Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sennheiser PMX100 almayı düşünüyorum, nasıl bir kulaklıktır acaba?
  • incelemeye Unique Melody Miracle diye bir custom eklenmiş bütün puanlar altüst olmuş
  • joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 1 kulaklık daha eklendi dengeler değişti, Unique Melody Miracle

ilk mesaj güncellendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 1 kulaklık daha eklendi dengeler değişti, Unique Melody Miracle

ilk mesaj güncellendi.

En başta custom'ları sokmasının anlamsız olduğunu söylemiştim, haalen de söylüyorum.

Neyse en azından kafalardaki soru işaretleri gidiyordur customlar ile ilgili. Yavaş yavaş bizim arkadaşlar da ediniyor, umarım biz de yorumlar yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 1 kulaklık daha eklendi dengeler değişti, Unique Melody Miracle

ilk mesaj güncellendi.

En başta custom'ları sokmasının anlamsız olduğunu söylemiştim, haalen de söylüyorum.

Neyse en azından kafalardaki soru işaretleri gidiyordur customlar ile ilgili. Yavaş yavaş bizim arkadaşlar da ediniyor, umarım biz de yorumlar yaparız

Evet tabiiki haklıydın, zaten custom'ların listeye alınması universallere karşı yapılan bir haksızlıkdı Customlarla universallerin farklı kategoride incelenmesi gerekir. Ama karşılaştırma içinde olsa, customların gerekliliği hakkındada fikir sahibi olmak için iyi bir karşılaştırma oluyor. Türkiyeden custom incelemeleri ve yorumlarıda görmek güzel olur.

• joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Xears Nature N3i ve Xears XE200PRO

ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesine 4 kulaklık daha eklendi, Xears Resonance, Xears TD III PRO, Xears PB120 ve Xears XR120PRO II

ilk mesaj güncellendi.
  • miracle ile ck10 un bu kadar yakın olması talihsiz olmuş.
    6 sürücülü bir şeyi 2 sürücülü bir şeyle kapışmasını düşününce çok mantıksız geliyor.
  • http://www.head-fi.org/wiki/buying-guide-headphones-by-price-range şöyle bir şey de varmış.
    Çok detaylı değil ama belki ileride geliştirilir.Arada bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

http://www.head-fi.org/wiki/buying-guide-headphones-by-price-range şöyle bir şey de varmış.
    Çok detaylı değil ama belki ileride geliştirilir.Arada bakmak lazım

@pea. o rehberide zaman içinde ara ara kontrol ettim, pek bir gelişme olmadığı ve olmayacağı düşüncesiyle ilk mesaja eklemedim. joker ve ClieOS bence iyi çalışıyorlar

• joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Dunu DN-12 Trident ve Dunu DN-16 Hephaes

joker'in kafaüstü kulaklık incelemesine 1 kulaklık daha eklendi, Beyerdynamic DT1350

ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesinede 1 kulaklık daha eklendi, Spider realvoice

ilk mesaj güncellendi.
  • Vay be bizim Hd25'i tahttan indirdiler
  • EX1000 e 5 kaldımerakla bekliyorum
  • Bende kulaklık almayı dusunuyorum yanlız EP680 ile Philips SHE6000 arasında kaldım bass müziklerde ve kalitede hangisi daha iyidir beklentilerimi hangisi daha iyi karsılar acaba yardımcı olurmusunuz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx_6161_xx

Bende kulaklık almayı dusunuyorum yanlız EP680 ile Philips SHE6000 arasında kaldım bass müziklerde ve kalitede hangisi daha iyidir beklentilerimi hangisi daha iyi karsılar acaba yardımcı olurmusunuz ...

Philipsin bu modelinde ses izolasyonunun çok kötü olduğunu duymuştum.
  • joker usta SONY EX1000 i incelemiş beyler.şuan itibariyle w4 ve sm3 ile beraber ses kalitesi kriterinde en yüksek puanı alan üniversal iem(9.4) .tabloda sm3 ün hemen altına yerleşmiş.izolasyon konusundaki düşük puanı olmasa sm3 ün üstünde yer alabilirdi.
    Ayrıca audio technica CKM99 u da incelemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 18 Ağustos 2011; 3:11:16 >
  • joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Sony MDR-EX1000 ve Audio-Technica CKM99

ilk mesaj güncellendi.
  • Bence Audio-Technica CKM99 yerini bulmamış kendim kullanıyorum 9.1 yada 9.2 puan alması gerekir diye düşünüyorum. Puan biraz düşük kalmış
  • audio technica cks70 mi yoksa brainwavz m3 mu ? bide accessoryjack ten alisveris yapanlariniz var mi bi sorun yasayan oldu mu??
  • Bi gün mutlaka Sony MDR-EX1000'i alıcam, yurtdışından getirtemem sanırım, hepsisony'e baktım EX700 yolda diyor ama 1000'i göremedim, getirtmiycekler belkide. Dinamik kulaklık delisi biri olarak, SM3 kalitesinde basslı bi kulaklık çıkdı sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 18 Ağustos 2011; 16:24:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.