Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: electrostatic

joker abimiz sesimi duymuş ve incelemesine shure se530-se535 i eklemiş.ilk mesaj güncellensinseslerine beklediğimden düşük puan vermiş bu arada...planlarının arasına sony EX1000 i de eklemiş hobaaa.bu alete ne vereceğini çok merak ediyorum

gerçekten bu kulaklığı çok merak ediyordum fiyatını hakediyor mu acaba
    edit sonystyle de fiyatı 500 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadouken06 -- 15 Haziran 2011; 15:06:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: icarus06

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

joker abimiz sesimi duymuş ve incelemesine shure se530-se535 i eklemiş.ilk mesaj güncellensinseslerine beklediğimden düşük puan vermiş bu arada...planlarının arasına sony EX1000 i de eklemiş hobaaa.bu alete ne vereceğini çok merak ediyorum

gerçekten bu kulaklığı çok merak ediyordum fiyatını hakediyor mu acaba
    edit sonystyle de fiyatı 500 dolar

kullananlar çok iyi olduğunu söylüyor.W4 e benzetenler var.onların yalancısıyım

• joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Dunu Ares ve Dunu Crius

ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesine 1 kulaklık daha eklendi, Miu-Audio MR2 Pro

ilk mesaj güncellendi.
  • Arkadaşlar merhaba ;

Bir kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 50 tl genellikle metal müzik dinleyeceğim arada blues ve klasik müzik dinlenecek.Bu koşullar altında bir kulaklık tavsiye ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: byorkandal

Arkadaşlar merhaba ;

Bir kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 50 tl genellikle metal müzik dinleyeceğim arada blues ve klasik müzik dinlenecek.Bu koşullar altında bir kulaklık tavsiye ederseniz sevinirim

Kafa bantlımı yoksa normal mi istediğini yazmamışsın ama benim tavsiyelerim;

Kafa bantlı : Philips SHL5000

Normal kulakiçi : Philips SHE8500 , Creative EP630
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

quote:

Arkadaşlar merhaba ;

Kafa bantlımı yoksa normal mi istediğini yazmamışsın ama benim tavsiyelerim;

Kafa bantlı : Philips SHL5000

Normal kulakiçi : Philips SHE8500 , Creative EP630

yok kulak içi alacağım.Peki bu kulak içi kulaklıkla alışma safhasında zorluk çıkarıyor mu kullanımı kolaymı? Bunu şu ana kadar hiç kulak içinin bu tipinden kullanmadım diğer ufaklarından kullandım.Peki philips iyimidir ses kalitesi olarak daha önce sony kullandım fakat temassızlık sorunu çok çabuk kendini gösterdi.Creativenin ses kalitesi iyi ancak çin üretimi olması sorun çıkarır mı ? çabuk bozulma tarzında birde son olarak sizden.Ufak kulaklık tavsiyesi alabilirmiyim?
    Teşekkür ederim

• Valla Philips SHE8500 bunu kullandım gayet memnundum 2 yıl sonra falan bozuldu şu anda skullcandy kullanıyorum. Creative EP630 ise creativing çevremde çok gördüğüm bir modeli baya satmış bir model yani. Kulakiçi kulaklıklara gelince bence bir arkadaşın falan kullanıyorsa bir tak dene, şahsen benim için alışmada sıkıntı yaşatmamıştı ama alıştıktan sonra diğer kulaklıklardan zevk alamaz hale geliyorsun çünkü çok daha derin basslar sağlıyor kulakiçi kulaklıklar Dış ses izolasyonu sağlaması da cabası
  • quote:

Valla Philips SHE8500 bunu kullandım gayet memnundum 2 yıl sonra falan bozuldu şu anda skullcandy kullanıyorum. Creative EP630 ise creativing çevremde çok gördüğüm bir modeli baya satmış bir model yani. Kulakiçi kulaklıklara gelince bence bir arkadaşın falan kullanıyorsa bir tak dene, şahsen benim için alışmada sıkıntı yaşatmamıştı ama alıştıktan sonra diğer kulaklıklardan zevk alamaz hale geliyorsun çünkü çok daha derin basslar sağlıyor kulakiçi kulaklıklar Dış ses izolasyonu sağlaması da cabası

peki kulaklığın metal müzik bakımından nasıldı? yada kulaklıkla metal müzik dinledinmi? nasıldır?

• quote:

quote:

Valla Philips SHE8500 bunu kullandım gayet memnundum 2 yıl sonra falan bozuldu şu anda skullcandy kullanıyorum. Creative EP630 ise creativing çevremde çok gördüğüm bir modeli baya satmış bir model yani. Kulakiçi kulaklıklara gelince bence bir arkadaşın falan kullanıyorsa bir tak dene, şahsen benim için alışmada sıkıntı yaşatmamıştı ama alıştıktan sonra diğer kulaklıklardan zevk alamaz hale geliyorsun çünkü çok daha derin basslar sağlıyor kulakiçi kulaklıklar Dış ses izolasyonu sağlaması da cabası

peki kulaklığın metal müzik bakımından nasıldı? yada kulaklıkla metal müzik dinledinmi? nasıldır?

açıkcası metal müzikten pek anlamam yani senin beklentilerin nedir metal müzik dinlerken bilmiyorum ama ben rammstein dinlerim, Philips SHE8500 ile bir sorun yaşamıyordum.

• joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Spider Realvoice ve Fischer Audio Daleth

ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesine 3 kulaklık daha eklendi, SoundMAGIC E10, E30 ve EH11

ilk mesaj güncellendi.
  • Yeni soundmagic'lerin incelemesi iyi oldu valla.E30 basları iyileştirilmiş pl30 olmuş sanırım , brainwavz m1'in yerini alır artık
  • @pea. sana sonuna kadar katılıyorum, e30 fiyatına göre çok çok iyi bir alternatif olmuş. bulabilirsem 1 tane alıp test etmek istiyorum bakalım m1'inmi , proalphanınmı yoksa her ikisinin birden yerini alabilecekmi ?
  • Spider Realvoice mı alsam eterna mı yoksa bekliyem mi?
  • Fischer Audio Eterna Rev1 kendini kanıtlamış bir kulaklık, hemde realvoice'den daha ucuz.
  • joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, ECCI PG100 ve Skullcandy Holua

ilk mesaj güncellendi.
  • ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesine 1 kulaklık daha eklendi, Shure SE215

ilk mesaj güncellendi.
  • atmosferik ve post rock için hangisini önerirsiniz. sahne genişliği önemli burda. aynı kulaklıklar için farklı yorumlar geliyor. fischer silver bullet mi, phonak pfe mi, brainwavz m3 mü, hifiman re zero mu?
  • joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Soundmagic E30 ve Blue Ever Blue 866B

ilk mesaj güncellendi.

Not : Puanlamalara bakılırsa Soundmagic E30, fiyat / performans olarak iyi bir konumda görünüyor.
  • joker'in kafaüstü kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Soundmagic P30 ve Sony MDR-770LP

ilk mesaj güncellendi.
  • Herkese merhaba,

Bu hafta içinde ibraxi arkadaşımızdan 8gb sansa clip+ mp3 player aldım. Cihazdan memnunum ama yanında gelen kulaklıklar tabii ki ihtiyacımı karşılamıyor. Kulaklıklar konusunda çok fazla bilgim olmadığından sadece forumlardan takip ettiğim ve burada sizlerin tavsiyelerini okuduğum kadarıyla bir tercih yaptım ve kulak içi olarak audio technica cks90'da karar kıldım. Dinlediğim müzikler de ağırlıklı olarak reggae/dub, jazz, modern jazz, electronica vb.

Cks90 dışında bir de dışarda kullanmak için kafa üstü bir kulaklık almak istiyorum. Kulağı tam kaplayacak şekilde. Fiyat aralığı da yine aynı şekilde 150 TL'ye kadar olabilir sanırım. Bu kriterler göz önüne alındığında önerebileceğiniz marka ve modeller nelerdir acaba?

Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.