Merhaba arkadaşlar, bugün amazondan 70 dolar olduğu için logitech g930 siparişi verdim.Ses kartı olarak creative x fi titanium var pcde hazırda ve eski kulaklığım roccat kave idi.Malesef kırdım ve şuan dandik kulaklık kullanıyorum fakat roccat kave in ses kalitesi inanılmazdı.Gerçek 5.1 olduğu için ses kartıyla beraber gördüğüm en iyi müzik kalitesini sunuyordu ve oyunlarda da oldukça iyiydi.Şimdi sanal 7.1 logitech g930 sipariş ettim ve yorumlarınızı merak ediyorum.Acaba yanlış bir seçim mi yaptım?
MERHABA,
Bu gün bende sipariş verdim normalde beklediğim kulaklık g633 artemis di inş pişman olmam :)
Mestrant
kullanıcısına yanıt
hocam yanlış bilgilendirme olmasın kesin bilgi sahibi bir arkadaş teyit ederse güzel olur
şöyle bir durum var bildiğim kadarıyla g930 usb girişli bir kulaklık dolayısıyla ses kartı devre dışı kalıyor yani kulaklık kendi içindeki sürücülerle götürüyor işi
3-4 gün önce steelseries siberia v2 frost blue dan g930a geçtim belki bişeyleri yanlış yapıyorum bilmiyorum ama müzik ses kalitesi olarak ssv2 çok çok daha iyiydi bana göre
quote:
Orijinalden alıntı: PomPom
3-4 gün önce steelseries siberia v2 frost blue dan g930a geçtim belki bişeyleri yanlış yapıyorum bilmiyorum ama müzik ses kalitesi olarak ssv2 çok çok daha iyiydi bana göre
hocam ses için 930 alınmaz bunu birçok kişi söyler ses için aldıysan yanlış yapmışın kablosuz olduğundan alınıyor genelde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme