Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
53
Favori
134.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rapBiTT

Kafaustu olarak aslinda Beyerdynamic DT 1350'yi gozume kestirmistim ama fiyatindan oturu biraz geri adim attim.
    Listenin ikinci sirasindaki Sennheiser HD 25-1 II'yi kestirdim gozume.
    Ozellikle Adidas versiyonu oldukca guzel duruyor.
    Ama biraz arastirinca bu kulakligin 3-4 cesidinin oldugunu gordum.
    Nedir acaba modelleri birbirinden farkli kilan?

Hd 25 1-II ile adidas aynı kulaklık. Bide hd 25 sp var onun ses kalitesi daha düşük deniyor. Hd 25 adidas türkiye de daha ucuz 1-II ye göre ve originals diye geçiyor. Metana mail atabilirsiniz fiyat için, her gün kura göre değişebiliyor
  • Herkese merhaba,
    Bilgili arkadaşlardan yardımına ihtiyacım var

Geçen sene teknoloji marketten Koss Portapro aldım, ancak bana uygun olmadığını anladım sanırım bass yoruyor yarım saatten fazla kullanamıyorum baş ağrısı yapıyor. Eski Creative Muvo basit mp3 oynatıcının bile orjinal kulaklığını sorunsuz kullanabiliyordum.

Kulaklıklarda Dynamic, Eloctrastatic yada Balanced Armature tipleri var bunların hangisi hangi müziğe gider yada vokal ve enstümanları net dinlemeye yardımcı olur. Genelde pop, rock , thm, konser kayıtları ve akustik müzik dinlerim.

Sitede kulaklık yorumları mevcut ancak kim hangi kulaklığı neye göre almalı, bunlar ucuz aletler değil deneyecek yerde yok. Arkadaşlar kulaklık tipleri ve müzik türlerini eşleştiren bir yorum yaparlarsa herkes faydalabilir. Özellikle kulak yormayan model önerisi bekliyorum.

Listedki F/P oranı yüksek bazı modellerden hangisini tavsiye edersiniz. Bütçe Maksimum 100 USD değecekse 150 USD

MEElectronics A151
    Akg K 324 P
    Shure SE215-K
    MEElectronics SP51-BK
    Etymotic Research MC5

şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: yeni.üye

Herkese merhaba,
    Bilgili arkadaşlardan yardımına ihtiyacım var

Geçen sene teknoloji marketten Koss Portapro aldım, ancak bana uygun olmadığını anladım sanırım bass yoruyor yarım saatten fazla kullanamıyorum baş ağrısı yapıyor. Eski Creative Muvo basit mp3 oynatıcının bile orjinal kulaklığını sorunsuz kullanabiliyordum.

Kulaklıklarda Dynamic, Eloctrastatic yada Balanced Armature tipleri var bunların hangisi hangi müziğe gider yada vokal ve enstümanları net dinlemeye yardımcı olur. Genelde pop, rock , thm, konser kayıtları ve akustik müzik dinlerim.

Sitede kulaklık yorumları mevcut ancak kim hangi kulaklığı neye göre almalı, bunlar ucuz aletler değil deneyecek yerde yok. Arkadaşlar kulaklık tipleri ve müzik türlerini eşleştiren bir yorum yaparlarsa herkes faydalabilir. Özellikle kulak yormayan model önerisi bekliyorum.

Listedki F/P oranı yüksek bazı modellerden hangisini tavsiye edersiniz. Bütçe Maksimum 100 USD değecekse 150 USD

MEElectronics A151
    Akg K 324 P
    Shure SE215-K
    MEElectronics SP51-BK
    Etymotic Research MC5

şimdiden teşekkürler

yeni üye güzel isim

dolgun ses için dinamikler daha uygun.bass sesleri armatürlerden daha kolay ve güçlü verirler genele göre konuşursak.yani senin zevkine armatür daha yakın bence.elektrostatikler ayrı dünya onları geçelim.

sana önericeğim en güzel kulaklık phonak pfe olur herhalde.sesi yorucu değil,basslar kulağı zorlamaz,sahne alanı geniş,tizler gayet seri ve yumuşak ve enstrüman ayrımı oldukça başarılı.dinlediğin türlere çok iyi gider.bazen bassları eksik bulabilirsin müziğe göre.ama sorun olacağını sanmıyorum.aşağıdaki linkten türkiyedeki yetkili satıcısından ürünü temin edebilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-phonak-audeo-pfe-kulaklik-siyah-mikrofonsuz-59226736/detay

• Eloctrostatic,

birkaç gündür marka ve modelleri inceliyorum Phonak'ı ilk kez gördüm. dikkate alacağım önerini sağolasın. linkteki ürün bu sanırım Audeo PFE 112 Perfect Fit
  • Phonak PFE aaaaal.
    Phonak PFE aaaaal.
    Phonak PFE aaaaal.
    Phonak PFE aaaaal.
    Phonak PFE aaaaal.
  • Arkadaş genellikle bas ağırlıklı kulaklıkları seçmiş.PFE sorun çıkarmasın?
    Gerçi PFE siyah filtre ve ekolayzır ile onların veremediği bası da verebilir.
  • Arkadaşlar cowon s9 ile kullanmak için hangi kulaklığı önerirsiniz..150 TL ye kadar bütçe..M2 düşünüyorum ama kararsızım.Sennheiser almayı düşünüyordum vazgeçtim..Metal hiç dinlemem..Genelde Sezen Aksu,Yalın,Bülent Ortaçgil tarzı dinlerim..Sesi gür versin yeter..çatlak patlak sesler geliyor benim kulaklıktan....Bir de film izliyorum..Effectleri iyi versin..
  • Efekt istiyosanız hiç uğraşmadan cx200 alın, yeterince uğultulu bi sesi var :) müzik için istiyosanız bu fiyat aralığında genelde brainwavz lar öneriliyor
  • PFE 012 ve 232 modelleri hifiheadphones.co.uk sitesinde en iyi 10 kulaklık arasında. 012 bass temelli.

Önerilen PFE 112 için ise iki ayrı fiyat var
    hifiheadphones sitesinde 119 USD
    kendi sitesinde 169 USD (39 USD'lık seti dahil)

PFE 112 single balanced PFE 232 ise dual balanced. single ve dual olması dinlemede ne fark yaratıyor.

• imkan olsaydı da birkaç kulaklığı takıp deneyebilseydik.. o zaman herkes kendine uygun olanı alır giderdi
  • quote:

PFE 012 ve 232 modelleri hifiheadphones.co.uk sitesinde en iyi 10 kulaklık arasında. 012 bass temelli.

PFE 112 single balanced PFE 232 ise dual balanced. single ve dual olması dinlemede ne fark yaratıyor.

119 sterlin, dolar değil. Arada epey fark var

• quote:

PFE 012 ve 232 modelleri hifiheadphones.co.uk sitesinde en iyi 10 kulaklık arasında. 012 bass temelli.

birinde çift sürücü var,diğerinde tek.sürücülerin bir tanesi woofer ya da tweeter görevi görüyor.diğeri ise tüm frekansları veriyor.modele göre değişiyor.piyasada 4 sürücüye kadar kulaklık var.westone 4 ve sony xba-4 modellerinde 4 balanced sürücü var.sony nin sürücülerinden bahsedersek 2 adet woofer,1 adet tweeter ve 1 adet full range sürücü var.

• Arkadaşlar merhaba. Daha önce de kulak-içi kulaklık denemiştim fakat kulağıma tam oturmadığı için rahatsız oldum.

Forumdaki soundmagic pl30 incelemesini de okudum ve yanında her boyda Rubber Sleeves ile geldiği için kulağıma uyan bir tane çıkar içinden diye düşünüyorum.

Şu modeli alabilirim diye düşünüyorum:http://www.houseofdap.com/soundmagic-e10-in-ear-professional.html

Genel olarak rock-progressive metal (ziller duyulacak)-enstrumental-blues tarzı müzikler dinliyorum. Gitar, vokal ve davul un net olması önemli anlayacağınız. Soundmagic e10 iyi midir? Ya da başka bir model derseniz maksimum 100 liraya kadar bir model önerebilir misiniz? Yurt dışından da alabilirim, kargoyla gönderebilecek bi siteden.

Teşekkürler şimdiden.

• Arkadaşlar SoundMagic E30 almaya karar verdim. Umarım Rock-Metal tarzı müzikleri için uygundur, çok fazla bass sevmiyorum. Bakalım ne olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metuserkan -- 28 Aralık 2011; 16:49:44 >
  • Sansa clip ve prige ikilisini kullaniyorum gayet memnunum ,deneyin pisman olmayacaksiniz.vay be bu fiyatta bu performans nasil oluyor diyeceksiniz.fakat suu belirteyim archos 405 de ayni performansi alamiyorum bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuma55

Sansa clip ve prige ikilisini kullaniyorum gayet memnunum ,deneyin pisman olmayacaksiniz.vay be bu fiyatta bu performans nasil oluyor diyeceksiniz.fakat suu belirteyim archos 405 de ayni performansi alamiyorum bilginize.

prige ne ola ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

Sansa clip ve prige ikilisini kullaniyorum gayet memnunum ,deneyin pisman olmayacaksiniz.vay be bu fiyatta bu performans nasil oluyor diyeceksiniz.fakat suu belirteyim archos 405 de ayni performansi alamiyorum bilginize.

prige ne ola ki?

Maus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

prige ne ola ki?

Maus

Maus mu??
    Clip le maus un ne ilgisi var ki?
  • Gugıl Emi'ye prige yazıp sörç'e bastım, maus çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Gugıl Emi'ye prige yazıp sörç'e bastım, maus çıktı.

Yav ona bizde bastık da mayuş olacak hali yok ya dediydiq..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.