Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba. kulaklığı aldım. en azından çok daha iyisine kadar sennheiser ıe8 aldım. dilerim beni mahçup etmez.
  • 100 milyona yakın bütçem var yurtdısından yasıorm o yuzden amazondan alıcam daha uygun olacak klipsch image s-4 den daha ıyı bı kulaklık ıstıorum dogal temiz ses ve guclu bas ve mid ıstıorm onerılıerınızı beklıorm sımdıden tesekkur ederım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkgenesis

100 milyona yakın bütçem var yurtdısından yasıorm o yuzden amazondan alıcam daha uygun olacak klipsch image s-4 den daha ıyı bı kulaklık ıstıorum dogal temiz ses ve guclu bas ve mid ıstıorm onerılıerınızı beklıorm sımdıden tesekkur ederım.

Ecci Pr401 düşünebilirsiniz ama sanırım amazonda satışı yok.
  • joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 yeni kulaklık daha eklendi, Ortofon e-Q5 ve Etymotic MC5

ilk mesaj güncellendi.
  • adam 1 tane shure ve ultimate ears incelemedi hala ilginç.
  • Hakkatten ya. Triplefi almaya niyetlendim, inceleme yok

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

adam 1 tane shure ve ultimate ears incelemedi hala ilginç.
  • arkadaşlar SENNHEISER PX 210 BT almayı düşünüyorum kablo kırıklarına para vermekten yoruldum bıktım.kullanan var mı yada o fiyata kadar daha iyi bir bluetooth kulaklık önerebilecek??telefonumdan müzik dinliyorum ve çok dinliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aftermath666 -- 30 Nisan 2011; 2:02:09 >
  • arkadaşlar sennheiser px200 II ve akg k450 hangısını onerırsınız bu ıkısı arasında kaldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aftermath666
    arkadaşlar SENNHEISER PX 210 BT almayı düşünüyorum kablo kırıklarına para vermekten yoruldum bıktım.kullanan var mı yada o fiyata kadar daha iyi bir bluetooth kulaklık önerebilecek??telefonumdan müzik dinliyorum ve çok dinliyorum

cok muzik dinliyorsan bluetooth kulaklik pil yonunden iyi bir tercih degil
  • Equation Audio EP 3070 ile Akg k430 arasında kaldım fakat birkaç mesele var:
    1-Ep 3070 hepsiburada.com'da 85 TL, yani yurtiçinden alabilicem, k430 alcak olursam iheadphone.co.uk'tan 90 TL gibi bir fiyata getirtebiliyorum. Ki tabii ki ürünü yurtiçinden satın almak, ürünün en fazla 3 gün içinde elimde olması bana daha cazip geliyor.
    2-Tabloya bakarsak k430'un ses kalitesinin açık ara daha iyi olduğunu görüyoruz ki bu önemli bir mevzu.
    3-Yine tabloya bakarsak ep3070'in izolasyonunun çık ara daha iyi olduğunu görüyoruz ki ben genelde gürültülü yerlerde müzik dinliyorum.
    4-Bu sefer tabloya değil google'a bakarsak k430'un daha kibar ve güzel bir görüntüsü olduğunu, daha kolay taşınabileceğini ve daha az dikkat çekeceğini görüyoruz
    Şimdi, sizce bu ürünlerden hangisini almalıyım? Veya bu iki ürünü de geç, şunu al diyebileceğiniz bir ürün var mı?

• Aslında dinlediğin müzik tarzları ve minimum maksimum fiyat aralığı belirtirsen daha kolay öneriler gelir
  • Reserved
  • quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

Aslında dinlediğin müzik tarzları ve minimum maksimum fiyat aralığı belirtirsen daha kolay öneriler gelir

Fiyatta üst sınırım 100, ama 100'ü kesinlikle geçmiycek. Kafaüstü ve tercihen kolay taşınabilir, küçük boyutlu birşey istiyorum. Pop, biraz ve rap biraz da rock dinliyorum Bu arada ikinci el veya sıfır farketmez benim için, ikisinde de üst sınırım 100 tabi. Hangi modeli önerirsiniz?
  • Aslında ikinci el bulabilirsen Creative Aurvana Live o fiyat aralığında iyi bir tercih olur. Akg K430 bass konusunda belki rap için yetersiz gelebilir. Ama bu bassları yetersiz anlamınada gelmesin Creative Aurvana Live'ın bu konuda daha iyi olduğunu söylemek istedim.
  • quote:

Aslında ikinci el bulabilirsen Creative Aurvana Live o fiyat aralığında iyi bir tercih olur. Akg K430 bass konusunda belki rap için yetersiz gelebilir. Ama bu bassları yetersiz anlamınada gelmesin Creative Aurvana Live'ın bu konuda daha iyi olduğunu söylemek istedim.

Araştırmalarıma göre istediğim fiyata Creative Aurvana Live bulmam çok zor. Akg k430 iyi bir seçim gibi geliyor ama izolasyonu iyi olmadığı için aklım ep3070'e gidiyor. Siz ep3070 için ne derseniz?
  • Ep3070 hakkında bilgim yok ama creative aurvana live kulakligi ikinci el olarak istediginiz fiyata bulabilirsiniz.
  • quote:

Ep3070 hakkında bilgim yok ama creative aurvana live kulakligi ikinci el olarak istediginiz fiyata bulabilirsiniz.

Creative aurvana live'ın incelemesini izledim çok büyük ve katlanamıyor, sanırım akg k430 alıcam, dolayısıyla yurtdışından almam lazım, hangi siteyi önerirsin hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 2 Mayıs 2011; 17:50:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykt

quote:

Ep3070 hakkında bilgim yok ama creative aurvana live kulakligi ikinci el olarak istediginiz fiyata bulabilirsiniz.

Creative aurvana live'ın incelemesini izledim çok büyük ve katlanamıyor, sanırım akg k430 alıcam, dolayısıyla yurtdışından almam lazım, hangi siteyi önerirsin hocam?

aşağıdaki siteden alabilirsiniz mesela.

http://www.iheadphones.co.uk/akg-k430.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mykt

quote:

aşağıdaki siteden alabilirsiniz mesela.

http://www.iheadphones.co.uk/akg-k430.html

Ben beyaz istiyorum aslında ve fiyat olarak da daha ucuz olduğu için ebay'den almayı tercih ediyorum, şöyle seçenekler var ama 2'si Hong Kong'tan, onlara pek güvenemiyorum ama o şekilde alırsam kargo parasına 8 sterlin vermem gerekmiycek:

Seçenek 1:Bu adamın sahte satma olasılığı yok heralde
    Seçenek 2:Genuine yazıyor ama, güvenebilir miyim sence(50 dolara gelmiş olcak güvenebilirsem...)?
    Seçenek 3:Genuine de yazmıyor, seçenek olsun diye koydum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 2 Mayıs 2011; 22:30:19 >

• verdiğim site güvenilir ebaydaki satıcılara ne kadar güvenebilirsin ? tercih senin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.