Şimdi Ara

Kulaklik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar butcem max 150 lira iyi bir kulaklik almak istiyorum kendime. Cogunlukla metal muzik dinliyorum. Apple ipod nano 4gb var telefon olarakda nokia e72 var. Kulaklik alete gore daha iyi performans verir mi? Yorumlarinizi bekliyorum.

• UP UP UP
  • Head-fivari bi mesaj olacak ,

RE0, RE-ZERO, Sunrises Xcape IE (ben memnun kaldım metal performansından) , Brainwavz M3

bütçeni biraz aşabilirsen RE-ZERO al, ardına bakma derim.
  • @caut +1

re zero (180 lira), yetmiyosa re0 (145 lira)

flat te tam aradığın tadı verecektir metal müzikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihalptekin -- 18 Temmuz 2011; 0:14:17 >
  • peki arkadaslar degerli yorumlariniz icin tesekkkur ederim. O zaman muhtemelen re zero alirim. Teknosa, electroworld gibi magazalarda satiliyormu? Birde headphone onericek olursaniz hangisini onerirsiniz? Headphone ile earphone arasinda kararsizim
  • Bir mesajda headphone ile earphone -inear earbud diye de ayırdığımızı düşünürsek- arasındaki farkları iyi yönleri kötü yönleri anlatmak imkansız. Gerek bu forumu gerek head-fi.org gibi forumları karıştırarak bir fikir elde edebilirsin. Aynı şekilde in ear, ear bud ve over head modelleri belli bir süre dinleyip ona göre de kararını verebilirsin.

İlla istiyorsan Superlux 668B alabilirsin. Re Zero tarzı bir sesi olduğunu yazmış joker head-fi de. Fiyatına göre çok güzel diyorlar. Bulabildiğim tek site bir ingiliz sitesiydi, 26 euro kulaklık 30 euro kargoya gödneriyo türkiyeye vicdansızlar.
    http://www.thomann.de/gb/superlux_hd668_b.htm

HifiMan Head Direct Re Zero yu ve bu markanın diğer tüm modellerini kendi sitesinden sipariş verebiliyorsun hocam, ReZero'yu 99$ + 10$ kargo ücretine (yaklaşık 180 lira) yurtdışından gödneriyorlar, kuryeyle eline ulaşıyo, sipariş verdikten 15-20 gün sonra elinde olur sağ salim.
    http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=89

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.