Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tragediest

audio technica cks70 mi yoksa brainwavz m3 mu ? bide accessoryjack ten alisveris yapanlariniz var mi bi sorun yasayan oldu mu??

Dinlediğiniz müzik tarzlarını yazarsanız öneri daha kolay gelir.

quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Bi gün mutlaka Sony MDR-EX1000'i alıcam, yurtdışından getirtemem sanırım, hepsisony'e baktım EX700 yolda diyor ama 1000'i göremedim, getirtmiycekler belkide. Dinamik kulaklık delisi biri olarak, SM3 kalitesinde basslı bi kulaklık çıkdı sonunda.

EX1000'e o kadar para verilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Orijinalden alıntı: tragediest

audio technica cks70 mi yoksa brainwavz m3 mu ? bide accessoryjack ten alisveris yapanlariniz var mi bi sorun yasayan oldu mu??

Dinlediğiniz müzik tarzlarını yazarsanız öneri daha kolay gelir.

quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Bi gün mutlaka Sony MDR-EX1000'i alıcam, yurtdışından getirtemem sanırım, hepsisony'e baktım EX700 yolda diyor ama 1000'i göremedim, getirtmiycekler belkide. Dinamik kulaklık delisi biri olarak, SM3 kalitesinde basslı bi kulaklık çıkdı sonunda.

EX1000'e o kadar para verilmez

blues-jazz-indie-ska-reggae-rock-elektronik turunde muzikler dinliyorum. bide brainwavz m2 de olabilir diye dusunuyorum ama ustune az bi para daha koyarim cks70 alabilirim siz ne dusunuyosunuz?muzik calar olarak ipod video 5.nesil 30gb olandan kullaniyorum

• takipteyim
  • Custom yaptıramam ama param var diyenler, EX1000 den pişman olmazsınız.. Bence ses puanı SM3 ün 9.5, EX1000 in 9.6 veya en az 9.5 olmalıydı.. Customları bu listeye sokarsanız şimdiki puanları normal denebilir..
    O kadar para verilir mi, verilmez mi konusu ise tamamen tercih meselesi..

Edit:
    @expander_
    EX1000 i baslı sınıfta düşünme dostum.. Dengeli sınıfa daha yakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortress34 -- 20 Ağustos 2011; 12:43:40 >
  • yuh aldınmı ex1000 :)

Aga sen beğendin mi? sm3 kadar bile bası yokmu yoksa yaw? :(
  • heheh aldım evet..

Kesinlikle çok beğendim.. Sony sonunda adam gibi bir kulaklık yapabilmiş..
    Custom yaptırana kadar 1 tane sm3 ve Ex1000 i hep elimde tutucam..
    Bas konusunda net cevap verebilmek için az önce ikisini de denedim..
    sm3 bası az bir miktar daha fazla veriyor bilgine..
  • arkadaşlar bu iki kulaklık nasıldır ? Ve çengelli kulaklıklar rahat oluyormu ses kalitesi nasıl?

Sony MDR-Q68LW Kulaklık
    Sony MDR-V150 Kulaklık
    PHILIPS SHS 4700 KULAKLIK ,ÇENGELLİ

şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

heheh aldım evet..

Kesinlikle çok beğendim.. Sony sonunda adam gibi bir kulaklık yapabilmiş..
    Custom yaptırana kadar 1 tane sm3 ve Ex1000 i hep elimde tutucam..
    Bas konusunda net cevap verebilmek için az önce ikisini de denedim..
    sm3 bası az bir miktar daha fazla veriyor bilgine..

Anlaşıldı bende custom yaptırana kadar Radius ile devam edicem, Sonyden çok ümitliydim, Sm3 seviyesinde olup basslı bi kulaklık duyamıycak bi süre daha bu kulaklar :)
  • ipod touch kullanıyorum ve kötü cx200 biraz güzel ses vermeye başladı, CKS90 ı araştırıyorum haftaya kadar bakalım birde deneme fırsatım olursa çok ii olacak. Bol baslı sağlam bir kulaklık ihtiyacım var
  • quote:

Custom yaptıramam ama param var diyenler, EX1000 den pişman olmazsınız.. Bence ses puanı SM3 ün 9.5, EX1000 in 9.6 veya en az 9.5 olmalıydı.. Customları bu listeye sokarsanız şimdiki puanları normal denebilir..

Edit:
    @expander_

Tekrar hayırlı olsun ,sony için ayrıntılı bir inceleme ve karşılaştırma yapmayı düşünüyormusun belkide yapmışsındır ben atlamışımdır?

Türk kulaklık camiasının en son istediği şey senin custom kulaklığa geçiş yapacak olman olsa gerek.Hasanın mola vermesi seninde customdan sonra universaller ile doğal olarak ilgilenmiyecek olman yerli sermaye ile ülkeye kazandırılan bu kulaklıkların bizden olan yorumlarından mahrum kalacağız anlamınada geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 21 Ağustos 2011; 13:18:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

quote:

Custom yaptıramam ama param var diyenler, EX1000 den pişman olmazsınız.. Bence ses puanı SM3 ün 9.5, EX1000 in 9.6 veya en az 9.5 olmalıydı.. Customları bu listeye sokarsanız şimdiki puanları normal denebilir..

Edit:
    @expander_

Tekrar hayırlı olsun ,sony için ayrıntılı bir inceleme ve karşılaştırma yapmayı düşünüyormusun belkide yapmışsındır ben atlamışımdır?

Türk kulaklık camiasının en son istediği şey senin custom kulaklığa geçiş yapacak olman olsa gerek.Hasanın mola vermesi seninde customdan sonra universaller ile doğal olarak ilgilenmiyecek olman yerli sermaye ile ülkeye kazandırılan bu kulaklıkların bizden olan yorumlarından mahrum kalacağız anlamınada geliyor...

Teşekkür ederim dostum..
    Henüz inceleme yapamadım, bu aralar hiç fırsatım olmuyor.. Bir ara izlenim aktarmak amacıyla kısa bir konu açmaya çalışıcam..

Aslına bakarsan incelenecek/alınacak pek kulaklık da kalmadı an itibariyle..
    İyi kulaklıkların çoğunun incelemesi bulunuyor..
    Ex1000 i de eklersem tamam olacak gibi birşey..

• quote:

quote:

quote:

Edit:
    @expander_

Teşekkür ederim dostum..
    Henüz inceleme yapamadım, bu aralar hiç fırsatım olmuyor.. Bir ara izlenim aktarmak amacıyla kısa bir konu açmaya çalışıcam..

Haklısın , Dostum...
    İnşallah bir gün senden jh18 yorumuda okurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 22 Ağustos 2011; 18:17:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Edit:
    @expander_

Teşekkür ederim dostum..

Haklısın , Dostum...
    İnşallah bir gün senden jh18 yorumuda okurum.

Eyvallah, şu an gözüm ES5 de ama bakalım kısmet, daha tam karar vermedim..

• Hayırlısı olsun...
  • merhaba arkadaşlar, kulaklık piyasasına yabancıyım ve bi konuda yardımınızı isteyecektim. şuana kadar evde müzik dinlemek için philips hp800 kullandım

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

internette araştırdığım kadarıyla hp800 pek sevilen bi model değil gibi ama ben ses kalitesinden çok memnunum. dış ortamda ise sony nin heryerde satılan şu klasik kulaklığını kullanırdım:

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

tabi hp800 den sony ye geçince belirgin bir kalite farkı oluyo, hp800 de duyabildiğim birçok ayrıntı sony de yokolup gidiyo ve saman gibi geliyo ses insana.

geçen gün arkadaşım sony kulaklığımı bozdu ve bende hp800 ile aradaki ses kalitesi farkını kapatmak için kaliteli bi kulaklık alayım diyorum. bu piyasaya çok yabancıyım, biraz araştırdım ve Sennheiser cx980 modeli gözüme iyi göründü. frekans bandı 24khz e kadar çıkıyor empedansı ise 32ohm. benim hp800'ün frekans bandı 28khz e kadar görünüyo internette, empedansı da 32ohm. böylece aradaki farkı biraz kapatırım diyorum. fiyatı metan da 207TL ama stok sonu yani stok sonu ürünü olduğu için problemli olabilirmi diye düşünmüyorum da değil. ne dersiniz?

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

ekleme: ne tarz müzik dinlersin derseniz genelde rock tarzı dinlerim, bazen de hafifden metal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Ağustos 2011; 12:47:23 >

• joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Xears CP100iP ve Xears TD-III v2

ilk mesaj güncellendi.
  • Philips in O'neill serisi çok ei diye duydum bende alacam bitane kafaüstü oneill kulaklık. ses kalitesi aman aman ei değil ama görüntü, kullanım ve rahatlığı süpermiş. Piyasadaki en rahat kafaüstü kulaklık diyolar yabancı forumlarda (kafaüstü kulaklıklarda rahatlık ses kalitesinden daha önemli zira bir zaman sonra kulağı acıtan bir kulaklık biçbir işe yaramaz). Ses kalitesi aman aman deilmiş ve sesi fazla çıkmıyormuş yinede yeterliymiş. Malzeme kalitesi süper pilastiği normal pilastikten 6 kat daha dayanıklı. Sporcular için geliştirilmiş o yüzden esnek ne sağlan kafa üstü düşsende alet tınlamıyor zaten snowboard ve kaykaycılar aletinin reklam yüzü. aletin dizaynı ise bana göre 10 numara. resimlerine internetten bakın süper cihaz alıcam ben

burayada Philips O'Neill THE STRETCH SHO9560 adlı ürünün ses kalitesi hakkında bilgi konusa süper olur. aleti cidden alacambayramdan sonra baya bir araştırmasınıda yaptım ama dh forumdan da yararlanam dedim

• hacılaaarrrrr yokmu Philips O'Neill THE STRETCH SHO9560 kullanan? ses kalitesi nasıl çok merak ediyorum. ingilizce sitelerden okuma yaptım ama bide kendi dilimden yorum okumak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Audio-Technica ATH-CKS90 Solid Bass Kulaklık, alıcam gibi görünüyor yanın ada Sandisk Sansa Clip+. İsteklerimi karşılayacak diye düşünüyorum.
  • joker'in kafaüstü kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Marshall Major ve Urbanears Plattan

ilk mesaj güncellendi.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.