi kullanım tecrübesi yok ama ep-630 a herkes neredeyse methiyeler düzcek gerçekten kötü konuşan duymadım kulaklık hakkında ekşide bile öve öve bitirememişler 400-500 liralık kulaklık kullananlar bile ep630 u kötülemiyo. Senin tecrüben yoksa başka tecrübelerden faydalan ve donanımhaber foruma güven derim yani ep-630 al bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargalarrr -- 8 Haziran 2014; 19:35:04 >

• quote:

ya şimdi hepsinin teknik özellikleri aşağı yukarı aynı ama ses tecrübesi aynı olmayabiliyo biraz da zevkle alakalı bi mesele. Durum böyle olunca kullanım tecrübelerini göz önünde bulundurmalısın 660 ve panasonic için pek bi kullanım tecrübesi yok ama ep-630 a herkes neredeyse methiyeler düzcek gerçekten kötü konuşan duymadım kulaklık hakkında ekşide bile öve öve bitirememişler 400-500 liralık kulaklık kullananlar bile ep630 u kötülemiyo. Senin tecrüben yoksa başka tecrübelerden faydalan ve donanımhaber foruma güven derim yani ep-630 al bence

Ben şuanda ep 630 almaya karar verdim ep 630 un şanını duymuştum ama biraz emin olmak istedim önerilerin için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.