Şimdi Ara

Kulaklik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • M8 cihazımda earpod kullanıyordum. Bilinen tek taraftan az ses gelmesi üzerine içini açmaya kadar verdim. İlk tarafı başarı ile açtım diğer tarafra ise bileşenler ön kapağa birlesik çıkmadi araya soktugum kesici alet hoparlörün üst kısmını kopardı. Patladığını gördüm.Ve çöp oldu.

Orjinal kulakliği kullanmaya başladım. Ses çok boğuk gelmeye başladı. Elimde s6 kulakligi vardı onda da sesler bana boğuk gelmeye başladı. Sanırım bu midle ilgili bişey fazla bir bilgiye sahip değilim. Basslı şarkıları dinlerim severim. Rap dinlerim insan sesini net aktarması önemli benim için. Çok abartıya kaçmadan 100liraya kadar kulaklık tavsiyesi istiyorum. Yurtdışından alışveriş daha önce hiç yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Rap dinlerim. Sennheiser cx 300 kullanıyorum memnunum. 129 tl ye almıştım. Mediamarktta 99 tlye vardı bir ara.

• Arkadaşlar bence cx300 sınıfındaki kulaklık alacaginiza almayın kendi kulakligini kullanmak m8 in daha iyidir

Piyasadaki çoğu kulak ligi kullanmış biri olarak belli seviyenin altındaki kulakliklara boşuna para vermeyin.sonuçta telefonda kullanacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Arkadaşlar bence cx300 sınıfındaki kulaklık alacaginiza almayın kendi kulakligini kullanmak m8 in daha iyidir

Piyasadaki çoğu kulak ligi kullanmış biri olarak belli seviyenin altındaki kulakliklara boşuna para vermeyin.sonuçta telefonda kullanacaksınız

Hocam iphone kulakligi m8in orjinal kulakligindan hem daha fazla hemde daha kaliteli ses vermekteydi. 70-80liraya yine earpod almak mantıklı mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Arkadaşlar bence cx300 sınıfındaki kulaklık alacaginiza almayın kendi kulakligini kullanmak m8 in daha iyidir

Hocam iphone kulakligi m8in orjinal kulakligindan hem daha fazla hemde daha kaliteli ses vermekteydi. 70-80liraya yine earpod almak mantıklı mıdır?

İpod un kulakligini hiç kullanmadım ama kulak ici kulakliklardan çok daha iyi olacağını sanmıyorum. Tabi tercih meselesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Kulaklık tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.