Bildirim
KULAKLIK TERCİH REHBERİ (24. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Fischer Audio Tandem ve HiSoundAudio Crystal
joker'in kafaüstü kulaklık incelemesine 1 kulaklık daha eklendi, Audio-Technica ATH-ES10
ilk mesaj güncellendi. -
300, çok zorlarsak 400 tl civarına kulak içi olmak uzere ne onerirsiniz? Kablo kalitesi oldukça önemli benim icin. Genellikle rock/metal tarzı dinliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel konu açtım takmadınız burada da cevaplamazsanız ayıp edersiniz
şimdi orayı ctrl+v yapıyorum;
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır Cowon d2 kullanıyorum ve yanında sennheiser mx370 kullanıyordum fakat daha kaliteli birşey almak istiyorum,sennheiser ın ie4 ünü almayı düşünüyorum,başka bir model öneriniz varmı? Fiyat limitim 160-170 tl. (mümkünse kulakiçi istiyorum) -
quote:
Orijinalden alıntı: buckethead®
300, çok zorlarsak 400 tl civarına kulak içi olmak uzere ne onerirsiniz? Kablo kalitesi oldukça önemli benim icin. Genellikle rock/metal tarzı dinliyorum.
RADIUS twf-21 olabilir.Techno fi de bir arkadaş satıyordu.Satım bölümüne girerseniz görebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: fosther
quote:
RADIUS twf-21 olabilir.Techno fi de bir arkadaş satıyordu.Satım bölümüne girerseniz görebilirsiniz.
Rock-Metal için uygun olmaz o kulaklık. -
Sennheiser in cx300 150 tl ,,, cx400 220 tl ,,, cx870 250 tl ,,, ie6 450 tl ,,, arasında FİYAT-PERFORMANS açısından hangisi daha iyi arkadaşlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar
Sennheiser in cx300 150 tl ,,, cx400 220 tl ,,, cx870 250 tl ,,, ie6 450 tl ,,, arasında FİYAT-PERFORMANS açısından hangisi daha iyi arkadaşlar?
Hiç biri.
Yurt dışı fiyatlarına ya da bu konunun ilk sayfasına bakarsanız anlarsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Siyah Nur
quote:
Orijinalden alıntı: fosther
quote:
RADIUS twf-21 olabilir.Techno fi de bir arkadaş satıyordu.Satım bölümüne girerseniz görebilirsiniz.
Rock-Metal için uygun olmaz o kulaklık.
Kulaklık dinamikmiş ben armatür sanmıştım.Neyse ayhan iem tecrübesi olan sensin .
-
Radius'u satan bendim çokdaan takas oldu o, Xbox slim aldım oyunlara akıyorum :)
Benim tavsiyem Phonak PFE, hem uygun 250tl civarı, hem ses kalitesi nerdeyse üst seviye kulaklıklara denk. -
joker in incelemesine hifiman RE272 eklenmiş.böylelikle incelenen kulaklık sayısı 200 oldu...RE272 ye 9.2 vermiş,fena değil...sony EX600 ü de incelenecekler listesine almış.bu aralar vsonic GR07 ile büyük rekabet içinde bu kulaklık.onu da merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 14 Ekim 2011; 11:21:09 > -
joker'in kulakiçi kulaklık incelemesine 1 kulaklık daha eklendi, HiFiMan RE272
ClieOS'un kulakiçi kulaklık incelemesine 2 kulaklık daha eklendi, Blue Ever Blue 866B Red ve Blue Ever Blue 868B Silver
ilk mesaj güncellendi. -
px100 2 en ucuz burada var bu sıte guvenılır mı ? dıgerlerıyle arasında 30 tl fark var
http://www.muzikreyonu.com/Sennheiser-PX-100-II-Kulaklik,PR-8511.html -
quote:
Orijinalden alıntı: icarus06
quote:
Orijinalden alıntı: robotech3
guzel bir paylasim ve tartisma,,
en iyi kulaklik kisisel bir yaklasim aslinda. insan aradigi sese odaklanmali. ne duymaya ihtiyaci varsa ona gore satin almali. zaten kulaklik isi garip. kulaklik hafif temastan ayrilsin ya da yer degistirsin mikrometre olarak ses degisiverir. butun marifet kulakligi kullanabilmekte guzel bir ses ayari ile. dusuk seviye bir kulaklik bile muzigi bilenin elinde canavar olabilir. yeter ki duymak istedigi sese odaklansin..
sallama japon niyazine olu japonyadan kulaklık işi ex1000 getirmiyecenmi
sallamiyoruz olum amme hizmeti bizimki
ya bu ayin 20 sinde ya da kasimin 20 sinde japonyaya gidecegim. soz ex1000 getirecegim. ama biraz tuzlu olabilir; biliyorsun japonya icin yapilan ve sadece japonyada satilan urunler, dunya piyasasinda satilan urunlerden cok daha yuksek kalitede. o yuzden daha pahali. sen kesenin agzini ac ne istersen getiririm :D faturasiyla beraber. senin birader memnun mu victor hp-sx505 ten.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: icarus06
quote:
guzel bir paylasim ve tartisma,,
en iyi kulaklik kisisel bir yaklasim aslinda. insan aradigi sese odaklanmali. ne duymaya ihtiyaci varsa ona gore satin almali. zaten kulaklik isi garip. kulaklik hafif temastan ayrilsin ya da yer degistirsin mikrometre olarak ses degisiverir. butun marifet kulakligi kullanabilmekte guzel bir ses ayari ile. dusuk seviye bir kulaklik bile muzigi bilenin elinde canavar olabilir. yeter ki duymak istedigi sese odaklansin..
sallama japon niyazine olu japonyadan kulaklık işi ex1000 getirmiyecenmi
sallamiyoruz olum amme hizmeti bizimki
ya bu ayin 20 sinde ya da kasimin 20 sinde japonyaya gidecegim. soz ex1000 getirecegim. ama biraz tuzlu olabilir; biliyorsun japonya icin yapilan ve sadece japonyada satilan urunler, dunya piyasasinda satilan urunlerden cok daha yuksek kalitede. o yuzden daha pahali. sen kesenin agzini ac ne istersen getiririm :D faturasiyla beraber. senin birader memnun mu victor hp-sx505 ten.
kulaklıklığın sesi çok güzelçok memnun kulaklıkla yatıp kalkıyo
-
kulakli[in basslarda cizirti vermesi durumunda garanti hemen yenisini veriyor mu
sennhiser px100 2 basslarda cizirti vermeye basladi alali 2 hafta oldu -
Ablam ay sonuna kadar Amerika'da.
Beats by Dre Studio modelini getirtmeyi planliyorum ama o sekilde kafa ustu ve ayni kalitede baska tercihleriniz var midir acaba? -
@rapBiTT
İlk sayfada kocaman tablo var.
Beats'in ses ve fiyat olarak konumu var.Hatta bir de genel olarak kalite puanı var.Bu puanın altında , üstünde 20 tane kulaklık var.Her şey ortada. -
Brainwavz M2 siparişimi geçtim arkadaşlar.Dengeli bir ses kararı verdim. Bakalım umarım pişman olmam. :) -
j-phonic K2 SP diye bir kulaklığı incelemiş joker.alet resmen listeyi dağıtmış.custom iem lerin altına 3.sıraya yerleşmiş,ses puanı 9.4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X