Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

verdiğim site güvenilir ebaydaki satıcılara ne kadar güvenebilirsin ? tercih senin.

Verdiğin site güvenilir onu biliyorum da, fiyat farkı var diye. Bir de verdiğin sitede kargo ücreti var mı? Yoksa direk orda yazan 36 küsür sterlin mi kargo dahil fiyat?
  • Fiyat farkını gözden çıkarman gerekecek çünkü verdiğin linkteki kulaklıklardan 2 ve 3'üncü %99, 1. %90 sahte. İngiltere diye sahte satmaz deme onlar da satıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: mykt

quote:

verdiğim site güvenilir ebaydaki satıcılara ne kadar güvenebilirsin ? tercih senin.

Verdiğin site güvenilir onu biliyorum da, fiyat farkı var diye. Bir de verdiğin sitede kargo ücreti var mı? Yoksa direk orda yazan 36 küsür sterlin mi kargo dahil fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Fiyat farkını gözden çıkarman gerekecek çünkü verdiğin linkteki kulaklıklardan 2 ve 3'üncü %99, 1. %90 sahte. İngiltere diye sahte satmaz deme onlar da satıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: mykt

quote:

iheadphones'ta kargo ücreti ne kadar biliyor musun?

• Ortalama 50-80 arası Kafaüstü kulaklık arıyorum beyler.

Şuan ki en iyi ihtimal HD-201 biraz tuzlu. Biraz daha ucuz kablosu uzun f/p ortalama olan bir kulaklık önerebilir misiniz?

Önceliklerim film ve müzikdir. Bass o kadar önemli değil,benim için sesin kalitesi ve netliği çok daha önemli. Genellikle yatarak film izlediğimden. Ve odayı bir arkadaşılmla paylaştığımdan bazen pek sesini açamıyorum film olsun muzik olsun. O yüzden uzun kablolu bir kulaklık lazım. Öyle aşırı ses kalitesi olan birşey istemiyorum. Yeter ki ses açıldığından cızırdamasın. Yattığımda da beni rahatsız etmesin yeter. Bir de müziklerde genellikle tercihim rock/metal türü olduğundan,beni bas'a boğan bir kulaklık istemiyorum. Genellikle orkestrayı duymak hoşuma gider.

Ek: Biraz araştırdıktan sonra orta dğzey olarak philips shr 8500 ve shr 2500 modellerini hakkında fena yorumlar okumadım değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 3 Mayıs 2011; 2:59:00 >

• ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesine 1 yeni kulaklık daha eklendi, SonoCore COA-803

Ayrıntılı incelemeside şu linkte :http://www.head-fi.org/forum/thread/552752/review-sonocore-coa-803-2-ways-coaxial-canalphones

ilk mesaj güncellendi...

Not : SonoCore COA-803 fiyatına göre ilginç bir tasarım 2 yollu yani dual driver aynı Radius HP-TWF11R gibi,

KULAKLIK TERCİH REHBERİ
     KULAKLIK TERCİH REHBERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 6 Mayıs 2011; 18:09:20 >

• joker'in kafaüstü kulaklık incelemesinede 2 kulaklık daha eklendi, Beyerdynamic DTX 300 p ve Koss KSC35

ilk mesaj güncellendi.
  • joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 1 kulaklık daha eklendi, VSonic GR07

ilk mesaj güncellendi.
  • vaaaay GR07 eklenmiş demek.hemen bakıyım

baktımtabloya bakarsak F/P yönünden en iyi kulaklıklardan biri gibi duruyor.sese 9.4 vermiş jokerl abimizphonak PFE nin varisi herhalde GR07 olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 9 Mayıs 2011; 19:33:43 >
  • GR07 çok güzel ya. Ben baya beğendim. Çok sıcak, dinledikçe dinleyesin gelen bir sesi var...

Para sıkıntım olmasa hemen alacağım bir kulaklık...

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

vaaaay GR07 eklenmiş demek.hemen bakıyım

baktımtabloya bakarsak F/P yönünden en iyi kulaklıklardan biri gibi duruyor.sese 9.4 vermiş jokerl abimizphonak PFE nin varisi herhalde GR07 olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

GR07 çok güzel ya. Ben baya beğendim. Çok sıcak, dinledikçe dinleyesin gelen bir sesi var...

Para sıkıntım olmasa hemen alacağım bir kulaklık...

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

vaaaay GR07 eklenmiş demek.hemen bakıyım

bende ciddi ciddi düşünmeye başladım.

• GR07nin yerini sevdim. Kulaklarım haalen işitiyor demek ki

Bu arada GR07 bence PFEden daha iyi bir kulaklık bir çok konuda. Yalnız GR07 de gene PFE gibi amfiye tepkili. Bir de açık sesli playerlar ile daha iyi olur..
  • Ben Ipod'la çok beğendim.

Cowon'la da iyi gider bence. Özellikle J3'le güzel olur. Denemek lazım...

quote:

Orijinalden alıntı: H.

GR07nin yerini sevdim. Kulaklarım haalen işitiyor demek ki

Bu arada GR07 bence PFEden daha iyi bir kulaklık bir çok konuda. Yalnız GR07 de gene PFE gibi amfiye tepkili. Bir de açık sesli playerlar ile daha iyi olur..
  • ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesine 2 yeni kulaklık daha eklendi, DUNU Ares ve DUNU Crius

ilk mesaj güncellendi...
  • Dunu kulaklıklar monster özentisi gibi olmuş ama fiyatları uygun içerik ve malzeme kalitesi iyi görünüyor, Dunu Ares 75 $, Dunu Crius 60 $, inceleme için şu linki ziyaret edebilirsiniz,http://www.head-fi.org/forum/thread/553400/review-dunu-ares-and-crius

KULAKLIK TERCİH REHBERİ
     KULAKLIK TERCİH REHBERİ

KULAKLIK TERCİH REHBERİ
     KULAKLIK TERCİH REHBERİ

• monster ın yandan yemişi la
  • arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bu konuda çok fazla uzman kişi var. acaba bana film izlerken ve oyun oynarken kullanmak üzere virtual 5.1 ch olan 200-250 lira civarında bir kulaküstü kulaklık tavsiye edebilir misiniz? özellikle kendimi oyun içindeymiş gibi hissetirecek birşey olmasını isterim.
    bir de kablosuz kulaklık almak daha mı mantıklı? arada ki fiyat farkı büyük olur mu aynı kalitede ki kablolu ve kablosuz kulaklıklarda?

not: kulaklıklar konusunda son derece amatörümdür. 60 liralık bir philips kulakiçi kulaklığım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bu konuda çok fazla uzman kişi var. acaba bana film izlerken ve oyun oynarken kullanmak üzere virtual 5.1 ch olan 200-250 lira civarında bir kulaküstü kulaklık tavsiye edebilir misiniz? özellikle kendimi oyun içindeymiş gibi hissetirecek birşey olmasını isterim.
    bir de kablosuz kulaklık almak daha mı mantıklı? arada ki fiyat farkı büyük olur mu aynı kalitede ki kablolu ve kablosuz kulaklıklarda?

not: kulaklıklar konusunda son derece amatörümdür. 60 liralık bir philips kulakiçi kulaklığım var.

benim istediğiniz tarz kulaklıklarla ilgili pek bilgim yok o açıdan sorunu "soru & cevap sohbet paylaşım" başlığı altında sorarsan, orda daha çok hareket ve yoğunluk olduğu için bilen arkadaşlardan öneriler gelecektir

• joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Xears Resonance ve Xears PS120PRO

ilk mesaj güncellendi.
  • ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesine 1 yeni kulaklık daha eklendi, Future Sonics Atrio M5 (MG7)

ilk mesaj güncellendi...
  • arkadaşlar vibe 2 den sonra beni tatmin edecek (tatmin kelimeside moda oldu:)) ) kulaklık tavsiyesine ihtiyacım var. her tür müzik dinlerim. fiyat aralığım 150 civarı ama değerse 200 e kadar yolu olabilir. sansa clip+ kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.