Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: icarus06

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtdzdr

Arkadaşlar ;

Clip+ almaya karar verdim ama ;

Elimde şuan Sony MDR-EX300SL var [ Forumdan Yahya abiden almıştım ]

Bu kulaklık yerine Brainwavz M1 almayı düşünüyorum..
    Ama sizce Brainwavz'a bu kulaklık yerine 44$ vermeye değer mi ?

Clip+ ' yı kesin alıcam ama kulaklık konusunda kararsız kaldım sizce ne yapayım ?

Clip+ MDR-EX300SL

Clip+ Brainwavz M1

Hangisi ??

o arkadaşın sattığı kulaklıkların ses kalitesi iyi ama orjinal değil

Clip+ Fischer Audio Eterna almaya karar verdim ama hiç bir yerde stokta yok yakın zamanda gelir mi acaba ?

• sahne derinliği isteyenlere phiaton ps 200 tavsiye ederim.
  • Şu kulaklık nasıl sizce?

http://tr.akg.com/product-detail-tr/k350wht.html

Bir de Ankara'da nereden bulunur? Fiyat aralığı nedir?
  • Yurtdışı fiyatı 70 doları geçmeyen bi kafaüstü kulaklık arıyorum. Bu fiyata alınabilcek, öncelik sırasına göre; izolasyon, ses kalitesi, konfor ve taşınabilirlik açısından en iyi kulaklığı önerirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 20 Eylül 2011; 17:20:18 >
  • Arkadaşlar, bass müzik dinleyenler için JVC'nin Extreme Explosives serisinin kulak içi modelini şiddetle tavsiye ediyorum. Bugün bütün gün boyunca test etme imakanım oldu. Ben şimdiye kadar hiç bu kadar iyi basslara sahip kulakiçi kulaklık görmemiştim. Normalde kulakiçilerin zaten bassları ortalamanın üstünde olur ama bu çok değişik!

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

bu da yanında verdikleri kutu,

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

Extreme Explosives serisinin diğer modelleri,

KULAKLIK TERCİH REHBERİ
     KULAKLIK TERCİH REHBERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garen Yöndem -- 21 Eylül 2011; 18:26:43 >

• joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Fischer Audio FA-788 ve Skullcandy Smokin'

ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, DUNU Trident ve DUNU Hephaes

ilk mesaj güncellendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 27 Eylül 2011; 13:51:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dESiLVer

joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Fischer Audio FA-788 ve Skullcandy Smokin'

ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, DUNU Trident ve DUNU Hephaes

ilk mesaj güncellendi.
    edit: mesaj silinebilir, yanlışlık olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 22 Eylül 2011; 20:48:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

Arkadaşlar, bass müzik dinleyenler için JVC'nin Extreme Explosives serisinin kulak içi modelini şiddetle tavsiye ediyorum. Bugün bütün gün boyunca test etme imakanım oldu. Ben şimdiye kadar hiç bu kadar iyi basslara sahip kulakiçi kulaklık görmemiştim. Normalde kulakiçilerin zaten bassları ortalamanın üstünde olur ama bu çok değişik!

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

KULAKLIK TERCİH REHBERİ
     KULAKLIK TERCİH REHBERİ

Ülkemizde bulabiliyor muyuz bu kulaklıkları?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Arkadaşlar, bass müzik dinleyenler için JVC'nin Extreme Explosives serisinin kulak içi modelini şiddetle tavsiye ediyorum. Bugün bütün gün boyunca test etme imakanım oldu. Ben şimdiye kadar hiç bu kadar iyi basslara sahip kulakiçi kulaklık görmemiştim. Normalde kulakiçilerin zaten bassları ortalamanın üstünde olur ama bu çok değişik!

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

KULAKLIK TERCİH REHBERİ

KULAKLIK TERCİH REHBERİ
     KULAKLIK TERCİH REHBERİ

Ülkemizde bulabiliyor muyuz bu kulaklıkları?

Ben yurtdışından aldım. Türkiyede olmadığını tahmin ediyorum çünkü JVC pek aktif değil Türkiye pazarında.

• guzel bir paylasim ve tartisma,,
    en iyi kulaklik kisisel bir yaklasim aslinda. insan aradigi sese odaklanmali. ne duymaya ihtiyaci varsa ona gore satin almali. zaten kulaklik isi garip. kulaklik hafif temastan ayrilsin ya da yer degistirsin mikrometre olarak ses degisiverir. butun marifet kulakligi kullanabilmekte guzel bir ses ayari ile. dusuk seviye bir kulaklik bile muzigi bilenin elinde canavar olabilir. yeter ki duymak istedigi sese odaklansin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotech3 -- 22 Eylül 2011; 21:06:16 >
  • quote:

Ben yurtdışından aldım. Türkiyede olmadığını tahmin ediyorum çünkü JVC pek aktif değil Türkiye pazarında.

Ülkemize gönderim yapan site de yok halihazırda, anca Brainwavz alabileceğiz alternatifimiz yok bizim. Teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Yurtdışı fiyatı 70 doları geçmeyen bi kafaüstü kulaklık arıyorum. Bu fiyata alınabilcek, öncelik sırasına göre; izolasyon, ses kalitesi, konfor ve taşınabilirlik açısından en iyi kulaklığı önerirseniz sevinirim.

Tavsiye verebilcek biri yok mu?
  • Arkadaşlar kulaklık tavsiyesi isteyeceğim en iyi yer sanırım burası :)

35-40 TL ye kadar bassları iyi kulağı yormayacak kaliteli bir kulaklık istiyorum yardımcı olurmusunuz.

Kulak üstü istemiyorum. kulak içi istiyorum ama kulağın tam içine giren ucu silindir ( ismini bilmiyorum :) olanlar sanırım kulağı yorar ve pahalı biraz, o yüzden standart olsun kulağı yormasın basslar iyi olsun yeterli :) simetrik , a.simetrik kablo hakkında hangisi daha iyidir bilmiyorm çokta önemli değil

aklımda mx 360 var ama başka önerilerinizide bekliyorum..
  • quote:

Sesi nasıl peki? Tarif eder misiniz biraz, baslar iyi anladığım kadarıyla ama sesi çok boğuyor mu? Tiz ve midler nasıl?
  • valla o fiyata sony mdr-e930mm tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Sesi nasıl peki? Tarif eder misiniz biraz, baslar iyi anladığım kadarıyla ama sesi çok boğuyor mu? Tiz ve midler nasıl?

Tizleri biraz boğduğunu söyleyebilirim ama midlerde pek sorun görmedim ben.

• arkadaşlar 100 tl civarına kulaklık almak istiyorum. cx 280 110 tl yanılmıyorsam ve bugün vatan'da 120 tl cx 300 var. cx 280 kağıt üstünde daha iyi görünüyor. bir önceki kulaklığım cx 200'dü. başka önerisi olan olursa beni çok mutlu eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotech3

guzel bir paylasim ve tartisma,,
    en iyi kulaklik kisisel bir yaklasim aslinda. insan aradigi sese odaklanmali. ne duymaya ihtiyaci varsa ona gore satin almali. zaten kulaklik isi garip. kulaklik hafif temastan ayrilsin ya da yer degistirsin mikrometre olarak ses degisiverir. butun marifet kulakligi kullanabilmekte guzel bir ses ayari ile. dusuk seviye bir kulaklik bile muzigi bilenin elinde canavar olabilir. yeter ki duymak istedigi sese odaklansin..

sallama japon niyazi ne olu japonyadan kulaklık işi ex1000 getirmiyecenmi
  • Dışarıya ses vermeyen bilgisayar kulaklığı alıcam tavsiyeleriniz nelerdir.Yurtta kaldığım için dışarı ses vermemesi önemli 120-130 liraya kadar
  • diğer konuya yazdım buraya da yazayım, yurtdışından caydık arkadaşlar, cx 200 street, cx 300 precision , cx 280 ve cx 281 seçeneklerimiz var, bunlardan hangisini önerir siniz? Tabi brainwavz m1 falan bulursak tercihimiz o yönde olacak büyük ihtimal, onu da bulmak zor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.