Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceycey84x

Sennheiser MX880 aklımda bass ları nasıl sızce? cks90 kadar ıyımı bass ta?

Cks90 gibi bas odaklı bir kulaklıkla , earbud tipi ortalama bir kulaklık yarışamaz.
    Kulvarları çok farklı.
  • turkıyeden alınabılcek bır kulaklık onerebılırmısınız daha once yurtdısı sıtelerınden alısverıs yapmadım cekınıyorum bu konuda.cks90 satan yok sanırım tr de.sıtedede oem seklınde getıren var kutusuz.bass odaklı bır baska kulaklıkta olur butce 150 tl.
  • sansa clip+ ile birlikte cx200 II kullaniyorum uzun zamandir aslinda memnundum fakat daha basarili bi ürün alasim var..yetmiyor kulaklik artık ve sıkıldım bundan...
    bütçem 150 tl civari ve sifir alamyi dusunuyorum tavsiyeleriniz nelerdir

EDİT: biraz araştırdım brainwavz m4 ,m2,m3 ve alpha modellerinden birini almaya karar verdim..lakin emin olamadığım şey bass konusunda hangisinin daha tatmin edici olduğu..
    m3 ü şekil olarak çok beğendim fakat bass konusunda m4 den iyi değil deniliyor..kafamda bi şekil oluşmasına rağmen hala karar verebilmiş değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 10 Aralık 2011; 23:07:40 >
  • ie4 alınırmı arkadaslar bass lar nasıldır?
  • quote:

turkıyeden alınabılcek bır kulaklık onerebılırmısınız daha once yurtdısı sıtelerınden alısverıs yapmadım cekınıyorum bu konuda.cks90 satan yok sanırım tr de.sıtedede oem seklınde getıren var kutusuz.bass odaklı bır baska kulaklıkta olur butce 150 tl.

bugün bana Audio Eterna Rev 1 geldi geldi

sen araştır ama baslı diyorsan gerçekten aradığın kulaklık bu ...
    ben trance falan dinlerim, bas seven birisiyim ama bu kulaklığın bası bile bana fazla geldi diyebilirim :D volume daha yarıya almadığım halde :D

Audio Eterna rev1 ile ilgili bir kaç yorumlar.

"Çok rahat ve uzun süreli kullanımda rahatsızlık vermiyor. (Cks 70 ve 90 10 dakika sonra ağrıtıyordu kulağımı)"

"Kablo sert olmasına rağmen mikrofonik etki sıfır."

"Bass şiddeti olarak Cks70 ve 90’dan 1 birim geride ama bass kalitesi olarak onlardan 1 birim önde."

jokerın sitesinde bak, bir çok yerde incelemesi yapılmış, güzel bir sıralaması var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Juhziz- -- 12 Aralık 2011; 18:04:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silencio27

quote:

turkıyeden alınabılcek bır kulaklık onerebılırmısınız daha once yurtdısı sıtelerınden alısverıs yapmadım cekınıyorum bu konuda.cks90 satan yok sanırım tr de.sıtedede oem seklınde getıren var kutusuz.bass odaklı bır baska kulaklıkta olur butce 150 tl.

bugün bana Audio Eterna Rev 1 geldi geldi

sen araştır ama baslı diyorsan gerçekten aradığın kulaklık bu ...
    ben trance falan dinlerim, bas seven birisiyim ama bu kulaklığın bası bile bana fazla geldi diyebilirim :D volume daha yarıya almadığım halde :D

Audio Eterna rev1 ile ilgili bir kaç yorumlar.

"Çok rahat ve uzun süreli kullanımda rahatsızlık vermiyor. (Cks 70 ve 90 10 dakika sonra ağrıtıyordu kulağımı)"

"Kablo sert olmasına rağmen mikrofonik etki sıfır."

"Bass şiddeti olarak Cks70 ve 90’dan 1 birim geride ama bass kalitesi olarak onlardan 1 birim önde."

jokerın sitesinde bak, bir çok yerde incelemesi yapılmış, güzel bir sıralaması var ...

dun mediamarkette bakındım 2 urun ılgımı cektı bıde ındırım yaptılar 50 tl sızce?

http://www.beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5933&cat=2

http://www.accessoryjack.com/monster-jamz-high-performance-in-ear-headphones-chrome.html

• En fazla 250 Tl'ye kadar Brainwavz M2'den daha iyi bas ve tiz kalitesine sahip bir kulaklık önerebilir misiniz ?(CKS90 ve JVC HA-FXT90 bakındım ama gümrükten geçerler mi bilmiyorum.)
  • hacılar samsung galaxy s2 de dinlemek icin iyi bi kulaklık istiyorum çok bass takıntım yok açıkcası net berrak ses arıyorum. CX 200 street ll aklıma yatmıştı ama forumdaki yorumları düşününce yeniden düşünmeye başladım Önerilerinizi alıyım acil
  • Amazon klipsch S4 satılıyor 64 dolara. Alınır mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu fazla aşağılarda kalmış; yukarı..
  • Support
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Amazon klipsch S4 satılıyor 64 dolara. Alınır mı acaba?

Çok cazip değil, zaten ederi de aşağı yukarı o kadar bence.
  • Grado SR 80i nasıl bilinir buralarda??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Grado SR 80i nasıl bilinir buralarda??

İyi bilinir
  • 4-5 saatlik kullanımda kulağı rahatsız etmeyecek izalasyonu iyi bir kulaklık arıyorum. Maksimum 80TL arkadaşlar. Kulakiçi veya kafa üstü fark etmez ama dışarıda kullanılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Grado SR 80i nasıl bilinir buralarda??

İyi bilinir

2 adet kafa üstü ve 1 adet kulak içi Sennheiser'ım var (HD 201-HD 555-MX 760) ve artık bir Grado'ya geçme isteği oluştu lakin 80i'mi yada 125'mi olacağına henüz karar vermedim. Bu ikisinden birini kullananların da yorumlarını okumak isterim.

• sr60i verelim hemen
  • Sr80i kullandım ben bir dönem. Tavsiye ederim uygun fiyatlı bulursanız kaçırmadan alın. Fiyatını hakeden bir kulaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornography -- 26 Aralık 2011; 20:50:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

Sr80i kullandım ben bir dönem. Tavsiye ederim uygun fiyatlı bulursanız kaçırmadan alın. Fiyatını hakeden bir kulaklık.

Teşekkürler.
  • Kafaustu olarak aslinda Beyerdynamic DT 1350'yi gozume kestirmistim ama fiyatindan oturu biraz geri adim attim.
    Listenin ikinci sirasindaki Sennheiser HD 25-1 II'yi kestirdim gozume.
    Ozellikle Adidas versiyonu oldukca guzel duruyor.
    Ama biraz arastirinca bu kulakligin 3-4 cesidinin oldugunu gordum.
    Nedir acaba modelleri birbirinden farkli kilan?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.