Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

Earsonics sanıyorum bir üst model için çalışıyordur ama bilinmez belki de çalışmıyor, "universal olarak çok iyi bir seviyedeyiz, daha iyisini isteyen varsa custom lardan buyursun" diyordur kimbilir..

Dikkatimi çeken şey yeni bir custom çıkarmaları hem de SM3 kasasını yeniledikten kısa bir süre sonra. Bu bende şüphe duymama neden oldu. Bu arada bu şahs-ı muhterem SM3'ü incelerken filtreli mi incelemiş filtresiz mi, aklıma düştü de bir sorayım dedim.

Dediğim gibi SM3 ün üzerine yeni birşey çıkartmak ihtiyacında değiller..
    Sadece kasa problemini çözdüler, gerisine hiç dokunmadılar bile..
    SM3 ü filtresiz incelememiştir yoksa konuda mutlaka bahsederdi bence..

Filtreli haliyle bu puani verdiyse filtresiz durumda sound puani yükselir. O zaman işler de liste de değişir. Ben de filtresiz hali bu diye düşündüm. bu bahsi geçen 2 sürücülü modelden daha iyi olacağını gösteriyor diyebilir miyiz, çünkü filtresiz de ses daha ayrıntılı, berrak geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

Merhaba arkadaşlar,
    150 tl civarında kulaklık almayı düşünüyorum benim için en önemli olanı bass, genelde rap, rock, pop dinliyorum.
    Listede doğru düzgün değerlendirme yapılmıyo demişsiniz, peki neye göre alıcaz?
    yardımcı olurmusunuz, teşekkürler, iyi forumlar..

İmzamdaki kulaklığa bakabilirsiniz.
  • Önenebileceğiniz başka kulaklık varmı arkadaşlar?
  • quote:

Önenebileceğiniz başka kulaklık varmı arkadaşlar?

Bence yukarıdakini kaçırma senin istediğin ses karakterine de uyuyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Earsonics sanıyorum bir üst model için çalışıyordur ama bilinmez belki de çalışmıyor, "universal olarak çok iyi bir seviyedeyiz, daha iyisini isteyen varsa custom lardan buyursun" diyordur kimbilir..

Dikkatimi çeken şey yeni bir custom çıkarmaları hem de SM3 kasasını yeniledikten kısa bir süre sonra. Bu bende şüphe duymama neden oldu. Bu arada bu şahs-ı muhterem SM3'ü incelerken filtreli mi incelemiş filtresiz mi, aklıma düştü de bir sorayım dedim.

Dediğim gibi SM3 ün üzerine yeni birşey çıkartmak ihtiyacında değiller..
    Sadece kasa problemini çözdüler, gerisine hiç dokunmadılar bile..
    SM3 ü filtresiz incelememiştir yoksa konuda mutlaka bahsederdi bence..

Filtreli haliyle bu puani verdiyse filtresiz durumda sound puani yükselir. O zaman işler de liste de değişir. Ben de filtresiz hali bu diye düşündüm. bu bahsi geçen 2 sürücülü modelden daha iyi olacağını gösteriyor diyebilir miyiz, çünkü filtresiz de ses daha ayrıntılı, berrak geliyor.

Evet katılıyorum, filtresiz haliyle j-phonic den iyi olduğunu düşünebiliriz..

• quote:

quote:

Benim için görsellikte önemli, onun tipi pek hoşuma gitmedi.. Brainwavz M2, M3, DUNU DN-16, Monster Turbine pro gold vs... Gibi kulaklıklar hoşuma gidiyor, ama özelliklerini çok iyi bilmiyorum, yukarıdaki kulaklığın özelliklerinde 150 tl civarında tavsiyede bulunursanız, çok memnun olurum
  • quote:

quote:

quote:

Benim için görsellikte önemli, onun tipi pek hoşuma gitmedi.. Brainwavz M2, M3, DUNU DN-16, Monster Turbine pro gold vs... Gibi kulaklıklar hoşuma gidiyor, ama özelliklerini çok iyi bilmiyorum, yukarıdaki kulaklığın özelliklerinde 150 tl civarında tavsiyede bulunursanız, çok memnun olurum

Turbine pro goldu o fiyatlara bulamazsın m3 ve m2ye gelirsek m2 daha basslı bir kulaklık ve diğer sesleride iyi veriyor. Ben m3ü seviyorum midleri daha güzel ve sahnesi daha geniş. M2nin bassları bazen bana fazla geliyordu ancak senin dinlediğin tarza m2 daha iyi gider diye düşünüyorum Dunu yu hiç dinlemedim...

• Kulağın içinde kayboluyo PR401 ufacık bişi. Aldanmayın dış görünüşe, önemli olan iç güzelliği.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,
    150 tl civarında kulaklık almayı düşünüyorum benim için en önemli olanı bass, genelde rap, rock, pop dinliyorum.
    Listede doğru düzgün değerlendirme yapılmıyo demişsiniz, peki neye göre alıcaz?
    yardımcı olurmusunuz, teşekkürler, iyi forumlar..

Xears TD-III Blackwood alınabilir, bass karakterlidir, dinlemesi eğlencelidir.
    Almanya ebay(.de) bulunabilir, satıcıya fiyatı düşük yazdırılıp, rahatça getirtilebilir.
  • Başka tavsiyesi olan varmı arkadaşlar, hem dış görünüşü güzel hemde içi güzel olan
    Bass ağırlıklı tabiki diğer seslerde önemli sahne geniş.. midler ve baslar uyumlu + 150 tl civarında kulaklık arıyorum
  • quote:

Başka tavsiyesi olan varmı arkadaşlar, hem dış görünüşü güzel hemde içi güzel olan
    Bass ağırlıklı tabiki diğer seslerde önemli sahne geniş.. midler ve baslar uyumlu + 150 tl civarında kulaklık arıyorum

Xears TD-III Blackwood bunun tipi hoşuna gitmedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran88

quote:

Başka tavsiyesi olan varmı arkadaşlar, hem dış görünüşü güzel hemde içi güzel olan

tipi iyi gibi ama istediğim kulaklıkmı, beni tatmin edermi.. okadar çok kulaklık varki insan kararsız kalıyo, fiyatlarda birbirine yakın, en doğru tercihi yapmak istiyorum, çünkü aldımmı uzun bir süre kullanacağım

• quote:

quote:

quote:

tipi iyi gibi ama istediğim kulaklıkmı, beni tatmin edermi.. okadar çok kulaklık varki insan kararsız kalıyo, fiyatlarda birbirine yakın, en doğru tercihi yapmak istiyorum, çünkü aldımmı uzun bir süre kullanacağım

Tipini beğendiysen eğer, diğer konular için sana tavsiye veren insanlara güvenmek zorundasın..

• sennhiser px100 ii 1. seviye sayarsak

bana şöyle 5. seviye bi kulaklık öneriverin

teşekkürler her zaman trance dinlerim , bass da önemli tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 17 Kasım 2011; 1:54:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

sennhiser px100 ii 1. seviye sayarsak

Max vereceğiniz fiyat da önemli burda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

sennhiser px100 ii 1. seviye sayarsak

Max vereceğiniz fiyat da önemli burda.

500ama gercekten fiyatini hakeden devrim yaratacak bi urun olmaliki o parayi vereyim

ayrica goruntu olarak guzel olmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 17 Kasım 2011; 12:15:34 >

• @KARAKAYA
    Kulaklığım yetiyo diyordun. Bence yetmemeye başladıkça yeni kulaklık arayışına gir...
  • 60-70 tl'ye kadar kulakiçi kulaklık önerebilir misiniz?
    Daha önce ep-630 , ex300sl önerildi.Ama vatan,bimeks vs. sitelerde ex3000sl bulamadım.Siz ne önerirsiniz hangi müzik türü için hangi kulaklık iyidir?
  • quote:

Bu adamın incelemeleri biraz tuhaf, listede daha iyi kulaklıklar alt sıralarda, çok fazla güvenmemek lazım, mesela W3'e totalde SM3'e göre daha fazla puan vermiş. Daha böyle birçok örnek var.

total puanlara göre sıralama yapıldığı için sıralamalar böyle oluyor.ses puanlarında zaten sm3, w3 ten iyi puan almış.sm3 ses kalitesi dışındaki konularda çok iddalı bir alet değil zaten.inşa kalitesi,aksesuarlar vs westone dan kötü.
  • quote:

@KARAKAYA
    Kulaklığım yetiyo diyordun. Bence yetmemeye başladıkça yeni kulaklık arayışına gir...

fazlasıyla yetiyo sonuçta amatörüm

ama bilmek isterim yani iyilerini gidip deneyeceğim o yüzden soruyorum
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.