Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de kulaklik tavsiyesi alacaktim. Bir onceki kulakligim CKS90 idi daha doyamadan kaybettim. Simdi yeni bir kulaklik almayi dusunuyorum, Westone 1 ve Shure SE215 i gozume kestirdim. Aslinda CKS90 in bir gomlek ustu biseyler alayim diyordum yani yeni alacagim kulaklik CKS90 dan farkedilir sekilde iyi olsun istiyorum. Ne dersiniz ne onerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

BrookStone Clear Dual Drive kulaklığın görünümüne baktığımız zaman ister istemez çakma DDM2 izlenimi uyandırıyor. Kablo ve jak dışında tasarımı aynen kopyalamışlar. Fakat bunun yanında mid ağırlıklı çift dinamik sürücülü çok başarılı bir kulaklık.

ClieOS'un 5 üzerinden değerlendirme yaptığı listesinde 4.3 puan almış ve 60 $'lık fiyatıylada fiyat/performans ürünü olmaya aday. Ama işin kötü tarafı BrookStone firması sadece Amerika içerisine sevkiyat yapıyor. Farklı firmalar tarafından satışa çıkarılmadığı sürece bu güzel kulaklığı sadece Amerikada ikamet eden müzik severler satın alabilir.

ClieOS bu kulaklığı DDM1'e benzetmiş. Fiyatı DDM1'in 1/3'ü ama ses kalitesi %90 oranında aynıymış. Açıkçası benim de bu kulaklığa kanım ısındı. Ipod shuffle 3g'nin kendi kulaklığı olmadığı için ek aparatla kullanıyordum. Bu kulaklığı alırsam baya rahatlatır beni ama mid ağırlıkı bir kulaklıkmış. Bende de Sleek Audio SA6 var sesleri benzerse gereksiz olur. Basları SA6'dan fazla mıdır acaba bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: by_ram

Merhaba arkadaslar,
    Ben de kulaklik tavsiyesi alacaktim. Bir onceki kulakligim CKS90 idi daha doyamadan kaybettim. Simdi yeni bir kulaklik almayi dusunuyorum, Westone 1 ve Shure SE215 i gozume kestirdim. Aslinda CKS90 in bir gomlek ustu biseyler alayim diyordum yani yeni alacagim kulaklik CKS90 dan farkedilir sekilde iyi olsun istiyorum. Ne dersiniz ne onerirsiniz?

Dediğiniz kulaklıkların sesi CKS90 ile alakasız. CKS90'dan sonra çok cılız(bassız) gelebilir sesleri armatür sürücülü oldukları için. Sizin istedikleriniz nelerdir kulaklıktan? Bas mı daha önemli tiz mi vs vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Merhaba arkadaslar,

Dediğiniz kulaklıkların sesi CKS90 ile alakasız. CKS90'dan sonra çok cılız(bassız) gelebilir sesleri armatür sürücülü oldukları için. Sizin istedikleriniz nelerdir kulaklıktan? Bas mı daha önemli tiz mi vs vs?

Aslinda kulakliktan tam olarak ne bekledigimi de bilmiyorum desem yeridir. Her tur muzigi dinlerim ve herhangi bir unsurun digerinden ustun olmasini istemem. Basin veya tizin birbirlerinden iyi olup digerini gecmesinden ziyade hepsinin dengeli ve net oldugu bir kulaklik ariyorum. Camur gibi gibi bir ses degil, tum enstrumanlari ayri ayri ayirt edebilecegim netlikte bir ses istiyorum. Ust sinif kulakliklari denemedim hic dolayisiyla bu ise verdigim para arttigi zaman neyle karsilasacagimi da bilmiyorum ve merak ediyorum. Dolayisiyla CKS90 dan daha ust sinif ve dengeli bir kulaklik ariyorum.

Tesekkurler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Merhaba arkadaslar,

Aslinda kulakliktan tam olarak ne bekledigimi de bilmiyorum desem yeridir. Her tur muzigi dinlerim ve herhangi bir unsurun digerinden ustun olmasini istemem. Basin veya tizin birbirlerinden iyi olup digerini gecmesinden ziyade hepsinin dengeli ve net oldugu bir kulaklik ariyorum. Camur gibi gibi bir ses degil, tum enstrumanlari ayri ayri ayirt edebilecegim netlikte bir ses istiyorum. Ust sinif kulakliklari denemedim hic dolayisiyla bu ise verdigim para arttigi zaman neyle karsilasacagimi da bilmiyorum ve merak ediyorum. Dolayisiyla CKS90 dan daha ust sinif ve dengeli bir kulaklik ariyorum.

Tesekkurler.

İmzamdaki CK90 PRO'ya bakabilirsiniz. Aman çoğu kişinin yaptığı gibi CKS90 ile karıştırmayın.

Kulaklığı biraz araştırırsanız siz de bana hak vereceksiniz.

• @ğ.

tavsiye icin tesekkurler. Ben de simdi birkac model arastiriyordum aralarinda bu da vardi. hocam bir de CKM90 diye birsey var. Bunlarin empedanslari yuksek, bunun ne gibi bir etkisi olacaktir. empedansla ilgili seyler okumustum ancak kafamda tam yer etmedi acikcasi.
    hmm mesela ckm99 varmis bir de ki bunun empedancei dusuk diger degerleri de iyi. Tabi sayilara bakarak kulaklik almak da ne kadar dogrudur...
  • quote:

@ğ.

tavsiye icin tesekkurler. Ben de simdi birkac model arastiriyordum aralarinda bu da vardi. hocam bir de CKM90 diye birsey var. Bunlarin empedanslari yuksek, bunun ne gibi bir etkisi olacaktir. empedansla ilgili seyler okumustum ancak kafamda tam yer etmedi acikcasi.
    hmm mesela ckm99 varmis bir de ki bunun empedancei dusuk diger degerleri de iyi. Tabi sayilara bakarak kulaklik almak da ne kadar dogrudur...

Audio Technica'nın İEM'lerinde empedansa pek bakmayın, sorunsuz performas alırsınız.

CKM90'ı dinlemediğim için bişey diyemeyeceğim.

CKM99'da sibilance sıkıntısı var, parça seçen bir kulaklık ve eğer iPod ses karakterinde bişeyde kullancaksanız hiç tavsiye etmem. Sesi detaylıdır, bassları güçlüdür dinamik olduğundan, koyu karakterde sesi vardır. ses rengi herkesin beğenebileceği bir karakterde değil ki CKS90'dan sonra CKM99'u beğenmezsiniz.

Aynı puanı almasına rağmen CK90PRO bana göre daha iyi. Hiçbir şekilde sibilance yok. Sesi detaylı, tizler çok iyi ve kulak tırmalamıyor. "Titanium" nickli arkadaşa gönderdim denemesi için, isterseniz ona da danışabilirsiniz.

• SONY MDR EX50LPB hakkında bilgisi olan yok mu?

KULAKLIK TERCİH REHBERİ
  • kafa üstü kulaklık listesinde beyerdynamic 1 sennheiser 2 audio technica 3 olarak gözkmetke almak istiyorm 3nden brini bu kulaklıkların. kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilirler mi birinin diğerinden üstün yanları var mıdır? rahatlık taşınablrlik ses bas vs
  • 2. sıradaki Sennheiser hd25 1-II bende var hocam yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.Çok dengeli bir kulaklık olarak buluyorum daha önce kullandığım kulaklıklara göre.Portable kulaklıklarda en iyilerinden biri. Yalıtımı ve rahatlığı da çok iyi. Beyer ve M50 ile karşılaştırma yapamıyorum bizzat kendim denemediğim için.
    İstanbul buluşmasına gelmiş olsaydınız deneme şansınız olabilirdi D

M50 nin inceleme linki;

http://forum.donanimhaber.com/m_46954291/tm.htm
  • Brainwavz M1 kullanan var mı nasıldır ??
  • Sennheiser CX200 Street II kullanan varmı? İPod Shuffle için düşünüyorum. Birde Creative EP630 var yarı fiyatına. İkisi arasında çok fark var mıdır? Yada başka ne önerebilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

2. sıradaki Sennheiser hd25 1-II bende var hocam yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.Çok dengeli bir kulaklık olarak buluyorum daha önce kullandığım kulaklıklara göre.Portable kulaklıklarda en iyilerinden biri. Yalıtımı ve rahatlığı da çok iyi. Beyer ve M50 ile karşılaştırma yapamıyorum bizzat kendim denemediğim için.
    İstanbul buluşmasına gelmiş olsaydınız deneme şansınız olabilirdi D

M50 nin inceleme linki;

http://forum.donanimhaber.com/m_46954291/tm.htm

tüh keşke gelseymişim hocam gerçekten çok kararsız kaldım 3 kulaklığıda beğeniyorum ama birini alacağım haliyle keşke deneme şansım olsa 3 ünüde almadan önce
    bu arada link için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Prince -- 17 Eylül 2011; 21:57:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutluVaka

Sennheiser CX200 Street II kullanan varmı? İPod Shuffle için düşünüyorum. Birde Creative EP630 var yarı fiyatına. İkisi arasında çok fark var mıdır? Yada başka ne önerebilirsiniz?

Sennheiser CX200 Street II kullanıyorum ve fiyatına göre yeterli ses veriyor fakat benim gibi bası ve gürültüyü seviyorsanız sizi kesmeyebilir, ben kulaklığı aldım ama pişmanım. Kimisi çok övüyor kimiside benim gibi çok sövüyor. Tamamen zevk meselesi, ben basları hissedemiyorum kulaklıkta. Yüksek sesi bozulmadan verebilen bir kulaklık. Daha efilli anlatım yapabilmek isterdim ama ben daha yolun başındayım. Saygılar

• cx200 icin gereginden fazla "efilli" bile olmus..
  • Arkadaşlar ;

Clip+ almaya karar verdim ama ;

Elimde şuan Sony MDR-EX300SL var [ Forumdan Yahya abiden almıştım ]

Bu kulaklık yerine Brainwavz M1 almayı düşünüyorum..
    Ama sizce Brainwavz'a bu kulaklık yerine 44$ vermeye değer mi ?

Clip+ ' yı kesin alıcam ama kulaklık konusunda kararsız kaldım sizce ne yapayım ?

Clip+ MDR-EX300SL

Clip+ Brainwavz M1

Hangisi ??
  •  KULAKLIK TERCİH REHBERİ
    MEElectronics HT-21 'ime kavuştum sonunda. Gerçekten çok başarılı övgüyü hak ediyor herkese tavsiye ederim. Tek kusuru kafa bandının biraz kısa olması, veya benim kafam büyük bilmiyorum artık :P
  • Hayırlı olsun,ses karakterini merakettim doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtdzdr

Arkadaşlar ;

Clip+ almaya karar verdim ama ;

Elimde şuan Sony MDR-EX300SL var [ Forumdan Yahya abiden almıştım ]

Bu kulaklık yerine Brainwavz M1 almayı düşünüyorum..
    Ama sizce Brainwavz'a bu kulaklık yerine 44$ vermeye değer mi ?

Clip+ ' yı kesin alıcam ama kulaklık konusunda kararsız kaldım sizce ne yapayım ?

Clip+ MDR-EX300SL

Clip+ Brainwavz M1

Hangisi ??

o arkadaşın sattığı kulaklıkların ses kalitesi iyi ama orjinal değil
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.