Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni konu açıp kirlilik yaratmak istemiyorum elmasepetinde kullanılmak üzere 25 liralık hediye çekim var LG P503 için kulaklık arıyorum üstünede bi 5-10 lira katabilirim gerekirse şuan mx80 kullanıyorum. Hangi kulaklıkları önerirsiniz ?
  • süper konu olmuş saol. takip
  • joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Xears XR120PRO II ve Kozee E100

ilk mesaj güncellendi.
  • Eline sağlık

quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Xears XR120PRO II ve Kozee E100

ilk mesaj güncellendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: H.

Eline sağlık

quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Xears XR120PRO II ve Kozee E100

ilk mesaj güncellendi.

eyvallah, sağolasın
  • ne zaman milletin merak ettiği kulaklıkları alacak bu adam merak ediyorum.shure nerde ultimate ears lar nerde.gr07 den sonra saçma sapan aletleri inceleyip koydu.
  • Gecen hafta mp4nation'dan Brainwavz M2 + Fiio E5 almıştım, toplam 80$. Tracking ID ile takip ediyordum hergün, geçen gün gelmiş Türkiye'ye dün de geri yollamışlar apar topar haber vermeden. Yeni çıkan gümrükte vergi muafında kısıtlama uygulamasıyla ile genelgeyi biliyorum, bu yüzden en azından vergisini öder alırım diyordum ama bir haber verme zahmetinde bile bulunmadılar. . Genelgede sadece muafiyet hakkının kısıtlanması söz konusu ama bizim sivri zekalar bir taraflarından anlamışlar heralde bunu, yada kendilerini kraldan çok kral ilan ediyorlar. Hakkımı aramaya çalışacağım ama nereye kadar bilmiyorum, acayip sinirliyim şu an.
    Madem hiç birşey alamayacağız bu inceleme konusunun da ne anlamı varki. Kapatın bu konuyu da gitsin! Bakıp bakıp Polyana gibi sadece hayallerini mi kuracağız!

• 650tl'ye Monster Beats al , gerisi senin neyine!

Acaba bir şans , geri yollamak yerine , dağıtıma çıkan görevli postayı şubeye geri götürmüş olabilir mi?
    Geçmiş olsun , sorunsuz bir şekilde çözülür umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

Gecen hafta mp4nation'dan Brainwavz M2 + Fiio E5 almıştım, toplam 80$. Tracking ID ile takip ediyordum hergün, geçen gün gelmiş Türkiye'ye dün de geri yollamışlar apar topar haber vermeden. Yeni çıkan gümrükte vergi muafında kısıtlama uygulamasıyla ile genelgeyi biliyorum, bu yüzden en azından vergisini öder alırım diyordum ama bir haber verme zahmetinde bile bulunmadılar. . Genelgede sadece muafiyet hakkının kısıtlanması söz konusu ama bizim sivri zekalar bir taraflarından anlamışlar heralde bunu, yada kendilerini kraldan çok kral ilan ediyorlar. Hakkımı aramaya çalışacağım ama nereye kadar bilmiyorum, acayip sinirliyim şu an.
    Madem hiç birşey alamayacağız bu inceleme konusunun da ne anlamı varki. Kapatın bu konuyu da gitsin! Bakıp bakıp Polyana gibi sadece hayallerini mi kuracağız!

Yaptıkları işgüzarlıktan başka bişey değil, geçmiş olsun zor bir durum gerçekten. Hakkını aramaya kalksan bu sefer de dediğin gibi gümrük meselesini önüne sunarlar ondan sonra yer misin yemez misin..

• quote:

Gecen hafta mp4nation'dan Brainwavz M2 + Fiio E5 almıştım, toplam 80$. Tracking ID ile takip ediyordum hergün, geçen gün gelmiş Türkiye'ye dün de geri yollamışlar apar topar haber vermeden. Yeni çıkan gümrükte vergi muafında kısıtlama uygulamasıyla ile genelgeyi biliyorum, bu yüzden en azından vergisini öder alırım diyordum ama bir haber verme zahmetinde bile bulunmadılar. . Genelgede sadece muafiyet hakkının kısıtlanması söz konusu ama bizim sivri zekalar bir taraflarından anlamışlar heralde bunu, yada kendilerini kraldan çok kral ilan ediyorlar. Hakkımı aramaya çalışacağım ama nereye kadar bilmiyorum, acayip sinirliyim şu an.

Saçmalamışlar ama şanslısın buhar olup uçmamış malların...

• @zarkabul
    Geri gonderemezler kardesim.. Yok oyle bisey.. Burasi babalarinin ciftligi degil..
    Vergisini oder alirsiniz malinizi..
  • ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Radius HP-TWF21 ve Radius HP-RLF11

ilk mesaj güncellendi.

KULAKLIK TERCİH REHBERİ
     KULAKLIK TERCİH REHBERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 6 Haziran 2011; 14:16:36 >

• quote:

2 ay içinde 1 den fazla alım yapmışmıydın peki ?

• arkadaşlar merhaba, bende kulaklık araştırırken burayı buldum. yakında telefon almayı düşünüyorum. android yüklü samsung olacak muhtemelen. ama aradığım kulaklıkta sonraki/önceki şarkı duraklat/yürüt ve mikrofon özelliklerininde olmasını istiyorum. sennheiser araştırdım öyle bir ürünü yok. 24 haziranda arkadaşım gelecek abd den. yani amazon vasıtasıyla aldırabilirim. 60usd altı bir fiyatla önerebileceğiniz bir ürün varmı? teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i3e

arkadaşlar merhaba, bende kulaklık araştırırken burayı buldum. yakında telefon almayı düşünüyorum. android yüklü samsung olacak muhtemelen. ama aradığım kulaklıkta sonraki/önceki şarkı duraklat/yürüt ve mikrofon özelliklerininde olmasını istiyorum. sennheiser araştırdım öyle bir ürünü yok. 24 haziranda arkadaşım gelecek abd den. yani amazon vasıtasıyla aldırabilirim. 60usd altı bir fiyatla önerebileceğiniz bir ürün varmı? teşekkür ederim.

istediğiniz tarz kulaklıklar telefonlar için özel üretilen tarzda olanlar, ilk mesajdaki listedeki testlerde o tarz kulaklıklar yok, hepsi universal kulaklıklar 3.5mm jack girişi olan cihazlarda çalışan standart tipler,
    sorunuzu "SORU-CEVAP,SOHBET VE PAYLAŞIM BÖLÜMÜ..." başlığı altında sorarsanız bilen arkadaşlar yardım gelecektir.

• joker'in kafaüstü kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Fischer Audio FA-004 ve Koss UR55

ilk mesaj güncellendi.
  • joker abimiz sesimi duymuş ve incelemesine shure se530-se535 i eklemiş.ilk mesaj güncellensinseslerine beklediğimden düşük puan vermiş bu arada...planlarının arasına sony EX1000 i de eklemiş hobaaa.bu alete ne vereceğini çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 12 Haziran 2011; 1:38:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic
    joker abimiz sesimi duymuş ve incelemesine shure se530-se535 i eklemiş.ilk mesaj güncellensinseslerine beklediğimden düşük puan vermiş bu arada...planlarının arasına sony EX1000 i de eklemiş hobaaa.bu alete ne vereceğini çok merak ediyorum

Ben ex1000 den cok ex800 u denemesini isterdim cunku fiyat avantaji ile alinabilitesi daha yuksek bir model ex800..
  • joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Shure SE530 ve SE535

ilk mesaj güncellendi.
  • Arkadaşlar
    SONY MDR-570LP
     KULAKLIK TERCİH REHBERİ
     KULAKLIK TERCİH REHBERİ
     KULAKLIK TERCİH REHBERİ
    tipinde normal günlük sokakta kullanımda güzel görünecek ve bass - tiz dengesi ortalama bir kafa bantlı kulaklık arıyorum. Internette okuduğum kadarıyla bu modelde bassların çok çok kötü olduğundan bahsediliyor.
    Sizden farklı tavsiyeler almak istiyorum.
    Fiyat aralığım 0-100 tl

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.